Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 güzel idare edilmiş. gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 http://media.tumblr.com/8f7d771d61d17ec16630813883090c11/tumblr_inline_muhln4bFEh1rymbrg.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Herkese teşekkürler bu arada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ne demek, senin threesomeların için varız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 adam sansli http://img.izismile.com/img/img3/20101022/1000/youre_never_too_06.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 zipzip said: ne demek, senin threesomeların için varız biz sen anca başkasının threesome'u için olursun AHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 dünyada adalet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 never forget Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ARkadaşlar sizden korkulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 orjinalini koyun da gülelim lan. unuttuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 said: caps abi kız düzgün düzgün yazmış senin yazış şekline bak. kezban direk. son harfleri uzatmak, seslileri uzatmak... içim şişti. bu yazışma tarzıyla bırakmıyorsa seni zaten hazal bilmemne ayağına da bırakmaz bence telaş yapma. bide dil çıkarmış. töbe yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 sanane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 darkwingduck said: said: caps abi kız düzgün düzgün yazmış senin yazış şekline bak. kezban direk. son harfleri uzatmak, seslileri uzatmak... içim şişti. bu yazışma tarzıyla bırakmıyorsa seni zaten hazal bilmemne ayağına da bırakmaz bence telaş yapma. bide dil çıkarmış. töbe yarabbim. boyle bi kiskanma olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Madcat said: Lord_Argos said: Ahah hafta sonu ne bereketli gecti gunluk. Sabah bir kizla bulustum aksam baska bir kizla, simdi de biriyle daha bulusmaya gidiyorum ve az evvel 'asil' sevgilim aradi yarin icin bos ev ayarladigini soyledi. :) Beyler farkında mısınız adam düşkün,sapık lan bu ve aramızda biyerlerde dolaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 biz de sapık olduğumuz için problem olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Theridone said: biz de sapık olduğumuz için problem olmuyor sen kurttun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Diğerleri en kötü bir ürünü, markayı savunuyor deli gibi, bir grubun fanatikliğini yapıyor. Çıkan tartışmalar, edilen hakaretler bunların üstüne geliyor ama sen... Ne pis insanlar var ya, gerçekten. Baggio said: Yalansa mallık, gerçekse hem mallık hem adilik. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 evet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 darkwingduck said: said: caps abi kız düzgün düzgün yazmış senin yazış şekline bak. kezban direk. son harfleri uzatmak, seslileri uzatmak... içim şişti. bu yazışma tarzıyla bırakmıyorsa seni zaten hazal bilmemne ayağına da bırakmaz bence telaş yapma. bide dil çıkarmış. töbe yarabbim. mesajın tam çözümü: aslında kızın yatıp yatmaması hiç sitinde değil argos'un... sadece böyle yazarak, bi geçiştirme sağlıyor.. : mesaj sanki çok sıcak, içten dururken, argos bi şekilde geçiştirmiş oluyor.. zaten uzun uzadıya bişi yazası yok, sadece bişi yazmak zorunda ve o uzatmalar yazıya -güya- duygu katıyor. şair, ertesi gün haşlanmamak için böyle bi yöntem gütmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Lord_Argos said: incdarkness said: olasi cozum 3 - hazal kim ? + sevgilim dilek tanimiyomusun - ne diyosun lan sen + gece ozledim seni dikkatini cekicek birsey aradim bulamadim bende oyle hazal yazdim Dün akşam çok düşündüm ve Incdarkness'ın stratejisini uygulamaya karar verdim, ama biraz daha geliştirilmesine ihtiyacı vardı, bende şöyle bir yol izledim: "Sevgilim uyumuş, sinir de edemiyorum vs." gibi Hazal ismi 2 ekran kaybolana kadar flood yaptım. Ardından mesaj saatlerinin aralıklarını da çakmasın diye 2 saatte bir gönderdim maksat uyku tutmadı. Ve mesajlarıma "uyku tutmadı, uyuyamıyorum, gece çok kötüydü ama sen yoktun" gibi cümleler ile pekiştirdim. Sabah uyandığında doğal olarak başta görmedi. Ardından uyku sersemi o beklenen soru geldi... -Hazal kim? +Onu sen uyanıkmısın diye yazdım da tepki gelmeyince anladım, cevabını yapıştırdım. / burda vurucu cümleyi incdarkness'dan esinlendim ve sonuç: -Pislik -Yapma bidaha -Dilek var sadece +Merak etme aklım fikrim sensin -Aşkımmm, erkeğimmm benim ;D KuddusiMavra said: eğer Hazal ortak arkadaşınız,onun da tanıdığı birisi değilse "seni denedim,nasıl?" falan diye aptala yat. başka da şansın yok zaten. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Zaten olayın tamamı sevgiliye yapılmamasi gerekn sey, niye aldatiyosun kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 SENİ SABAHA KADAR BECEREBİLİRDİMMMMMMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar