Aceace Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 FİKRET ORMAN: "Ronaldinho şimdi 50 defa haber yolluyor Beşiktaş'a gelmek için. Beşiktaş'ın kapısından geçemez artık!" AZUUAUHAUHAUHUAHUAHAHAH
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Adamın söylediği 10 şeyden 9 u yalan 1 i yanlış zaten.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Abi... Dün röpörtajdan "ALTAY İLE İŞBİRLİĞİ DÜŞÜNCESİ VAR" "Beşiktaş'ın taraftarları takımlarının değerini veren bir takım. Altay kulübüyle iş birliği yapma düşüncemiz var. Biz pilot takım alsak da ismini değiştirmeyeceğiz. İkinci lige çıkarsa ne olur gibi sorular var. Bu konuda düşünülmesi gereken soru ikinci ligden düşerse ne olacak. Bu konu benim şahsi düşüncem. " Bugün gündeme düşen, Altay Kulübü Başkan adayı Murat Bora Dülger, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Altay ile iş birliği içerisine girmek istediğine yönelik teklifini, 9 Haziran’daki genel kurulda göreve gelmesi halinde reddedeceğini açıkladı. Orman’ın geçen sezon da buna benzer açıklamalar yaptığına dikkat çeken Dülger, “Altay ve Beşiktaş, 100 yıllık geçmişe sahip köklü ve güçlü iki kulüptür. Bu iki asırlık çınar, köklerinden aldıkları güç ve camialarının verdikleri ışık ile büyümeye devam edeceklerdir. Bu nedenle iş birliği, hele ki pilot takım gibi bir öneriyi kabul etmemiz mümkün değil. Bugünden itibaren, pilot takım ve iş birliği önerilerini, kulübümüze yapılmış bir hakaret olarak kabul edeceğimi açıklamaktan hiçbir çekince duymuyorum. Yapılan öneriyi, Orman’ın şahsi bir fikri olarak görüyor, 112 yaşını geride bırakan Beşiktaş camiası ve kulübüyle doğrudan ilişkilendirmiyorum.” dedi. Adamlara bile danışma gereği duymadan bir yerinden sallamış yine. Böyle haberler cidden sinir ediyor.
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Fikret Orman'ın bu konuşmasından sonra GS ve FB ile rekabet ettiği hiçbir oyuncu transferini gerçekleştiremeyceğini düşünüyorum. Adam resmen isim vererek alamadığı oyuncuya atar yapıyor. Dışarıdan bakınca biraz çirkeflik olarak gözüküyor. Para yetmeyince artistlik yapıyor aklıs sıra. Plan falan hikaye.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 aynen sonra esas kendi beşiktaşı kullanıyor futbolcular buna ayarı veriyor sonra beşiktaş büyük...
guernica Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 şu herife kıl olduğum kadar hiçbir klüp başkanına kıl olmadığımı fark ettim. hem çapsız, hem de kendi çapsızlığına mahkum etmeye kasıyor herkesi. planmış peh, yetemiyorum desene sen.
oldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 fikret ormanı su vakte kadar destekledim ama adam neye elini attıysa beceremedi bir insanın sansı hep ters gitmez bir ara bişeler basarırsın su yukarda yazan dogru ise altay kulübü baskan adayını takdir ettim.fikret ormanda giderek trabzon yöneticleri kıvamına geliyor.Hala adalı, demirören gibi yoneticilerden daha iyidir ama en iyisi bu olmamalı. Ben insaat işinden geliyorum bu işleri ben bilirim deyipde stadı soz verdigin tarihte bitiremiyorsan ( cogu insaat mühendisi arkadasın söyledigine göre bitirmeye yakın bile degil gelecek sene komple olimpiyatta oynıcaz bence) kusura bakma ama işini yonettigin sirketlerin bile baskanlıgını bırak.Gelecek sene simdiden cop oldugu gercegi ortada bence almeida ile fernandesin yerine kim alacaklar cok merak ediyorum umut oldugundan degil ama .Seneye de en fazla 3. olurlar
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Aceace said: FİKRET ORMAN: "Ronaldinho şimdi 50 defa haber yolluyor Beşiktaş'a gelmek için. Beşiktaş'ın kapısından geçemez artık!" AZUUAUHAUHAUHUAHUAHAHAH Bu olay doğru yalnız, Fiko'nun anlattığı gibi değil tabii ki herif hayaller alemine dalmış asdfsda Bu BJK'liler twitterda bilir Meçhul Haberci var. O bunu iki hafta önceden söylüyordu. Sonra bazı sağlam gazeteciler ve kulüp içinden olan bir kaç tanıdık vs. abisinin BJK'ye yeni teklifle geldiğini vs. söylüyorlardı. Bu Fiko şimdi söyledi diye gündeme geldi ama bu 2 hafta önce işte şey deniyordu mesela, yönetime yakın kişilerin iddiaları tabii ama; bu kış BJK'nin teklif ettiği fiyattan yıllık ücret + imza parasında 2 milyon euro indirime gitmişler. Fiko hemen atlamış, birkaç yönetici de olur vs. demiş ama ANÇ ve bazı yöneticiler çok ağır karşı çıkmışlar. Futbol komitesi de kesinlikle karşı çıkmış. Alırsak kıştan sonra hem o istediğiniz etkiyi yaratmaz, insanların bakışı değişti hem de yaşananlardan sonra bu adamın yatmaya geleceği vs. kesin denilmiş. Yani haklılar da, devre arası gelseydi çok büyük işti ama yaşananlardan sonra yolacak yeni üçüncü dünya ülkesi takımı arıyorlar belli... Gitsin Rusya'ya falan çok istiyor ya da kalsın santos'unda... (minerio'daydı lan herif adfsd)
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Bi de ben bunu koymaya gelmiştim asıl asdf https://pbs.twimg.com/media/Bo4zBb-CIAAyFNW.jpg
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 DarKRideR said: Aceace said: FİKRET ORMAN: "Ronaldinho şimdi 50 defa haber yolluyor Beşiktaş'a gelmek için. Beşiktaş'ın kapısından geçemez artık!" AZUUAUHAUHAUHUAHUAHAHAH Bu olay doğru yalnız, Fiko'nun anlattığı gibi değil tabii ki herif hayaller alemine dalmış asdfsda Bu BJK'liler twitterda bilir Meçhul Haberci var. O bunu iki hafta önceden söylüyordu. Sonra bazı sağlam gazeteciler ve kulüp içinden olan bir kaç tanıdık vs. abisinin BJK'ye yeni teklifle geldiğini vs. söylüyorlardı. Bu Fiko şimdi söyledi diye gündeme geldi ama bu 2 hafta önce işte şey deniyordu mesela, yönetime yakın kişilerin iddiaları tabii ama; bu kış BJK'nin teklif ettiği fiyattan yıllık ücret + imza parasında 2 milyon euro indirime gitmişler. Fiko hemen atlamış, birkaç yönetici de olur vs. demiş ama ANÇ ve bazı yöneticiler çok ağır karşı çıkmışlar. Futbol komitesi de kesinlikle karşı çıkmış. Alırsak kıştan sonra hem o istediğiniz etkiyi yaratmaz, insanların bakışı değişti hem de yaşananlardan sonra bu adamın yatmaya geleceği vs. kesin denilmiş. Yani haklılar da, devre arası gelseydi çok büyük işti ama yaşananlardan sonra yolacak yeni üçüncü dünya ülkesi takımı arıyorlar belli... Gitsin Rusya'ya falan çok istiyor ya da kalsın santos'unda... (minerio'daydı lan herif adfsd) Dünya Kupasına alınmayınca ne yapacağını şaşırmış. Scolari de iyi çaktı buna ama ahaha
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Meçhul bugün de bunu yazdı. said: Mechul Haberci @mechulhaberci 23m Galileo yılın transferini yapacak ancak bu yönetime güvenmiyorum. Iyi bir isim var elde. Mechul Haberci @mechulhaberci 25m Açıklarsam ve alınamazsa yazık olur. Oyuncu 23 yaşında sadece bunu söyleyebilirim. Mechul Haberci @mechulhaberci 4m Inşallah olur,büyük iş olur ve ayakta alkışlarım. Galileo=Önder Özen Adam tahminen Brezilya'dan, Önder Özen boşuna kalkıp tatil döneminde Brezilya'ya gitmez ki oranın piyasasına feci derecede hakim bir adam, merak ettim bakalım. Bu arada Meçhul'un dediği şeylerin %90 falan net doğru ve adam tahminen ya yönetimden biri ya da yönetimden birinin sır saklamadığı yakını, kimse bilmiyor ama Fiko bu herife söylediklerinden dolayı bayağı kızgındı. Twitter bodoslamaları vs. bu adam yüzünden çünkü yönetimle ilgili bir ton şeyi medyadan önce bu adam hep söyledi. Ciddi falsosu işte seçim sürecinde Serdal Adalı'yı ölümüne destekleyip, seçim zamanı bile kazandık rahat olun daha sandıkların %20'si açıldı, 2000 oyla kazanacağız vs. vs. tarzı şeyler söylüyordu. Seçim gidince 3 ay ortalıklarda görünmemişti asdfasd Onun dışı işte transfer haberlerinde genelde isim vermiyor. Demba Ba'yı herkesten önce bu söyledi. Olcan transferinin yattığını 2 hafta önce söyledi hatta duyumlarına göre GS ile prensipte anlaştı dedi. Gökhan Töre'nin alınmayacağını ve Rubin'le görüşülmediğini vs. yine 3 hafta önce yazdı vs. vs. adamın varlığını yeni öğrenip, takip etmek isteyene; https://twitter.com/mechulhaberci Edit: Bu arada bu adamın Ali Ece olduğunu söyleyen bayağı bir kişi var. Kendi twitter hesabı yok biliyorsunuzdur, yani açtı bir tane de yazılarının linklerini paylaşıyor sadece, onu da kendi mi yapıyor bilinmiyor. Fake 4 tane acc'm var, onlarla nabız yokluyorum demişti bir keresinde, bu olabilir.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Harika 1 adam bile gelse gidenlerin yerini nasıl dolduracağız sorun orada. Olcay ve Frei mi takılacağız bütün sene? sakatlandıklarında yedek bile olmayacak rezillik yani.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 https://eksisozluk.com/entry/43231007
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Meçhul'un bahsettiği adam hakkında doğru mudur değil midir vs. diye Altınsay tayfasından bir iki abiyle görüştüm. Meksikalı bir eleman var, bonservis için kasıyor yöneticiler diye biliyoruz biz ama kesin isim söyleyemeyiz dedi bir tanesi, diğeri de büyük ihtimal ilk sırada Raul Jimenez var dedi. http://www.transfermarkt.com.tr/raul-jimenez/profil/spieler/206040 Geçen sezon Meksika ve Concacaf'ta 18 maçta 11 gol 2 asistle oynamış. 1,90 boy, http://www.youtube.com/watch?v=jNv0g-CwFPI CSKA da peşinde sanırım adamın, şöyle bir video buldum HD asdfasd iyiye benziyor da videodan işte bir şey anlaşılmaz. 2-3'e alınıyorsa alınsın direkt Geçen sezon Pedro resmen altın yumurtlayan tavuk çıktı. Ligin ikinci yarısı açık ara en iyi stoper performansını göstermiş olabilir, en azından en iyi genç diyelim. Bruno Alves varken en iyisi olamaz da genel pencerede asdf Böyle şeyler yapsınlar işte canımızı yesinler... Edit: Başka biriyle konuştum. Jimenez listede ama o değil şuan görüşülen dedi. Daha iyisi dedi sdfas bakalım.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Ayrıca abilerden biri şey dedi. Ahmet İlhan için para+takas teklif etmiştik, oldu sayılır diye söylediler. Tahminen verilecek oyuncu Gökhan Süzen dedi. Bir de yarın için KAP'tan bir şeyler gelebilir dedi.
unity Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 eger DarkRider'in haberleri dogruysa belli ki BeSiKtas 3. lugu garantiye almak istiyor. tebrikler besiktas simdiden basarilar !1!!
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 DarKRideR said: Ayrıca abilerden biri şey dedi. Ahmet İlhan için para+takas teklif etmiştik, oldu sayılır diye söylediler. Tahminen verilecek oyuncu Gökhan Süzen dedi. Bir de yarın için KAP'tan bir şeyler gelebilir dedi. Ahmet İlhan olursa güzel olur. Geniş kadroda iş yapar baya baya
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Güntekin Onay döşemiş mis gibi :) http://sampiy10.gazetevatan.com/haber/besiktas-nasil-guclenecek-anlayamadim/644184/5
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Darkrider ve Fikret Orman tam birbirini hak eden baskan ve taraftar.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 o kadar çok "transfer yapmak en kolay iş" diyor ki oradan anladım pek bir transfer yapılmayacağını sdf.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Darksun said: Güntekin Onay döşemiş mis gibi :) http://sampiy10.gazetevatan.com/haber/besiktas-nasil-guclenecek-anlayamadim/644184/5 seneyede böyle sallanırız sonra trabzonspor gibi takılmaya devam ederiz. stad da hiç bir şeyi değiştirmez. localar da yeri konumu ile insanlar ofis için alır zaten tamam
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 stad'a niye bu kadar bel bağladınız ki zaten gs stadı yeni yaptırdğı için değil snijderle drogbayla şampiyonlar ligiyle doldurdu
oldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Darksun said: Güntekin Onay döşemiş mis gibi :) http://sampiy10.gazetevatan.com/haber/besiktas-nasil-guclenecek-anlayamadim/644184/5cok temiz yazmıs .Cok bariz belli gelecek sene maks 3 olacaz parasını güzel harcayan 1-2 anadolu takımıda gecebilir bizi o derece
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 forgiver said: stad'a niye bu kadar bel bağladınız ki zaten gelir olarak.. stad gelirleri sizinkilerin yanında çok ama çok az geliyor
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Fikretin en büyük hatası passolig gelirlerine temlik koydurup 5 mlyon dolar kredi almak, bu gerizekalılığın bedelini ödemeli, onun dışında herşey göz ardı edilir çünkü yaptığı pozitif işlerde var. Ama taraftarın karşı olduğu bu olayı inatla yapmak şerefsizlik, açıklamalar yönetim vs önemli değil benim gözümde stad ve vodafone çok güzel işlerdi kim ne derse desin. ama 5 milyon için değer mi lan
Öne çıkan mesajlar