arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Cons said: gökhan zan? AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Bir kere kuğu yemistim ben, tadı ot gibi.koy tavuğu daha güzel(gözleri kör olan bir kuguydu,ölmeden kesmistik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 robin hood buna bir dur desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 barbar türkler. avrupa birliğine bi girsek kuğu muğu kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 türkiyeyi avrupaya bunlar tanıtıyor işte. e türk deyince adamların aklına ya bunlar ya da rte filan geliyor. sonra yok bizi niye avrupa birliğine almıyolar bik bik bik. ben olsam ben de almam. 100 sterlin çok değilmiş aslında ya, 350 lira filan mı ediyo? kuğudan da bayağı et çıkar yani, en az 10-15 kilo filan. kemiği filan saymasan 10 kilo et çıktı desek, kilosu 30-40 arası bir şeye filan gelir işte. buzdolabındaki kısmı kaptırmamak lazım ama, tek seferde biticek, anca öyle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 iyi bir bok yemiş ko...un ayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ShadowFury said: buzdolabındaki kısmı kaptırmamak lazım ama, tek seferde biticek, anca öyle ^^ bayramda kuğuya girelim mi? ahahah düşündüm de aslında burada acaip bir dram var.. adam açlıktan sokakta dolaşan hayvanı kesip yemeyi sadece planlamamış gerçekleştirmiş. işsizlik aylığını mı kestiler ne acaba? bir yandan adama üzülmedim de değil şimdi ama bunun bir tık üstü hollanda/haarlem'de parkta gezen geyikleri avlayıp yiyen türk ailenin haber olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Liebe said: kraliçenin kukusunu yedi diye girdim kan ter içindeyim Seele said: lan bi ben mi sapikmiyim diye düsündün. liebede varmis.ohhh. Bi ara organize bir etkinlik yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 yalniz kralicenin kugusunu yemek de gercekten tam bir seks gondermesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 http://www.haberokutan.com/haber.php?id=101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Kimse ispiyonlayan amcanın demecini okumadı mı olm esas dehşet orda lan. Gidersin kaçak avlanayım derken kuğu görürsün vurursun mesela, bilmiyorsundur kraliçe falan, belki kuğu olduğunu bile ayırt edememişsindir, hadi eyvallah. Adam çitin üzerinden atlayıp KUĞUNUN ÜZERİNE OTURMUŞ, sonra direk kafasını kesmiş. Barbar Türk dediğin budur yani, vücut bulmuş herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Adam acmis lan, iyi gene kraliceyi yememis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 en komik cümle şu ya, gerçekten He then took a knife and cut its head off at the bottom of the neck. I was stunned, I couldn’t believe what I was seeing.” düşünsene herif hiç tavuk filan kesilirken görmemiş, onu da geçtim kuğunun boynu da uzun lan gerçekten çok garip bir andır o adamın yaşadığı travma adklsfjkdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ahahah habere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Kuğu sevginiz gene ele verdi gayliğinizi. Adam iyi yapmış, gurur duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Lan altıüstü bir kuş, sabah akşam tavuk hindi yiyonuz hepiniz oradaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar