pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 kurudu kaldı simdi. kınaytonlayn bölümü bile daha aktif. rip wow. http://www.youtube.com/watch?v=es8mvWuftFg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 oyun o kadar çok oynandı ki üzerine konuşulcak şey kalmadı asdasd, millet bu arada hala deli gibi oynuyor burada yazılıp edilmese de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Bu foruma has bir sorun, fazla trol barındırıyor, insanı soru sorduğuna ya da cevapladığına pişman edibiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 nice alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 FreEmoon said: Bu foruma has bir sorun, fazla trol barındırıyor, insanı soru sorduğuna ya da cevapladığına pişman edibiliyorlar. Yerin bir tespit bence de. İnsanlar konu açmaya çekiniyor. İşi gücü milletle kafa bulup , araşarında saçma saçma laf sokmak olan adamların sayısı çok arttı son 4 yıldır. Aralarında modlarda var bu tiplerin. Neyse konuya gelirsek , ben 2005 ten bu yana oynuyorum. Fakat bazen 4-5 aylık aralar veriyorum. Bu expantionda sadece pvp ye verdim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Yaş itibari ile artık çok çekici gelmiyor hem doymuşluk hem de yeniliklerin cezbetmemesi sonucu oyunu bıraktım ben. Sanırım 5-6 ay olmuştur. Askerlik harici full oynadım sanırım bu oyunu :) Şimdilerde diabloya verdik kendimizi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 ulduar da bıraktım. bir iki kez bir haftalık free play lerden sonra en sonunda tamamen kurtuldum. geri dönme isteğinin tamamen gitmesi bile 2 sene aldı. nalet şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar