Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 2014 - 2015

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

geçen yıl erciyes,antep,elazığspor düşer demiştim.antep ve erciyes zor kurtardı elazığspor düştü.

bu senede bence mersin ve antep kesin düşer.3. düşen takım kim olur tam kestiremiyorum ama ya konya yada erciyes olur.eskişehirspor ve akhisarspor dan ağır sıçış bekliyorum bu sene alt sıralarda bitirebilirler ligi.yılın süprizini de balıkesirspor yapar.

hiç bir anadolu kulübüde üst sıraları zorlayamaz bence bu sene.belki şenol güneş ile bursa bir şeyler yapabilir yada iyi transferler yapan ve arkasına hükümeti alan kasımpaşa
Sosyal ağlarda paylaş

Onların inanmasına gerek yok. Yayıncı güdümlü federasyon inanırsa problem olmaz.

GS-FB çekişmeli bir sezonun süpriz şampiyonu olacak Beşiktaş. Böylelikle 20. şampiyon önce kim olacak yarışından en az 2 sene ekmek yenmiş olacak.

Benim komplo teorim bu. Play-off'lu sezondan beri Türkiye'de Süer Lig nasıl yönetiliyor ayyuka çıktı. Ne Galatasaray, ne Fenerbahçe ne de başka bir kulübe kolaylık sağlanıyor. Reyting neredeyse oraya yöneliyor bütün maçlar. Artık hakem hatası diye birşey kabul ettirildi insanlara. Hakemler hata adı altında neleri görmüyorlar. Hakemlik zor iş olabilir ama futboldan anlayan bir insan ele çarpan bir topu, başka bir adam görüşü marke dahi etse fark eder, hisseder.

Neyse uzatmıyorum, komplodur benimkisi, çok itibar etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Darksun said:

Şenol Güneş Bursaya geçmiş, bunlar bizi (bjk) yi bu sene geçer.

İhtiyar hocayla başarı çok zor artık bu yeni modern futbolda.

Hocam Şenol Güneş yaşlandı ama hırslı ve özverili bir insan, o Engin Baytar denyosunun onca tribini çekti sırf takıma faydalı diye, heryerden kovulan Burakı adam etti özel ilgilenip. Trabzonda taraftarla ayrı yöneticilerle ayrı futbolcularla ayrı boğuştu yıllarca, herkes çekmez o yaşta.
İyi kalpli, dürüst ve çalışkan hocadır Güneş. Bursa da oturmuş bir camia olduğundan bence başarılı olacaktır istediği oyuncular alınırsa, umarım da olur. Hatta Terimden daha çok özveri göstereceğine inanıyorum çalışma anlamında.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte Trabzonspor Kulübü'nün o açıklaması...

"Profesyonel futbolcular Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz ile
2016-2017 futbol sezonu sonuna kadar (üç yıllık) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre;

Serdar Gürler'e;
20014-15 futbol sezonu için 1.710.000.-TL garanti ücret ve 11.875.-TL maçbaşı ücreti,
20015-16 futbol sezonu için 1.710.000.-TL garanti ücret ve 14.844.-TL maçbaşı ücreti,
20016-17 futbol sezonu için 1.710.000.-TL garanti ücret ve 17.813.-TL maçbaşı ücreti ödenecektir.

Deniz Yılmaz'a;
20014-15 futbol sezonu için 1.995.000.-TL garanti ücret ve 15.140.-TL maçbaşı ücreti,
20015-16 futbol sezonu için 1.995.000.-TL garanti ücret ve 18.109.-TL maçbaşı ücreti,
20016-17 futbol sezonu için 1.995.000.-TL garanti ücret ve 21.078.-TL maçbaşı ücreti ödenecektir.

"Serhat Çakmak'ın AFC Ajax'dan bedelsiz olarak kulübümüze transfer edilmesi konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre futbolcuya;

2014-15 futbol sezonu için 114.000.-TL garanti ücret ve 7.125.-TL maçbaşı ücreti,
2015-16 futbol sezonu için 114.000.-TL garanti ücret ve 7.125.-TL maçbaşı ücreti,
2016-17 futbol sezonu için 114.000.-TL garanti ücret ve 7.125.-TL maçbaşı ücreti ödenecektir."
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman gelelim günün en geri zekalı haberine, esasen ülke futbolu dediğimiz şeyin ne bok olduğuna

Eskişehir ve Sivas Avrupa dan men cezası aldılar.

Sivas'ın yerine bir alt sıradaki takımın gitmesi gerekiyordu. Kasımpaşa'nın da FFP lisansı olmadığı için kesin olarak gidemiyor.

Bir altında Karabük var. Yanılmıyorsam onların da lisansı çıkmamıştı. Onlarda giderse Bursaspor, lig 8.si olarak kupaya katılıyor.

Ha gerçi çok garip bir şey değil tam olarakta safasd

Son UEFA şampiyonumuz Sevilla, lig 9.su olarak gitmişti. Onlarda da üstündeki iki takım FFP lisansı alamayınca GG olmuştu. Ama orada lig sıralamasından 7 takım Avrupa'ya gidiyor, biz de 4...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...