tinu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 yokmu patide kapalı üst kombinesi alan? benim yan koltuk boş hala gelin la biriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 DarKRideR said: Öncelikle şu durumu açıklığa kavuşturayım. Mitroglou'nun gay olduğu dedikodusunu ben çıkarmadım. Yunan basınında sıkça yazılan bir konuymuş. Diğer bir durum ise neden böyle haberleri gündeme taşıyıp Beşiktaş'a zarar veriyorsun diyenler var. Mitroglou Beşiktaş'a imza attı mı? abi ülkede takım oyuncu transfer ediyor, sorulan sorulara bak. yazan adam için konuşuyorum, senin için degil OP ama, seni mi silkecek? allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 1 ay sonra eleme maçı var hala transfer yok, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Miroglu gelsin, eleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 polatı alsak ya lan. nazar falan değmez hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Mitroglou sakat mı değil mi bilen yok. gerçi sakat değilse de bize gelince sakatlanacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 eger gelirse önümüzdeki üç ayın keyword'lerini yazıyorum: "mitroglou" "diz" "çapraz bag" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 applev0dka said: polatı alsak ya lan. nazar falan değmez hem çok komikmiş kardeş tanrı da seni güldürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 görürsem söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Istari said: Mitroglou sakat mı değil mi bilen yok. gerçi sakat değilse de bize gelince sakatlanacak zaten. sakat değil, turnuvada riske edilmek istenmediğinden az süre aldı gruplarda vs. ama işte yetemedi. Kariyerindeki tek sakatlığı bu oldu ama bayağı ciddi sakatlık. Risk var esasen dönüşünün kötü olma, nüksetme vs. o yüzden riskli transfer ama sağlıklı olduğu sürece bu ligin her şekilde en iyi santrafor oyuncusu olur. Sağlıklı kalma olayı ama kumar işte, ya Sneijder-Sow gibi kendini bulur at gibi olur ya da İlhan gibi patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 diğerleri hep spor kulübü de BJK niye jimnastik klubü , bu GAY 'lik nerden geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ifmo4I6m8Pg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 said: Dany Nounkeu ve Julien Escude, kulübümüz aleyhine icra takibi başlattılar. (KAP) Lel tahminen bir şey çıkmaz buradan da bizim Fiko tayfasının bok yemesi. Dany bundan korkup işte ikincilik kaçarsa diye kalan 100k euro mu ne parasını peşin peşin istemişti diye olaylar çıkmıştı. Escude de benim de 2 aylık alacağım var qq yapmıştı. Hayır madem Dany'e para mevzusundan atarını yaptın, kadro dışı çektin. Bari kalan parasını ver de davalık olma... Bu işlere kim bakıyor lan kulüpte acaba, bildiğin küstüm oynamıyorum diye adamların parasını vermemişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Ahahahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Letadres said: diğerleri hep spor kulübü de BJK niye jimnastik klubü , bu GAY 'lik nerden geliyor? babana sor bakalım o biliyordur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Letadres said: diğerleri hep spor kulübü de BJK niye jimnastik klubü , bu GAY 'lik nerden geliyor? pontipati said: ya bi siktir git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 http://www.ntvspor.net/canliyayin başladı gerçi 20 dakika oluyor da asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ha siktir yalçın geliyor :( ağzından kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Anca onları alırız zaten niye şaşırdınız ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 yedek klubesinde stoper yok abi gelsin. adam ligin sayılı kasaplarindan bir kere de bizim kasabimiz olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Egemen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Llama said: ha siktir yalçın geliyor :( ağzından kaçırdı kapı gibi defans :) gelsin gelsin herkes fb'ye çalışıyor memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Darksun said: Anca onları alırız zaten niye şaşırdınız ki. doğru diyon 4 yer söyledi onlar da belli zaten stoper-->yalçın sağ açık-->gökhan töre.olmazsa kimse alınmaz forvet-->almeida'ya kalıcaz gibi duruyor ofansif orta saha-->belki bir ihtimal biri alınır ama zor gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 yanılmıyorsam yalçın son iki yılın en çok top kesen yerli stoperiydi. Ligi çok iyi tanıyor, tecrübeli bir adam. Lig için diye notu tekrar düşelim. Önder Özen bu sezon Bilic ve yönetimle birlikte kupaya da ağırlık vereceklerini ve her kulvarda gidilebilecek en son noktayı hedeflediklerini vs. söylemişti. Hani ŞL veya EL'i kenara koyarsan ligte şampiyonluk veya kupayı kazanmak. Bu kadro yapısı buna göre değil diyordu. Biraz rotasyona ihtiyaç var vs. diyordu. Yalçın rotasyon için mükemmel bir hamle, ben kişisel olarak hiç sevmiyorum orası ayrı konu. Kasap ve it oğlu it ama böyle 500-600k euro falan verilecekse ve kadroya rotasyon için katılacaksa çıkıp kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Ülkedeki en iyi rotasyon oyuncularından biri olur. Fener'e de gitse GS'e de gitse ki bizde ikisinden de çok zaman alır gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Valla bu sene geçen 2 seneden daha az ümidim var :) Şu adam gidip Hasan Arat gelse, zaten muhtemelen stad bitmiş olacağından inşaat ihalelerinden alacağını alır rahatlar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar