Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 said: Jermaine Jones yeni sezonda Beşiktaş forması giymeyecek. A Milli Takım'ın Amerika Birleşik Devletleri ile oynadığı maçın ardından NTV Spor'a konuşan Jones, yeni sezonda siyah-beyazlı kulüpte olmayacağını söyledi. Jones, "Beşiktaş'a geldiğimde sakatlık yaşadım. Geri dönüşüm kolay olmadı. Ama şunu açıkça söyleyebilirm artık Beşiktaş forması giymeyeceğim. Başkanımız, Slaven Bilic ve Önder Özen ile görüşmeşlerimiz oldu. Bonservisimi alma opsiyonları vardı. Onlara bekleyeceğimi ifade ettim. Ancak kulüpten bu tip bir girişim gelmedi. Şanslarını kaybettiler. Türkiye'den teklifler var. Kariyerime Süper Lig'de devam edebilirim" dedi. Jones, şu an sadece Dünya Kupası'na konsantre olduğunu ve teklifleri kupanın ardından değerlendireceğini sözlerine ekledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Sivasa da gitse farketmez nasi olsa onlar da uefada oynayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 o.ç yem atmış asdfd https://twitter.com/Jermainejunior/status/473232362692956169 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 çoq komiqmiş kardaş beşiktaşlı futbolcu gerçi ne bekliyorsunuz sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 forzaya üyelik açıldı üye olmak isteyenler bilginiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 saol kardes haber verdigin icin ileride ortaligi patlatmak uzere guvenilir bi karakter yaratacagim simdi bi sure pusuda bekleyecek yok lan ne ugrascam sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ferdi resmen gitmiş... https://pbs.twimg.com/media/BpIkHASIUAE8hpy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ne o lokomotif moskov mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 yazıyor üstte, rusçan yok mu barzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 DarKRideR said: yazıyor üstte, rusçan yok mu barzo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10356036_753590734691962_7404317317630370717_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 3 senelik 12 milyon euro diye yazmışlar. doğruysa iyi para vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Sezer'i ben aldım ama Bilic oynatmıyor dedi F.Orman. Sivok sakatlanmasa Önder Özen ile birlikte aldığımız Franco da oynamayacaktı diyor. Dertli bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 izlemiyorum ben ama öyle dediyse iyi saçmalamış. sezer'in nesini oynatacaksın. stoperler sakatlanmasa franco'ya gerek olmayacaktı ki niye oynatsın. bilic'in çok hatası var ama bunlar değil. adama sorarlar o insiyatif dany alınırken neredeydi acaba. ntv'de sormazlar tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Önder Özen onu diyor ya, Bilic'in yönetim tarzı malesef bu ve bazen kavga ediyoruz laf anlatmak için vs. diyor. Hani şey demişti. Adam bir 11 belirliyor, rotasyonu belirliyor ve onlar dışında herkese çok az şans veriyor. Rotasyona girmek için çok üstün çaba sarf etmek ya da Franco gibi şans yakalamak gerekiyor. Bu BJKTV'ye geldiğinde ÖÖ'ye demişlerdi işte siz hiç karışmıyor musunuz? vs. diye. Benim görevim değil, ben fikrimi söylerim ama takdir Slaven'indir. Takımın patronu o dur, oynatmazsa çıkıp zorla kadroya adam yerleştiremem bu benim görevim değil vs. diyordu. Haklı yani burada, Ama işte Bilic'in bu yönetim anlayışı ile ligin ikinci yarısının son 10 haftasında çöp bir Olcay'a katlanmak zorunda kaldık. 12 hafta gol atamayan bir forvete katlandık, bu sene aldığı her şansı iyi değerlendiren bir forvet oyuncumuz varken. Onu geçtik alt yaş gruplarının Enes Ünal'la birlikte en çok heyecan uyandıran santrafor oyuncusuna sahibiz ama onu bile denemedi... Bilic genç oynatma ve şans verme konusunda değil de bir gence çok inandı mı onun kariyerini zirveye çıkarma konusunda cidden çok üst seviye bir hoca, belki de şuan tam tamına işleyen tek teknik direktörlük vasfı da bu, Furkan Yaman'ı vs. oynatır inşallah bu sene :( Zamanla işte, Bilic halen milli takım gibi yönetiyor takımı ama buna rağmen yaşananlar hesap edildiğinde başarılı bir ilk sezon geçirdi. Bu sene işte min 10 puan daha fazla toplaması gerekiyor, daha sağlam bir takım yaratması gerekiyor. 2. senenin affı bu kadar basit olmaz. Amatör kulüp hocası, zamanla o da pişecek bakalım. Mancini'yi mesela hiç sevmezdim ama adam mükemmel kriz dönemi yönetti. Adama kariyeri boyunca ilk defa saygı duydum. Yılların tecrübesi sonuçta olacak sadfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ne twittermiş arkadaş bizim başkan bile isyan ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Fiko her boka isyan ediyor ya, bir de iş işten geçtikten sonra dayı dayı konuşması ise direkt efsanevi ASDASDAS Tam kenar mahalle liseli ülkücüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 altay diyo la bu ikinci takım valla kompinesi 30 lira :D hemen alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 G.Töre'ye çok büyük atar yaptı. Sunucu sordu G.Töre için Ünal Aysal bizim maaş bütçemize uygun dedi siz ne düşünüyorsunuz diye. Fikret Orman o maaş bizi aşar hayırlı olsun zaten 3 gol attı kaç asist yaptığı ortada çok öldüm bittim diye üzülmem dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 said: barcelona'ya messi için pettemet+3 milyon € teklif eden beşiktaş tatlı başkanı fikret orman, messi'nin babasıyla yaptığı görüşmede anlaşma sağlayamadı. "90 dakikada 8km koşan futbolcuya senede 3m€ vermem" diyen orman, "olmazsa olmazımız değil" diye ekledi kaynak: paticik özel haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BpJVp_YCEAAh9Ei.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Fiko başkan iyi sıyırmış ya açıklamalar filan leş ötesi oldu iyice. Twitter'daki Ünal Başgan daha düzgün açıklamalar yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 stadı yapmaya başlayınca herifin duruşu değişti resmen sadfasd Savunurdum hep amatörlüğüne vurupta bu artık amatörlüğü geçti, direkt mal Bu gidişle zaten o stadın altında kalacak. Sürekli arkasına sığınarak saçma sapan şeyler söylüyor, taraftar kaldırmayacak bir gün belasını bulacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Stadı yapsa da gitse valla ya, ne kadar zamandır diyorum bu adamda para olsada gidip adam gibi harcayamaz, beceriksizlik ruhuna işlemiş :) Bu sezonda hiç umudum yok zaten, avrupadan da direk eleniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar