Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 yıldırım demirören'in federasyon bşakanı olduğu futbol ne kadar kaliteli olabilir ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 pattisliborek said: Dün geceye kadar STSL transferler: Galatasaray: Olcan Adın, Sinan Gümüş, Kaan Baysal Beşiktaş: Demba Ba, Cenk Tosun Fenerbahçe: Diego Bursaspor: Aydin Karabulut İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü: Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Rajko Rotman, Ufuk Ceylan, Semih Şentürk Trabzonspor: Gökhan Karadeniz, Ferhat Yazgan, Deniz, Serdar Gürler Torku Konyaspor: Benjamin Fuchs Karabük: Tanju Kayahan, Erkan Kas, Domi Kumbela Kayseri Erciyesspor: Ilhan Parlak, Necati Ateş, Yacouba Sylla Sivasspor: Kerem Bülbül, Batuhan Karadeniz, Balikkesirspor: Nuno Andre, Ante Kulusic Gençlerbirliği: Orhan Gülle, Mersin Idman Yurdu: Wederson, Prejuce Nakoulma, Abdul Khalil, Berkan Afsarli, Marco Futacs, Oktay Delibalta, Lorent Sadiku, Nihat Sahin Gaziantepspor: John Chibuike demba ba, diego çıkart ptt 1. lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 yıllarca barcelona da bulamadı reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Fenerbahcenin yillardir istedigi bir seydi zaten reklamsiz forma http://sampiy10.gazetevatan.com/yildirim-reklamsiz-forma-istiyor-577603-futbol-sampiy10-haber/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 mersin idman yurdu da bir türlü akıllanmıyor.sürekli düşüp çıkıp 50 tane transfer yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Biyik said: pattisliborek said: Dün geceye kadar STSL transferler: Galatasaray: Olcan Adın, Sinan Gümüş, Kaan Baysal Beşiktaş: Demba Ba, Cenk Tosun Fenerbahçe: Diego Bursaspor: Aydin Karabulut İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü: Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Rajko Rotman, Ufuk Ceylan, Semih Şentürk Trabzonspor: Gökhan Karadeniz, Ferhat Yazgan, Deniz, Serdar Gürler Torku Konyaspor: Benjamin Fuchs Karabük: Tanju Kayahan, Erkan Kas, Domi Kumbela Kayseri Erciyesspor: Ilhan Parlak, Necati Ateş, Yacouba Sylla Sivasspor: Kerem Bülbül, Batuhan Karadeniz, Balikkesirspor: Nuno Andre, Ante Kulusic Gençlerbirliği: Orhan Gülle, Mersin Idman Yurdu: Wederson, Prejuce Nakoulma, Abdul Khalil, Berkan Afsarli, Marco Futacs, Oktay Delibalta, Lorent Sadiku, Nihat Sahin Gaziantepspor: John Chibuike demba ba, diego çıkart ptt 1. lig aynen sneijder falan transfer eden insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Yeni sezon için lig tv almadım. O kadar para verip mahalle futbolcularını izlemek istemiyorum diye kapatma sebebi belirttim. iki artı 5 çarpı 0.9 bölü 1.3 formülü ile oynasınlar ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 trt vermeye devam ederse düzenli olarak almanya ligi izleyecem galiba. digiturk play de var oradan da ara sıra ingiltere ligi'ne bakarım. balıkesirspor'u takip etmek istiyorum ama lig tv almadan, nasıl yapacam bilmiyorum. tek maç almak pahalı değilse vaktim oldukça tek maç alacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 anadolu takımlarına digiturk daha ucuzdu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Digiturk Play 229 TL dedi bana yeni sezon için. tüm takımlar, tüm maçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 aslında verilir aylık az bi şeye denk geliyor ama digitürk'ün türkiye'de futbolu bitiren (aziz'le birlikte) baş aktör olduğunu düşündüğümden para vermek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ben kahvede izleyince daha pahalıya geliyor ya, 15 lira gidiyor en iyi ihtimalle. derbiler zaten 20'şerden (sadece izleme parası) GS-BJK (20 izleme, 10 da yiyecek püsür) 20x4= 80 15x30= 450 530 liraya geliyor. Üstelik konfor vs. sorunu da var. Evde projeksiyona bağlıyorum laptopu 2x2m civarında randıman veriyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Izmirde yakarlar o kahveyi . 20 lira mac mi olur la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 orospular bi de anlaşıyolar, bütün kahveler/cafeler aynı fiyatı çekiyo. nereye gitsen aynı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Dışarıda izlemek delilik ya. GS-Schalke maçında mı ne benzine gitmiştik. 6 kişinin tamamı yemek yedi, 2-3 kişide nargile söyledi. Ortada 200 lirayı aşkın hesap var. Birde 6 kişiden 20 tl maç parası aldı. Pek sevmiyorum ama gsli bir elemanın popcast yayını oluyormuş. Güzelse derbilere oradan bakarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 o yayın baya iyi de. digiturk baya uğraşıyor herifle bu sene patlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ameleliğe gerek yok. taraftar adam maçları takipten vazgeçemiyor. bu nedenle ver 40 lira kafan rahat etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 daha mac izleme parasi diye bisey vermedim lan ben 3 boyutlu gozluk parasi mi ne aliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Sercan Yıldırım --- Balıkesirspor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 balkes'e bak sen. sessiz ve derinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 balıkesir benim eski takım arkadaşımı deniyo şu an kampta. bakalım sözleşme imzalıcaklar mı kamptan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Kasımpaşa da Eren Derdiyok'un ön çapraz bağları kopmuş. Eskişehir S.Moskova dan Welliton'u almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=26876627 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 İyi ya, bir o kadar da maç günü girse 2000 kişiye falan oynarlar asdjajd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 kalyon tabiki aslmaslfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar