Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 hamza kardeş geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 hamza, hamit skills videosu izlet damarlar açılınca vucud da fiziksel değişim de oluyor ilk 2 hafta bunlar olsa daha normal ama 3. haftada başlaması biraz garip olmuş eve misafir filan mı çok geldi ameliyat sonraları aile dışındaki insanlar baya rahatsız edici oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bunama dönemine girmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Yok bunamadan değil by-passtan sonra normal neyse siz ailecek babanın canını sıkmayın,rahat ve temiz ortam yaratın, spor yapması ve yediklerine dikkat etmesi için telkinde bulunun yavaş yavaş tüm huy değişimi normal seyrine dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Babamın kalp damarlarındaki genişlemeden sonra yüksek tansiyon hastalığı başladı,çok kuvvetli tansiyon ilaçları ile deneye deneye kontrol altına almaya çalışıyorduk ama babama bir ölme duygusu geldi(Allah yazıdysa bozsun ), sanki biz yanında değilken gidecek, başına birşey gelecek gibi oldu.Çok farklı bir adama dönüşmüştü.. Ailece zor bir yıl geçirdik, tamamiyle psikolojik manevi destek ile aşmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 abi ilk olarak, psikiyatristin insanı karşısına yatırıp bana çocukluğundan bahset diyen bi adam olmadığını babalarınıza kabul ettirin. en anlayabileceği dil şöyledir ki: babacım diceksin, kafanda bir takım kimyasallar salgılanıyor normalde. böyle ağır ameliyat gibi vücuduna anlık ciddi stres yükleyen şeylerden sonra o kimyasallar saçmalamaya başlıyo, ya salgılanmıyo ya yalan yanlış salgılanıyo. psikiyatrist bunların tespitini yapıcak, onları düzenlicek, beynin düzene girdikten sonra da kendini toparlıcaksın ve ilaçları kestiğinde artık eski normal sen olarak hayatına devam edeceksin. bunu dediğinizde "o kültürde" yetişmemiş yurdum erkeğini ikna etme ihtimaliniz var, ben başarılı olduğunu gördüm en azından bu tarz bi yaklaşımın. geçmiş olsun bu arada ha annene çatmasını azaltma yollarından biri de günü başkalarıyla falan geçirmesi olabilir, yani mesela gündüzleri annen gezinsin, ücretsiz etkinlik kovalasın falan evde durmasın, ya da imkanı varsa baban dışarıda arkadaşlarıyla olsun ne bileyim, öğretmen evinde takılıyo mesela dedem sdf. az görürlerse hareketlerin batma ihtimali de azalır diye düşünmekteyim edit: garanti veriyomuşum gibi konuşmuşum ama veremiyorum tabi ki hiçbir şeye garanti, ama bence eğer ki durum ağırsa bir psikiyatristle görüştürmenin yolunu bulun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar