Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GALATASARAY 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

kiralık verdik ama parasını biz ödüyücez sadsaf 1.3 milyon bizden alıcak adam hem de 2 sene.

Bu adamdan nasil kurtulucaz

said:
Salih Dursun, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonları için Trabzonspor'a bedelsiz olarak kiralanacak. Trabzonspor, Salih Dursun'u kira sözleşmesi devam ettiği süre içerisinde 1 milyon 750 bin Euro transfer bedelini peşin ödeyerek transfer etme hakkına sahip olacak. Kiralama süresi boyunca Salih Dursun'un tüm maaş ve prim ödemelerinden Trabzonspor sorumlu olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Sen demedin yukardaki resimli şeyi alıntılamayayım diye seni refere ettim. Katılıyorum.

hamit'e verilen paranın haddi hesabı yok. Bak 2 sene önce schalke macında bir gol attı. O sene yattı ama umrumda degil yani adam kurtardı bizi bir üst tura cıkardı. Geçen sene ne yapti ? Sakatlık ve yatış... Sezonun 2 yarısına yetişti ama hazır olmaktan cok uzaktı bir kaç maç oynadı ne istek ne arzu vardı...

Ve bu adam senelik 3 milyon mu 3.5 milyon euro mu ne alıyor. Sen nasil sabrediyorsun peki ben onu anlamiyorum ? Üzülmuyormusun bu paralara.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sostizmle ne muhattap oluyorsunuz allahaşkına. takılsın o. herif 2 senedir yatan adamı da savundu ya la. yeni sezonda görürüm ben, terimcileri de , selçuk,sabri,burak hastalarını da.

bakalım bu sefer fatura kime çıkacak. ???

%30 aysal
%30 bu prandelli futbolun F sinden anlamıyor. yok ya bu italyanlar futboldan anlamıyor.
%15 ay selçukcuğumun birşeylere morali bozulmuş olmalı
%5 fenerasyon
%20 motivasyon abi motivasyon
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahaa. Futbolda başarı kavramı fenerden bir basamak üstte olmakla sınırlı olanlar tabii ki muhattap olmasın benimle.

Bu sene Bursa şampiyon olsaydı fenerbahçe de üçüncü olsaydı gene başarısız bulacak mıydın takımı?

İki sene şampiyon olduk, üçüncü sene ikinci olduk. Tarihimizde ilk kez iki yıl üst üste gruptan çıktık üçüncüsünü başarmaya çok yakınız. Türk futbol tarihinin en başarılı iki üç ekibinden biri şu anki Galatasaray takımı. Evet selçuklu buraklı sabrili takım. Bizim o formayı ıslatmış tüm futbolcularını çok sevdiğimiz takım.

Deal with it. Sevgi fakirleri sizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam çok takma ya, ilerde anlarlar

Selçuk, Burak vsvs tek tek bakılınca iyi topçular, ancak Olcanın da dahil olduğu bir çete kurmuş durumdalar eski TSliler olarak, takımın sahibi gibiler kaprisliler tripliler.
Son yapılan uzun sözleşmelerle ipler tamamen bunların eline geçmiş durumda, Şınayderi harcadılar daha iyisi gelse onu da küstürürler işlerine gelmezse.

Ya bunlar dağıtılacaktı ya da bunlara eyvallah çekilip hoşlarına gidecek; disiplinsiz hoca, isimsiz topçular alınacaktı. Şu an çorba oldu işler, 1-2 sene bişey çıkmaz GSden, daha satılacak tonla çöp yabancınız var.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

guernica said:

sağlam olduğu sürece iş görür ya ne kurtulması.
yeni transfer sayılır.

Hay allaamm yaa noolcak bu taraftarın nesiller jenerasyonlar boyu bitmeyen KENDİ SPORCUSUNDAN NEFRET sendromu? ne zaman you'll never walk alone kafasına ulaşır GS? Bitmedi nefretiniz. O da gitsin bu da gitsin burak selçuk sabri burak balta ölsün hatta gitmesin biyere. İŞ GÖRÜR tabi.

Hey allam yaa, siz bence ailenize iş arkadaşlarınıza falan da böylesinizdir. Beğenmeyen, sürekli tenkit eden, sevemeyen...

yazık

Nesiller? Jenerasyonlar? Alakası yok.

Ne zamandan beri kendi topçumuza sövüyoruz biliyo musun? Avrupa maçlarını rahatlıkla izleme şansı bulduğumuz ve o maçlardaki yıldızları kendi takımımızda görebildiğimiz zamandan beri. Bundan 5 yıl önce Drogba'yla Sneijder Galatasaray'da yan yana oynayacak diye birisi dese "Git çay demle" derdik.

Hadi onu geçtim bak şu anda Hollanda-Kosta Rika maçı oynanıyor. Maçın zevkli olmasını geçtim hakkatten her iki takım da Galatasaray'dan kat be kat iyi oynuyor.(Kosta Rika'nın maliyetinin ne kadar olduğunu bilmiyorum ama Galatasaray'dan fazla değildir.)

Düşünebiliyor musun Kubeyro diye bir adam 117. dakikada çatır çatır top sürebilirken bizim Burak Yılmaz topu kontrol ederken kaybedeceğini biliyoruz. Gerçi kontrol de pek edemiyo ama neyse.

2000'deki başarıda takımını deliler gibi alkışlayan nesil ile bu nesil arasında fark yok. Tek fark o zamanlar takımımız iyi oyunculardan kurulu iyi oynayan bir takımken şu anki takımımız çok iyi oyuncularla çok kötü oyuncuların karma olarak bulunduğu orta hallice bir takım. Sneijder'e, Selçuk'a, Muslera'ya Semih'e vs. kötü diyen yok. Ama bu adamların yanında patlayamayan Emre Çolaklar, Aydınlar, Sarbiler görünce insan bozuluyor. Düşünsene Galatasaray Türkiye'nin en iyi 3 takımından birisi. Gayet başarılı iki altyapısı var. İkisinden de 5 yıldır sağ bek çıkartamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

manu nun(van gaalin diyelim) sneijder icin kagawa+para teklifi yapacagı hakkında soylentiler var medyada. ben ne dusuncegimi bilemedim sneijder acayip oynuyor ama 30 u gecti ama kagawa 25 yasında hala patlama yapabilir.

Kagawa hikaye yalnız pek bir olayı yok, öyle Türk oyuncular bile var. Japon milli takımında başka adam yok topu atacakları ve Manu güzel forma sattı onun sayesinde Japonlara. Şınayder kendini bulsun ve Selçukgiller itlik yapmasın çok başka adam o.
Sosyal ağlarda paylaş

Olcan Adin transferini daha lig bitmeden bildirmistim kesin diye.

Gokhan Tore, Tarik Camdal ve Mevlut Erdinc su an GS'nin hadi gelin demesine bakiyor, prensipte %100 bitmis durumda yani.
Bu transferler icin de Prandelli'nin onayi bekleniyor.

GS almazsa FB ve BJK girisimlerde bulunabilir ancak bu oyuncular icin. Cunku hepsi GS'de oynamak isteyen akilli sporcular.

kagawa falan denmis. ahaha sdfds
Sosyal ağlarda paylaş

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/996125_770318973026800_2994141870814789369_n.jpg
sevdim bu adamı

ama sabri devre girmiş
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/3/4629/B_7cb6043668ebfc85bc911bdd0673e268.jpg
ilk günden dertlendirmiş
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/3/4629/B_2a2d991230c5bbf5e7c5ba0be8bdbd81.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...