Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 tut ki yurt dışına gidemedin tr şartlarında iyi okul kötü ortalama bile > all
songsteel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 haklısın tut ki gidemedinde tut ki iyi okul bitirdin kötü ortalamadan dolayı gidemedin o var bir de
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 olay sende bitiyor, ortalamanı iyi yaparsan ozaman gitme ihtimalini arttırırsın, gidememe durumunda da tr' de ismi duyulmuş okul diğerlerine göre daha avantajlı, ikisi de devlet okulu burslu olsaydın anlardım da neyin tatavası bu sadfa gir geç..
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Sen akdenizi yaz, orda ilk sene kasıp yıldıza itüye nasılsa atlarsın, star ışığı görüyorum sende padavan.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 artik okul secerken ortalama da mi seciliyo ossde?
songsteel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 trollemeye çalışıyonuzda ne bu götacısı anlamadım annenizemi kaydık adam akıllı cevap verin xd
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 aquila said: artik okul secerken ortalama da mi seciliyo ossde? Lan olm boşuna seni admin istemiyoruz, bak şimdi bu veledin banlanması için 3 gün admin bekleriz.
songsteel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 annelerine kaydım herhalde bu kadar götacısının başka açıklaması yok :DD baksana ban için ağlamaya başladılar bile hadi admin anneciğiniz meme getirsin size :D
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 of tatar 17lik çocukların altında kalıyo voş
songsteel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 kalır tabi kaç yaşına gelmiş bilmiyorum ama dalga geçmeye çalışıyo işsiz güçsüz annesinin evinde yaşayan boş adamın teki olduğunu bu yaşta bile anlayabiliyorum çöp bi adam herhalde babasıda bunu yaparken annesini trollüyordu
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 KidLazer said: ha ayrıca sen ortalama kasarken ytü'den denyonun teki aynı dersten sırf çan eğrisi yüzünden A getirebiliyor. sokarım böyle sisteme diyip isyan ediyorsun bi müddet sonra. Şunu görünce yazasım geldi. Bizde DC 50'ydi, ön şartlı ders vardı (mat101'den kalınca mesela 4-5 dersten daha kalmış sayılıyorsun); 2.42 ortalamayla mezun oldum ben, bölüm 2.miz 2.90 ortalamayla mezun oldu. Sınıf 30 kişi olduğundan %10 saçmalığına da giremiyorum ama ortalamanın üstünde notum. Üstüne bir de hesapta İİBF'de okuduk, sınıfta kız yoktu :( Çok insana yazık oldu bizdeki bu sistem yüzünden, sonra bir de DC'yi 65'e çektiler ahah, mezun vermeyecek bölüm az daha zorlasalar. Bu arada OP'a not: Kolay ortalama kasacağın üniversite yok, çünkü Şırnak Üniversitesi'ne de gitsen çevren seni kendisine benzetecek ve normalde ODTÜ'de BOUN'da eşek gibi çalışarak geçeceğin dersleri Şırnak Üniversitesi'nde derslere gitmediğin, son akşam çalıştığın ve arkadaşlarınla yerel kahvede batak oynadığın için geçemeyeceksin. En sonunda da 5 senede 2.00'la mezun olacaksın dünyadan zerre haberin olmadan.
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 songsteel said: haklısın tut ki gidemedinde tut ki iyi okul bitirdin kötü ortalamadan dolayı gidemedin o var bir de lol adam niye uçtu lan
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Akademik kariyer yapıyorsan duruma göre değişir, ortalama sınırları falan da ciddi sıkıntı yaratabilir yüksek lisansta. O yüzden ortalama üni adına tercih edilme sebebi sayılır. İş hayatına gireceksen okul isminin yanında ortalamanın lafı bile geçmez. Direkt okul isminden elenirsin zaten ortalama soracak mülakata bile çağırmazlar. Kendini geliştirmek, "öğretim"in yanısıra "eğitim" de almak ve hem mesleki hem vizyon açısından daha sağlam olmak istiyorsan kesinlikle iyi üniversite. Gerçekten vizyon arttırmak, gelişim vb açısından üni çok şey katıyor. Özellikle ülkemizde parmakla sayılan birkaç lise dışında hiçbiri bu anlamda öğrenciyi geliştirmek gibi bir amaç gütmediği için hem lisenin hem üni.nin işi üni.ye kalıyor.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 pontipati said: songsteel said: haklısın tut ki gidemedinde tut ki iyi okul bitirdin kötü ortalamadan dolayı gidemedin o var bir de lol adam niye uçtu lan Anama sövdü ben de imzam gereği şikayet ettim asdssd
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 kötü üni yoktur, şans diye bir şey vardır.
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 banlanmasına vesile olan mesajları gorseniz zaten pek de bi üniversiteye girme potansiyeli olmadıgını anlardınız sfosfsofo
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 kötü uni kötü ortalama üstüne kötü üni yüksek lisans bir de hayatımı idame ettirebiliyorum ama yani iyi üniden emzun olsam da çok farklı bir yerde olmayacaktım
Öne çıkan mesajlar