Liebe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 sayemde 5 er lira ucuza aldınız lan köfteorlar, bir dal malbuşunuzu alırdım ama sigarayı bıraktım 2 sene önce. onun yerine birer dal malbuş kırıp çöpe atın.
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 5 liralık ufak kedi maması alıp önlerine çıkan ilk sokak kedisine yemek versinler ^^
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Nessaftw said: 2 ürün de satıldı, hayırlı olsun alıcılarına. tüh, emektar a4tech x7 ile yola devam sdf
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ilk ben alırım demiştim. beni iplemeyen nessa ya selam olsun. alamayasım varmış demek :| HAİNLER!!
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ilk konuşan değil ilk pm atan alır patinin yazısız kanunları bunlar kovboy
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Dworgian said: ilk ben alırım demiştim. beni iplemeyen nessa ya selam olsun. alamayasım varmış demek :| HAİNLER!! Ama bu hakikaten her yerde aynıdır :D ilk pm atana satış yapılır hep ^^
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 neyse bi kulaklık ayarlarsın anlaşırız :D
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bingildak said: nesssaaaa beni unutmaaaaa sen kendini unutmuşsun ben unutsam ne olur :p *meali mesaj kutun dolu
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Dworgian said: neyse bi kulaklık ayarlarsın anlaşırız :D sikinti yok
Öne çıkan mesajlar