Liebe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 sayemde 5 er lira ucuza aldınız lan köfteorlar, bir dal malbuşunuzu alırdım ama sigarayı bıraktım 2 sene önce. onun yerine birer dal malbuş kırıp çöpe atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 5 liralık ufak kedi maması alıp önlerine çıkan ilk sokak kedisine yemek versinler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 hepsine okeyim ben heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Nessaftw said: 2 ürün de satıldı, hayırlı olsun alıcılarına. tüh, emektar a4tech x7 ile yola devam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ilk ben alırım demiştim. beni iplemeyen nessa ya selam olsun. alamayasım varmış demek :| HAİNLER!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ilk konuşan değil ilk pm atan alır patinin yazısız kanunları bunlar kovboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 lafı yedim valla ne desem boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Dworgian said: ilk ben alırım demiştim. beni iplemeyen nessa ya selam olsun. alamayasım varmış demek :| HAİNLER!! Ama bu hakikaten her yerde aynıdır :D ilk pm atana satış yapılır hep ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 neyse bi kulaklık ayarlarsın anlaşırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 nesssaaaa beni unutmaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bingildak said: nesssaaaa beni unutmaaaaa sen kendini unutmuşsun ben unutsam ne olur :p *meali mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Dworgian said: neyse bi kulaklık ayarlarsın anlaşırız :D sikinti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar