scorch Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 31 mayıs günü evlenen bir arkadaşımız var tee allahın unuttuğu dağ beylikdüzünde bir de. şimdi gitmek gerekiyor, ama valilik açıklaması köprü geçişi yapmayacak metrobüsler 31mayısta biz en kolay nasıl gideriz araçsız patiye danışayım dedim. önerilere açığız. not: nikah düğün için gömlek vs. çantada olacak, önce b.duzunde annemlere geçeceğiz ki ütü mütü yapıp üstümüzü değiştirelim ordan gidelim diye, elimizdeki çanta sebebi ile tomalarca düdüklenmeden geçebileceğimiz en makul rota nasıl olur sorunun aslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 marmaray sora taksıyle metrobuse ordan metrobus yada pırpır la besıktas ordan mınıbus sora metrobus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 GEceden tekirdağda otelde kal. Daha yakın sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Beylikdüzü'nde annenlerin evi var madem, sıkıntı nerede anlamadım? 1 gün önceden annenlere git. nikaha git. sonra da taksim'e her türlü ulaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Kadıköy deniz otobüsü - bakırköy ordan otobüs veya metro olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 marmarayla kazlıçeşme ordan zeytinburnu (3-4 dk) metrobüsle devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 marmaraydan ayrılıkçeşme ordan metroyla uzunçayır uzunçayırdan metrobüsle beylikdüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 :) ben yanlış anladım herhalde. kimse "yav arkadaş,annen madem beylikdüzü'nde oturuyor,neden 1 akşam önceden gitmiyon,annende kalmıyon?" diye yazmadığına göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bende tekrar okuyunca o gün metrobüslerin çalışmayacağından bahsettiğini farkettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 yalnız baya baya hayat hikayesi anlatmış arkadaş ütüler kıyafetler filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 KuddusiMavra said: Beylikdüzü'nde annenlerin evi var madem, sıkıntı nerede anlamadım? 1 gün önceden annenlere git. nikaha git. sonra da taksim'e her türlü ulaşırsın. yineleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 30 unda gidemeyeceğini, işi gücü olduğunu düşündüm ben direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 marmaray la yenikapıya , oradan küçükçekmece otobüslerine ( BN -1 -2 -3 ) binersin . küçükçekmece'de inip metrobüse binersin. Ya da marmarayla yenikapıya , oradan aksaray metrosuna yürüyüp yenibosnaya kadar metroyla , oradan da metrobüs otobüs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Dworgian said: 30 unda gidemeyeceğini, işi gücü olduğunu düşündüm ben direk akıllı evli barklı işli adamın hali ayrı oluyor işte HEPINIZ İŞSİZ MİSİNİZ LAN DWORGIAN HARIC sdfs up olsun bakalım nasıl gidicez Mikail'de zorluğu Torment IV yapayım dedi bastı yağmuru şansımıza sıçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 tövbe de haşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/77691/Gezi_korkusu_ulasimi_durdurdu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar