Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Şikeyle şampi olup timsaha yatan stadı yakan takımın taraftarları uefayı yatıvdatan başkanlarıyla övünüyor
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 said: Türk sporunun en önemli paydaşı olan Galatasaray Spor Kulübü, şurdan sonrasını okumadım
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 aysal, geldiği gibi riva arazilerindeki rantı da "BÜYÜK BAŞKAN SİZE NE ASDFSDFSDF" tarzı yorumlarla görmezden geliniyordu. Daha orası patlak verecek sonlara doğru bekleyin.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Theridone said: said: Türk sporunun en önemli paydaşı olan Galatasaray Spor Kulübü, şurdan sonrasını okumadım turkcen yetmemistir zaten okumaya.
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 okuyamadım demiyorum, okumadım diyorum. cahilsin galba sen :/
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bana ırkçı diyordu bir de barzo,
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Rıdo şikayet et olm bunu fbiye, amerigada ırkçılığın cezası çok büyük valla direk alırlar zenci mapushanesine sdf
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Böylelerini barındrmayacaksın dirwk perma ban
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Yalnız Riva demişsiniz de eğer Polat devam etseydi üç otuz paraya elden çıkartacaktı araziyi. O sırada 3. köprü muhabbeti de yoktu. Aysal geldi de kurtardı Riva'yı. 2 sene sonra dehşet paraya okutabiliriz.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Theridone said: okuyamadım demiyorum, okumadım diyorum. cahilsin galba sen :/ okuyamazdin zaten diyorum ben de. irkcilik filan yok, ben ridvani terorist olarak sevmiyorum, yoksa baska irklardan arkadaslarim var. onlar da okuyamiyo turkce mesela.
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Onlarin okuyamamalarindan banane lan, ben okumadim diyorum iste. Yapabilip yapmamak farkli, yapamamak farkli. Sen halen cahilsin galba sukru :/ Bi de tororo demis, cok ayip.
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Kamuoyuna duyurulur; Bazı güzide kulüplerimizin kulüplerindeki tüm sorunlarını çözen mahir yönetimlerinin, kulübümüz ile ilgili yapmış oldukları açıklamalar tarafımıza ulaşmıştır. Biz bugüne kadar her türlü… Sportif açıklamaya, Gayri samimi, kurnaz kutlama davetlerine, İmitasyon Sicilya tarzı açıklamalara, 17 Haziran kaçışlarına, Ve hatta ilkokul öğrencilerini kıskandıracak düzeydeki açıklamalara, Bıkmadan, usanmadan, sıkılmadan Cevap verdik… Ancak bu sefer tüm taraftarlarımızın ve spor kamuoyunun beklentilerini bir kenara bırakmak durumunda kaldık. Kısacası bir tek bugünkü açıklamalara cevap veremiyoruz. Zira biz bile bu KORKUYA karşı verecek bir cevap bulamıyoruz… Bu nedenle şimdilik CESURCA susuyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 neyse, ozelden gitmistir, publicten aramizdakileri ele laf ettirmeyelim.
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Sapsal ya, oyle ozel seylerimizi niye dokuyosun ortaliga
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Theridone said: Kamuoyuna duyurulur; Bazı güzide kulüplerimizin kulüplerindeki tüm sorunlarını çözen mahir yönetimlerinin, kulübümüz ile ilgili yapmış oldukları açıklamalar tarafımıza ulaşmıştır. Biz bugüne kadar her türlü… Sportif açıklamaya, Gayri samimi, kurnaz kutlama davetlerine, İmitasyon Sicilya tarzı açıklamalara, 17 Haziran kaçışlarına, Ve hatta ilkokul öğrencilerini kıskandıracak düzeydeki açıklamalara, Bıkmadan, usanmadan, sıkılmadan Cevap verdik… Ancak bu sefer tüm taraftarlarımızın ve spor kamuoyunun beklentilerini bir kenara bırakmak durumunda kaldık. Kısacası bir tek bugünkü açıklamalara cevap veremiyoruz. Zira biz bile bu KORKUYA karşı verecek bir cevap bulamıyoruz… Bu nedenle şimdilik CESURCA susuyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü suskunluğumuz tescilli şikeciliğimizden
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Theridone said: Sapsal ya, oyle ozel seylerimizi niye dokuyosun ortaliga 2 kıllı erkekin ne özeli olabilir lan, nereye düştük yarabbim
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Esh said: Abi hala fenerbahce... Tamam lan birakiyorum feneri. Altinordu'ya gecicem. Kombine de alcam
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ahahaha FFP yüzünden gs'nin geçen seneki gelirlerine el koymuş UEFA http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/g-saray-ve-trabzonspora-sok-SXHBQ392139SXQ?utm_source=twittercom&utm_medium=HaberIci&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Doğru mu lan bu haber? Öyleyse zaaaaaa
Öne çıkan mesajlar