Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GALATASARAY 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
doviz üzerinden yapılınca anlaşmalar genelde enflasyon hesaba katılmaz. GS'nin işine gelmiş olabilir bu olay. Futbolcu da illa artacaktır euro diye bişi dememiş olabilir falan filan. Sonuçta TL'nin ne olacağı hiç belli değil.
Mesaj tarihi:
barbu said:

doviz üzerinden yapılınca anlaşmalar genelde enflasyon hesaba katılmaz. GS'nin işine gelmiş olabilir bu olay. Futbolcu da illa artacaktır euro diye bişi dememiş olabilir falan filan. Sonuçta TL'nin ne olacağı hiç belli değil.

http://www.soma.com.tr/UserFiles/ProFiles/agac-sapli-balta74961.jpg
adam balta amq
isterse monopoly parası versinler
Mesaj tarihi:
barbu said:

Bu saatten sonra Türk Lirası'nın Euro'ya karşı iyi kötü bir değere sahip olması için tek ihtimal var, o da Euro'nun tedavülden kalkması.

Adam €1.25Me imza atarak Euro'ya ne olursa olsun TL2Mlik bir sözleşmeden çok çok daha fazla para kazanmış olacak.
Mesaj tarihi:
ya türkiye'de o çılgınlık resmen.
galatasaray'ın yeni forma fiyatlarını gördüm mesela 150TL. mesela senin kendi işin var falan onu burada okuduğum kadarıyla biliyorum da kimi insan "üç formayı da sipariş ettim" falan diyor, benim oturduğum evin kirası 550TL, insanlar 450TL'yi pat diye formaya nasıl verebiliyor?
Mesaj tarihi:
bunun kendi işinle falan ya da ne kadar ücret aldığınla alakası yok pek bence.

1000 lira maaş alıp 2500 liralık telefon kullanmakla aynı mantık.

tutku, yeniyi alma isteği, kapitalizmin her yeni çıkanı parlatması da parlatması. insanların öncelikleri haline getirmesi.

benim hasta arkadaşlarım var, adamlar aç geziyor maça gidiyor, aç geziyor forma alıyor, deplasman yapıyor vs.

bu hayatta kendini nereye koyduğunla alakalı.

sen ben 450 lira verdiğimiz ev kiramızı düşünürüz o formaları görünce, adam takımını düşünüyo.

aidiyet hissi.
Mesaj tarihi:
ya aidiyet lisede okuldan kaçıp Altay maçına giderek olur, ya da ne bileyim İzmir'den kalkıp gidip (senin adına konuşuyorum) Saraçoğlu'nda maç izlersin, hatırası hep sende kalır falan.

ben beyaz formasını falan çok beğendim Galatasaray'ın mesela ama konuşulan fiyatlar korkunç ya.

izmir'in yerel kelimelerini kullanınca birazcık daha rahat ifade ettim kendimi eheh

neyse adamların topiğini kendi takımlarını bile ilgilendirmeyen romantizmle kirletmeyelim
Mesaj tarihi:
Maç formasına vermek istemiyorsanız taraftar forması alın, 99 TL. Tek farkı nike ve GS armaları dikiş yerine düz baskı.

Ben açıkçası forma 1 tane alıyorum her sene, ama Nike'a geçtiğimizden beri özellikle yağmurluk, eşofman üstü vs ürünleri havada kapıyorum. Formalardan çok daha para verilesi ürünler. FB veya BJK'de bunlar yok, sadece düz kalıp forma veriliyor, kalan ürünleri Fenerium veya Kartal yuvası üretiyor o yüzden baya kötü durumdalar bizim ürünlere göre. Nike bize, Barça'ya Manu'ya ne yapıyorsa aynı kalıptan isteklerimize göre ürün yolluyor Store'a, ayrıca formalarda kar %20 iken bu ürünlerde %30 civarı Store'a kalan. Kıymetini bilin, alın aldırın
Mesaj tarihi:
Yok lan. Doğru yapıyor, maksat para girsin Store'a. Ben mesela havlu, anahtarlık, bloknot, kahve bardağı vs random bir yerden alabileceğim, nerden alacağımın farketmediği şeyleri hep GS Store'dan alıyorum. Bu ürünleri yapan fason eşantiyoncu baya iyi ürün yapıyor.
  • Yeni Oluştur...