pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 kurudu kaldı simdi. kınaytonlayn bölümü bile daha aktif. rip wow. http://www.youtube.com/watch?v=es8mvWuftFg
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 oyun o kadar çok oynandı ki üzerine konuşulcak şey kalmadı asdasd, millet bu arada hala deli gibi oynuyor burada yazılıp edilmese de.
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Bu foruma has bir sorun, fazla trol barındırıyor, insanı soru sorduğuna ya da cevapladığına pişman edibiliyorlar.
janis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 FreEmoon said: Bu foruma has bir sorun, fazla trol barındırıyor, insanı soru sorduğuna ya da cevapladığına pişman edibiliyorlar. Yerin bir tespit bence de. İnsanlar konu açmaya çekiniyor. İşi gücü milletle kafa bulup , araşarında saçma saçma laf sokmak olan adamların sayısı çok arttı son 4 yıldır. Aralarında modlarda var bu tiplerin. Neyse konuya gelirsek , ben 2005 ten bu yana oynuyorum. Fakat bazen 4-5 aylık aralar veriyorum. Bu expantionda sadece pvp ye verdim kendimi.
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Yaş itibari ile artık çok çekici gelmiyor hem doymuşluk hem de yeniliklerin cezbetmemesi sonucu oyunu bıraktım ben. Sanırım 5-6 ay olmuştur. Askerlik harici full oynadım sanırım bu oyunu :) Şimdilerde diabloya verdik kendimizi hehe
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 ulduar da bıraktım. bir iki kez bir haftalık free play lerden sonra en sonunda tamamen kurtuldum. geri dönme isteğinin tamamen gitmesi bile 2 sene aldı. nalet şey.
Öne çıkan mesajlar