Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GALATASARAY 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Onurun şöyle ; http://www.youtube.com/watch?v=BienGX1jVms

Bir maçı var , hani her maç şu seviye oynasa 2 sezon boyunca , 3. sezon avrupada A+ bir takıma gider kaleci olur zaten. Sıkıntısı bunun yanında sonra gidip 4 yediği maçlar işte , hep bu performansı gösteremiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

Onur'un ne kadar iyi kaleci olduğunu Fener ve Galatasaray maçlarını izleyerek anlayabilirsiniz.

avel avel atarlanmaktan başka pek bir artısı yok, GS'de yedek olur altyapı hatrına belki 11

http://www.youtube.com/watch?v=PT_3nQvqSKI

wtf.... şu pozisyonda yapacak hiçbir şeyi yok baya sıfır. ashdfuhasufha

şuradaki yakından kafa vuruşu ve karşıa karşıya kurtardığı aşırtma. inanılmaz gerçekten. bazılarında üstüne vuruyorlar ama bir çoğunu da kendi muhteşem kurtarıyor

Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene Emirates vs. hazırlık maçlarında devleri bir bir patlattık da noldu. Leş gibi girdik sezona.

Çok takılmamak lazım, Wien boş takım değil sezonu erken açtı. Bizimkilere daha kondisyon yükleniyor, 60'ında dili çıktı takımın. Chedjou, Eray, Çolak vb. adamların olmayacağını görmek için 2. bir maça daha gerek yok orası ayrı.

Bu arada Bruma'nın efektifliğinin Prandelli ile yükseleceğini ve skora daha katkılı bir oyunun olacağını düşünüyorum ama bunlar bir yana bu adamın sakatlıktan bu kadar diri ve formda dönmüş olması müthiş iş. Veysel orta sahada daha iyi bir adam, rotasyona zenginlik sağlar, ama acil safkan bek bir adam lazım. Yabancı hakkı forvetten yana olmalı kesinlikle, o yüzden Semih-Balta veya Semih-Koray'ı yabancı forvetin olmadığı tek forvet Burak'lı bir Galatasaray'a tercih ederim
Sosyal ağlarda paylaş

Bende böyle düşünüyorum, sonuçta takımda yaratıcı oyuncu çok. kanatları oyuna katabilecek ve takımı oynatabilecek tarzda güçlü bir forvet alabilirsek güzel olur. ama "kral" la böyle sözleşme imzalanmışken bunu beklemek biraz hayalcilik gibi geliyor. gerçi burak kanata falan çekilirse olabilir, bilmiyorum. kralı kesecek bir adam gelirse de selçuk ve kankaları klasik yatışa geçer, prandelli'nin işi zor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...