kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 merhabalar bir şarkı arıyorum rihanna veya ona benzer biri söylüyordu.. şöyle ki şarkıya sözleri ile başlıyor sonra nakarakat kısmında " rın rın dırı rın rın, dırı rın rın dırı rın rın" gibi anlamsız sözcükler söylüyor. acayip kafama takıldı bulamadım. cevaplar için şimdiden teşekkürler. not: rihanna umbrella değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bu mu sinemcim http://www.youtube.com/watch?v=sEhy-RXkNo0&feature=kp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bu değil rın rın dırı dırı rın rın... dırı rınrın rın rın bu veya benzer anlamsız sesler cıkarıyor nakarat kısmında, büük ihtimal rihannadan başkası söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bi konu daha ac, orda bulucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 one republic değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 konuyu taşıyamadım silemedim de, yeni açtıgım konuyu da yanlış yerde açmışım. bilen varsa hem şarkıyı bulmama hemde konuyu taşımama, silmeme yardımcı olabilir mi? selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 man down işte kardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 değil maalesef Mal said: one republic değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 tekrar belirteyim benim aradıgım man down değil, biaz daha hareketli buna göre.daha soft Red said: man down işte kardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 rude boy olabilir salladım ama sdfds sanki onda da dırırı diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 kopekolduren said: tekrar belirteyim benim aradıgım man down değil, biaz daha hareketli buna göre.daha soft Red said: man down işte kardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 rude boy da değil büyük ihtimal aradığım sarkıyı rihanna değil başka biri söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 o zaman bu. dırıt dudut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 man down disinda uymuyor sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 videoları goremiyorum da meja geldi benim aklıma hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 hiçbir yabancı rım rım dırı dırı rım rım diye ses çıkarmaz çünkü ı yok alfabelerinde hayır rompopopom falan diye saçmalasan neyse ne typo yaptım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 çok eski ama, liseliler bilmez. http://www.youtube.com/watch?v=YcXMhwF4EtQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 toggy hocam harikasın,aradıgım sarkı. hakkaten liseliler bilmez. süper süper süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 meja'dır o yaa.. fak link bile verilmis=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar