souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Halilhodziç 10 tane transfer olmazsa bırakır giderim diye tehdit etti. adasdasas
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 adam haklı turgut doğan şahini göndermiş kamptan bir kaç isimi daha şutlayacaklarmış, emre güral da var aralarında 3 büyükler bırakmaz bu adamı. turgut da karaktersizin önde gideni iyi olmuş.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Theridone said: Seneye galatasaray'da Yabancı forvet arayıp duruyoruz. Bu adamın neyini beğenmedi gs
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 souldarkorn said: Halilhodziç 10 tane transfer olmazsa bırakır giderim diye tehdit etti. adasdasas adam sonuna kadar haklı ama, gelen adamları bana sormadan aldılar. BU adamlar bu takıma yakışmıyor vs. demiş. Başarı gelmesi imkansız bu kafayla demiş. Yani tünelin ucu yoksa benim kalmamın bir olayı yok basar giderim demiş. Hani adam söz verdi diye DK'dan sonra zorla geldi, hocayı memnun edeceğine tam tersini yapıyorlar. Bu TS yok olmaya mahkumda bir şekilde iteleye iteleye yine bu ligde zirvedeler ...
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 said: Portugal Benfica Trabzonspor Türkei Trabzonspor 14,00 Mio. € doğru mu bu? 14m euro nereden buldu TS sdf
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Kocalari vermistir pazarda harcasin diye. Incik boncuga para veren kadinlar gibi bitirdiler iste sdf
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 arcane said: said: Portugal Benfica Trabzonspor Türkei Trabzonspor 14,00 Mio. € doğru mu bu? 14m euro nereden buldu TS sdf Transfermarkt'ta 4,93 M. £ yazıyor.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Yıllık 3m alacak diyorlar.
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 trabzon eğer o saçma taraftarı olmasa bu sene üst sırayı zorlayabilir ama o taraftarla o iş zor
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Nasılsa adamlara takım olma zamanı tanımayıp ağazlarına etcekler 5-10 haftada, niye kasıyorlar ki paraya yazık.
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ya futbolu bırakın http://forum.paticik.com/addon.php?0,module=recent_messages
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Son 10 yılda ödenen bonservisler ve tabela. https://pbs.twimg.com/media/BuVnm5DCEAINZPD.jpg
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Fenerbahçe 0 harcayarak bitirecek sanırım bu seneyi. GS şu ana kadar 7 falan harcadı, max bir o kadar daha harcar. Finansal tablo baya ortada aslında. Harcama/Performans'ta BJK'nin son 10 yılda 1 kez 2. 1 kez şampiyonluğu var lan. Fena da harcamamışlar
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 demirören sağolsun işte menejerlere, primcilere ve kendi hesabına gitti komple para asdfasd sivok ve zapo için udinese'ye halen ödeme yapıyor yeni yönetim, o bonservislerin haricinde kulübün kaynaklarından çekilen rahat bir iki üç katı daha harcama var...
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Jorge Mendes'e falan korkunç paralar kaptırdık. adam şu anda FC Porto'nun ana sponsorlarından biri eheh. Ana sponsor derken şaka yapmıyorum bu arada, açın bakın sponsorların listesini: http://www.fcporto.pt/pt/corporate/partners-club/Pages/premium.aspx "Gestifute" not: "Mendes'e o kadar para verdik ki Porto'nun sponsoru oldu" gibi bir şey söylemeye çalışmıyorum, sadece adam Beşiktaş'ı yolunacak kaz gibi gördü, bunu söylemeye çalışıyorum.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mendes; Ronaldo'dan, Falcao'dan neler gömdü ya. Türkiye'de çok kötü bir algısı var adamın ama herif pure-win. Portekiz ekonomisine katkısı falan hesaplanmıştı bir ara. Aslında şu Julio Alves, Bebe falan saymazsan; Q7'ye bir ara tapıyordu taraftar, Beşiktaş'ın top oynamadan nerdeyse Galatasaray'ı yeneceği bir maç vardı Arena'da 3-2 yenildiği, tek başına oynadı 2 gol falan attırdı, canlı izlemiştim stadda adam saf skill. Fernandes Sergen'den, Almeida da İlhan'dan sonra gelmiş pozisyonunun en iyi oyuncularıydı. Keza Simao'nun da yardırdığı dönemler oldu ara ara
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mendes korkunç zeki bir adam, bunun ben de farkındayım. Bahsettiğin adamların hepsinin de iyi top oynadığı dönemler var, Quaresma'nın Tel Aviv maçı var mesela Avrupa'da, muhteşem oynamıştı, Fernandes de öyle mesela. İşler nerede ters gitti bilmiyorum, örneğin Guti'ye ayıp ettiğimizi düşünüyorum (GUTİ REYİS) öte yandan Simao buraya apaçık emeklilik için gelmişti. Karmaşık duygular içindeyim yani bu konu hakkında ama uzun vadede sürekli böyle gitmeyeceği belliydi.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Ben Mendes'e karşı olmadığımı defalarca burada da söyledim. O adam bizim asıl çıkış noktamız olabilirdi. Mendes seni, sen ona izin verdiğin müddetçe silkeler. Çıkıp ona komple yem olmadan iş yaparsan gayette mükemmel oyuncular katarsın takıma, geniş bir ağın olur ve her şeyden önce kendi oyuncularını da çok yüksek miktarlarda bonservise okutursun. Porto'daki adamların bir çoğu Mendes sayesinde olması gerektiğinden daha yüksek bonservis miktarlarına gidiyor mesela. Adamın işe dahil olması +10 milyon euro en az asdf Ha porto için konuşursak bunun yarısı yine Mendes'in oluyor ama orası ayrı konu James Rodriguez, çok severim ayrı konu ama o parayı hak edecek kadar kusursuza yakın bir adam mı? Değil. Ama işte menejeri belli, gittiği takım belli. Doğru çalışsaydık BJK oradan çok büyük kâr sağlardı. Bebe de iyi adamdı, lanetimiz vurdu onu :D Geçen Benfica - Valencia maçını izledim de 10 numara oynadı adam, daha da koyar üstüne biraz daha.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 mendes gitti diğerlerine domalıyoruz yine. bişi değişmiyo yani lanzini olsa da bari bi hayat bulsa genç kadro
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 DarKRideR said: Doğru çalışsaydık BJK oradan çok büyük kâr sağlardı. tam olarak şunu demeye çalışıyorum da kafam çok çalışmıyor bugün.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Lanzini Avrupa futbolunu öğrenene kadar 2 sene geçer olmadı sakatlar ligin kasapları, Bryan Ruiz ucuzsa al geç işte kalan parayla sağbek sağaçık falan al.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Trabzon coştu. 10 transfer yapacaklar harbiden.
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 pattisliborek said: Son 10 yılda ödenen bonservisler ve tabela. https://pbs.twimg.com/media/BuVnm5DCEAINZPD.jpg 3 tane direkten dönen şampiyonluk. 03-04'de atağa kalkmıştı fenerbahçe ve 10 seneyi domine etti ve o süreci şikeyle ve alex'i kovmasıyla taçlandırdı. şimdi 13-14 şampiyonluğuyla yeni bir dönem başlıyor 22-23'e kadar rahat 6 şampiyonluğu var.
Öne çıkan mesajlar