MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 alın bakalım sıcak sıcak http://www.trgamer.com/screenshot.asp?id=1285[hline]ama çooh kamink suun
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Full Throttle benim bilgisayarda aldığım ilk oyundu, ne günlerdi beee *!dalaaar gider*
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 grafikler çağ dışı gibi geldi ayrıca büyük ihtimalle klavye kontrölü vardır peeh..[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Full Throttle de bir Lucasarts bombasıdır bence oyunu 3d yapmasalar daha iyi olurdu...[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 3d yapsın ancak adam gibi yapsın mouse kontrolü olsun şimdiye kadar ki en iyi 3d ye geçiş gabriel knight tı. mi da hoş olmadı.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Full Throttle ı efsane yapan bir özellik senaryo ve süper grafiklerin yanında konuya çok uyan parçalardı. Oyunu bitirdiğimde parçaları not ettim bir yere cd sini yapacağım. FT2 umarım çok bozmaz, grafikler hem çizgifilmsi hemde 3 boyutlu bir hava verdi, nedendir bilinmez 3 boyutlu grafikler çoğu zaman bana çok soğuk geliyor. Ne yani firmalar 3d kart yaptı diye her oyun 3d olmak zorunda mı ? MI3 süperdi mesela, FT de öyle , ne diye kaşınırlar ki? Anlaşılmaz.. Oni ve Hitman e 3d yakışıyordu, NLF mesela yakışıyordu, kadın elemanın takunyaları ile takada tukada gitmesi... Ama bu serileri bozuyor sanki, o çağının tatlılığı, güzelliği uçuyor, post modern fabrikasyon oyun havası geliyor ki buda itiyor. MI 4 ü aldım ve az oynadım, geçende tekrar yüklemek istedim cd i okumadı salladım. Bir MI3 öyle mi mesela ah ah...
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Arkadaşın oyunları arasından bulmuştum. Oyunu kurdum, başına oturdum 5 saat sonra kalktığımda oyun bitmişti. Uff ya ne oyundu. Arenada araba parçalama, araba hurdalığında şu köpek ile uğraşma heleki son sahnede uçağın menüleri ve final, kolay kolay unutamam herhalde. O oyunu ilginçtir sadece 1 kere oynadım. Ve oynadığım gibi de bitirdiğim tek oyun.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 grafikleri sewmedim, klawye kontrolunu sewmedim, sicacaklar bi efsanenin daha icine o olacak en sonunda *!umutsuz ve pesimisttir*[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 aynen dis. soundtrack'ı düzgün bıraksalar bari.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 FT eski grafikleriyle katlar bu oyunu.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: Azmodai, 05 June 2003 01:08 tarihinde demiş ki: sam n max 2 derim baska bisi demem.hoca sen varya her konuda 1 şeye kafayı takıosun :)..[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ahh ah nerde o MI3 grafikleri...şimdi gel doom3 verelim deseler tarcih etmem doom3 ü. offf çok özledim oyunumu yaaa:([hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
Öne çıkan mesajlar