lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Geçen haftasonu amazondan yaptığım siparişimi eski ofis adresimi vermişim, 2 gün sonra fark ettim. ürünü iparcel'e vermişler bende eski adresimi değiştirin diye amazon ve iparcel'e e-mail attım. değiştirmeye çalışacaz dediler ama 2 gündür ne olumlu nede olumsuz olarak bir cevap alabilmiş değilim. Gönderi TR'ye girmiş, şimdi adrese ulaşılamadı diye geri iade olsun istemiyorum. geri iade yüzünden tekrar gönderirler ama zamana yazık. Şunu öğrenmek istiyorum, Türkiye'de iparcel dağıtımlarını kim yapıyor? bazı yerlerde PTT diyorlar bazıları da yurt içi kargo dağıtıyormuş? dağıtımı yapan firma ile kontağa geçeyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Onlardan aldigim son urunu Yurtici getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 http://www.pts.net/ şuraya geliyor burdan yurtiçine verdiler benim 2 kere.ama önce buraya geliyor bi görüş istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 şimdi iparcel'den mail geldi, onlarda pts ile görüş dediler. onlara mail attım, sabah arıcam yine. hade hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 zipzip said: http://www.pts.net/ şuraya geliyor burdan yurtiçine verdiler benim 2 kere.ama önce buraya geliyor bi görüş istersen (tu) şu olmaya fıldır fıldır aranıyordum. pts'den yurtiçine nakledilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 orada bi numara daha beliriyodu sanırım sonra onunla da yurtiçinden takip ediyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 kodla takip et görürsün kimin sana teslim ettiğini edeceğini. her gödnerdiklerinde farklı bi yerden asldım ben. ptt yurtici vs vs değşiyo hep. Sana ulasmadıkları cını hop amerikya geri götürmezler zaten, gider alırsın adrese en yakın kargo şirketinin ofisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 yurtiçine verirler, eski adresinin yurtiçi şubesini ara veya git halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 yurtiçinin çağrı hattını ara sana hangi şubede olduğunu söylerler, gidip şubeden alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 zipzip said: http://www.pts.net/ şuraya geliyor burdan yurtiçine verdiler benim 2 kere.ama önce buraya geliyor bi görüş istersen Burdaki ikinci referans kodu verdikleri yurt içindeki kargonun takip kodu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar