DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 hangisi arkadaslar aslinda galaxy s4u oylesine koydum, ya g2 ya da s4 active alacagim. s4 active su gecirmez ama xperia z kadar basarili mi bilmiyorum bu konuda. s4'un su gecirmezi gibi bir sey arada cok goze batmayacak donanim farkliliklari var. eger g2 ile s4 arasinda cok fark varsa g2 alacagim. ha oyle cok ahim sahim bir fark yoksa s4 active daha iyi bir tercih su/toz gecirmezliginden dolayi cabuk karar vermem lazim kullananlar pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Her halükarda G2 ezer, geçer. Aralarında bayağı fark var. G2'nin tek dezavantajı microsd kart slotu yok. Onun dışında pil, kamera, donanım olarak S4'lerden bayağı üstün. Hafıza sıkıntı olmaz diyorsan G2 al derim. http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.php http://www.gsmarena.com/samsung_i9295_galaxy_s4_active-5446.php Aralarındaki farklara buradan bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 hafiza kullanmiyorum peki note 3 bunun neresinde? ekran buyuklugunu gecersek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Samsung da lg de üzer. Go for htc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Samsung galaxy s4 active için şöyle ufak bi bilgi vereyim, kırık/darbe ve sıvı teması gibi durumlarda parça değişimi olmuyo, kullanıcı hatası gibi bi durum söylerlerse en az 1400 kitliyolar, çünkü telefon presli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Litminov said: Her halükarda G2 ezer, geçer. Aralarında bayağı fark var. G2'nin tek dezavantajı microsd kart slotu yok. Onun dışında pil, kamera, donanım olarak S4'lerden bayağı üstün. Hafıza sıkıntı olmaz diyorsan G2 al derim. http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.php http://www.gsmarena.com/samsung_i9295_galaxy_s4_active-5446.php Aralarındaki farklara buradan bakabilirsin. Abi, g2,iphone ve htc'lerin şöyle bi dezavantajıda var. pil değiştiremiyosun. Ben mesela yolculuklara giderken yanımda bi tanede yedek pil oluyodu, gönül rahatlığıyla abanabiliyodum telefona, müzik oyun dizi vs derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Samsung leşliğinden sonra LG g2 bana iyi gelmişti.. Samsung özellikle UI kısmında rezalet HTC ONE almayacaksan eğer g2 en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Ya yeter harbiden şu Samsung'u listenizden çıkarın telefon bakarken. Elli kere yazıldı şurada, hâlâ "peki ya Samsung?" diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 yoooo, samsung donanım olarak gayet iyi, problem yazılımda, onuda rom ile çözüyosun zaten. S4 veya Note3'e güzel bi rom attıktan sonra gayet tadından yenmiyo aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Hayır çözemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 s4 i9505 al alcaksan, çıktığından beri kullanıyorum, 0 problem. orjinal rom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 stock android derim başka bişi demem. Git nexus al ille android kullancaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 nexus 5 veya g2 g2 kardişim bi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 bence s2cig3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 note 3 ile donanım olarak tek farkları Note 3'ün 3 gb ram olması onun dışında performans testlerinde de birbirine yakın puanlar alıyorlar. Alabilirsen Note 3 de olur. G2'nin bataryası çıkarılamıyor ama rahat 1 günü buluyor aktif kullanımda bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 nexus 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 G2 al abi. Hayatımda kullandığım en güzel telefon sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Litminov said: note 3 ile donanım olarak tek farkları Note 3'ün 3 gb ram olması onun dışında performans testlerinde de birbirine yakın puanlar alıyorlar. Alabilirsen Note 3 de olur. G2'nin bataryası çıkarılamıyor ama rahat 1 günü buluyor aktif kullanımda bile. abi benim 3. günü hep buluyor ben az kullaniyorum o zaman dicem de elimden dusmuyo. gerci oyun oynamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 param olsa direk nexus 5 alıcam ya, ama lg g2 yani samsung ne lan. ayfona laf eden adamlar "SAMSUNG ABİ YEAA" şekline geçti gördük samsungu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 arkadaşın galaxy note 3ünü kurcaladım baya. Samsungun sahibi olsam yazılım ekibni komple kovarım. Telefonu boktan ve yavaş şeylerle öyle doldurmuşlar ki.. Klavyesinden tut, rehberine kadar berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 default romla kullanıp şikayet etmekte ilginç. laptopları da aldığı markanın programlarıyla kullanıyor insanlar sonra diyor ki niye 15 dakkada açılıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Cep telefonu alırken software e de para ödüyorsunuz. Bu sebepten tabiki default romu düzgün bir şey bekliyorum. Laptop örneği olmamış bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 bliksem said: G2 al abi. Hayatımda kullandığım en güzel telefon sanırım. Şu var bide telefonu yaklasik 1 aydir kullaniyorum bu da yazisi lg g2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 g2'nin comic sans'lı UI'si ile direkt çöp. Go launcher o launcherdan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 said: default romla kullanıp şikayet etmekte ilginç. Şu kafaya cevap gelmez demiştim ama ShadowFax yazmış yine. Adam dizüstünü örnek vermiş ya, daha ne söylenebilir? Niye uğraşıyoruz ki? Hayır, sanki çok güzel bir şey bulmuşuz da kendimize saklamak için "ALMAYIN" diyormuşuz gibi davranıyorlar. Alın lan, alın. Öyle yakınımdan duydum şöyleymiş böyleymiş falan yok. Alacaksınız. Hatta Samsung kullanıp, şirketin telefon bölümünün ne kadar boktan yürüdüğünü anlayamamış olanlar bir daha Samsung alsın. "Varsayılan yazılımı kaldırdım yeni ROM attım, telefon akıyor, "stock" yazılım kullanan maldır" diyenler, beyaz eşyasından memnunum, telefonunu denemek istiyorum diyenler, hepiniz alacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar