stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Tam kodu su EVGA 03G-P4-2881-KR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 1700-1725 tl gibi bir fiyata denk geliyor. Lakin o model benim tavsiyem olmazdı :) ACX modelini tavsiye ederim. Bu referans tasarım olduğu için soğutması çok başarılı değil, ACX daha sessiz ve daha iyi soğutma performansına sahiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Ürünlerden 1 tanesi satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Hepsi satılmıştır tükanda ürün kalmadı :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Nessaftw said: navyamphs said: çok hoşuma gidiyo la nessanın topicleri alıcaamdan deelde ünide elemanlara havamız oluyo o biçim "olm bende evga 780 gtxxx ti classmegatron xls" war felam diom burdan kapıp evga ne felam oluyo millet sadasfds hahahaha :) @bingildak hangi i7 olduğuna bağlı son 3 seri sli yapmadıkça oc yapmaksızın bile kullansan darboğaz yaşatmaz. abi hangi seri o? benim sandybridge'den onceki seriydi. cok geride kaldım. amerikadan kart getirtebileceğim de. anakart, islemci + ekran kartı kombinasyonu yapıp gotume 2-3 milyar kacmasın direk diye sadece ekran kartını mı guncellesem diyorum. dur konu acayım. sen oraya summonlan plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 1150, 2011, 1155 soket ailelerinden olanlar. seninki sandy bridge'in (1155) gerisinde kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 2600k benimki ya. sandybridge miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar