Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Acil] Sevgiliye yapılmaması gereken şeyi yaptım

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

darkwingduck said:

said:

caps

abi kız düzgün düzgün yazmış senin yazış şekline bak. kezban direk. son harfleri uzatmak, seslileri uzatmak... içim şişti. bu yazışma tarzıyla bırakmıyorsa seni zaten hazal bilmemne ayağına da bırakmaz bence telaş yapma.

bide dil çıkarmış. töbe yarabbim.

boyle bi kiskanma olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

Lord_Argos said:

Ahah hafta sonu ne bereketli gecti gunluk. Sabah bir kizla bulustum aksam baska bir kizla, simdi de biriyle daha bulusmaya gidiyorum ve az evvel 'asil' sevgilim aradi yarin icin bos ev ayarladigini soyledi. :)

Beyler farkında mısınız adam düşkün,sapık lan bu ve aramızda biyerlerde dolaşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

darkwingduck said:

said:

caps

abi kız düzgün düzgün yazmış senin yazış şekline bak. kezban direk. son harfleri uzatmak, seslileri uzatmak... içim şişti. bu yazışma tarzıyla bırakmıyorsa seni zaten hazal bilmemne ayağına da bırakmaz bence telaş yapma.

bide dil çıkarmış. töbe yarabbim.

mesajın tam çözümü:
aslında kızın yatıp yatmaması hiç sitinde değil argos'un... sadece böyle yazarak, bi geçiştirme sağlıyor.. : mesaj sanki çok sıcak, içten dururken, argos bi şekilde geçiştirmiş oluyor..

zaten uzun uzadıya bişi yazası yok, sadece bişi yazmak zorunda ve o uzatmalar yazıya -güya- duygu katıyor. şair, ertesi gün haşlanmamak için böyle bi yöntem gütmüş.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

incdarkness said:

olasi cozum 3
- hazal kim ?
+ sevgilim dilek tanimiyomusun
- ne diyosun lan sen
+ gece ozledim seni dikkatini cekicek birsey aradim bulamadim bende oyle hazal yazdim

Dün akşam çok düşündüm ve Incdarkness'ın stratejisini uygulamaya karar verdim, ama biraz daha geliştirilmesine ihtiyacı vardı, bende şöyle bir yol izledim:

"Sevgilim uyumuş, sinir de edemiyorum vs." gibi Hazal ismi 2 ekran kaybolana kadar flood yaptım.

Ardından mesaj saatlerinin aralıklarını da çakmasın diye 2 saatte bir gönderdim maksat uyku tutmadı. Ve mesajlarıma "uyku tutmadı, uyuyamıyorum, gece çok kötüydü ama sen yoktun" gibi cümleler ile pekiştirdim.

Sabah uyandığında doğal olarak başta görmedi. Ardından uyku sersemi o beklenen soru geldi...

-Hazal kim?
+Onu sen uyanıkmısın diye yazdım da tepki gelmeyince anladım, cevabını yapıştırdım. / burda vurucu cümleyi incdarkness'dan esinlendim ve sonuç:
-Pislik
-Yapma bidaha
-Dilek var sadece
+Merak etme aklım fikrim sensin
-Aşkımmm, erkeğimmm benim
;D

KuddusiMavra said:

eğer Hazal ortak arkadaşınız,onun da tanıdığı birisi değilse "seni denedim,nasıl?" falan diye aptala yat. başka da şansın yok zaten.

B)-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...