Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2014 Yaz Dönemi Genel Tarışma - 1

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

"Göreve geldiğim sezon takımımı şampiyon yapmış bir teknik adam olarak bugünkü koşullarda görevime devam etmem mümkün değildir. İlkeler, kazandığımız ve kazanacağımız paradan her zaman daha üstündür ve başarı için olmazsa olmaz koşuldur."

helal olsun ersun. mobbing'e müsade etmedin.
şimdi aziz düşünsün.
Sosyal ağlarda paylaş

ersunun gecen sene en buyuk sansı tek kulvardı. hic psikolojik ve fziksel darbe yemediler. mesela bizim realden 6 yememiz gibi darbelerden bahsediyorum. ustune gidip son dakikalarda mac kazanıp ustunluk de kurdular ust uste. bi de total de 38 mac yapınca takım bunu kaldırabildi. zaten ersunun adının "2. devre cokusu"ne cıkmasının sebebi buydu anadolu takımları bunu 25 mac anca kaldırıyodu. fenerbahce 40 mac kaldırdı. ben aslında istiyodum 2 sene daha kalmasını. cl al falan oynarken bu taktikle oynamaya calısıp basına gelicekleri izlemeyi. ama kısmet degilmiş.

hazırlık maclarını bilmem ama bu taktikle yine tek kulvarda ligi ezebilirdi ersun. kuyt ın yoklugunda denenen taktiklerin basarısızlıgının bi onemi olmaması lazımdı.

ha zaten herif basarısızlıktan degil aziz den gitti ya o da ayrı mesele.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaşlıyım. Fenerbahçe'nin ligdeki en iyi kadroya sahip olduğunu düşünüyorum, Türkiye'de kimsenin adam akıllı beki yokken beklerinde Caner ve GG gibi iki OP adamı oynatan, ileri üçlüsü Webo-Emenike-Sow olan bir takımdan bahsediyoruz. Benim şampiyonluk açısından favorimdi. Beşiktaş'ın sportif geleceği açısından bu kadar bizim yararımıza tabii ama Fenerli arkadaşlarım adına üzüldüm. Uzun vadede Aziz'den kurtulmanıza yarayacaksa şayet şimdiden sizin için hayırlısı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Basın ile ilişkisi en kuvvetli takım Fenerbahçe, dostunu düşmanını haber sızdıranını kontrol edemediği için çoğunlukla Fener ile ilgili bir haber çıkarsa muhtemelen doğrudur

Aziz'in GS'ye bir kupa daha kaybetmeye sabrı yok. Uyum bittiyse bir an önce atmalıydı bünyeden, anlık adamdır, muhtemelen GS maçını kaybedecek bir kafada gidiyordu Ersun, motivasyon olayı bitti takımda. Adam gizli büyük Galatasaray projesi resmen harbiden, cayır cayır takımı bozdu ahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...