souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 İsviçre basınında yer alan habere göre, Basel'deki görevinden ayrılan Murat Yakın, Galatasaray ile görüşmelerde bulunmak üzere İstanbul'a doğru yola çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 unity nin dedikleri 1 1 cikiyor. her bir postuma tick atin beyler. ama artik yok size insider bilgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 "Tatar Ramazan" said: Başarı kıstası değil buradayken Renoya binmesi, Lucenin o zamaki kanaatkarlığı. Adam fakirlikten gelmiş ve çalıştığı takımları da genelde zorlamamış mali yönden, üstüne ucuza iş gören kadrolar yapmış. Ama 10 yıldır bir eli yağda bir eli balda, hem maaş hem komisyonlardan müthiş paralar kazandı, hem doydu hem yaşlandı. Gören de adam ırgattı sanacak 2001 yılından önce. Bahsettiğin şartlar futbol sektöründeki her hoca, futbolcu için geçerli. 15 sene önce bir topçuya da 100 milyon Euro bonservis verilmiyordu ya da dönemin süperstarları ayda 2 milyon euro maaş almıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Ayibediyosun unity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 "Tatar Ramazan" said: Ahah cidden http://image.cdn.haber7.com/haber/haber7/photos/fatih_terimin_yuzu_guluyor13533033840_h953629.jpg AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 olcan ve 2-3 yerli alsınlar yeter ya. takım iyi bence şuan. tek kusurumuz burak ve selcuk sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Theridone said: sabri hakkında düzgün konuş densiz Orhan Ak'lı gs'yi sakın unutma, Sabri'ye dil uzatma sebepsiz, Sen ŞL'de yine oynardın ama, Sağ bekin kimdi bilemezdin şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Eğer yönetim yollamazsa gelecek teknik adam Sabriye forma verecek kaçıncı teknik adam olacak? 14 falan mı? Milli takım dahil sayı o civar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Şimdi Tayip de 10 senedir Başbakan ama halimiz ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 lukesku sabri'yi oynatırsa adam değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 tek sartla gelirim, sabri takimda kalacak demis lucescu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Lucescunun çöpten bulup parlattığı adamlardan daha iyidir sabri ama lucescu da o sabır kaldı mı işte, kaldıysa yine yapar sihirini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 sostizm said: Eğer yönetim yollamazsa gelecek teknik adam Sabriye forma verecek kaçıncı teknik adam olacak? 14 falan mı? Milli takım dahil sayı o civar sanırım. applev0dka said: Şimdi Tayip de 10 senedir Başbakan ama halimiz ortada. http://www.youtube.com/watch?v=Df56vusM0Hg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 http://i.imgur.com/eUtpL8e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Abi niye gonderiyosunuz adami lan, mal misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 kısmet bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 hakkaten ya daha 4. yıldızı takçaktık niye gönderiyonuz lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Yeniden yargılama sayesinde Aziz başgan başınızda kalırsa biz de ona bi yıldız daha takalım diyoruz. Mancini'nin gitmesine üzüldüm. Dakika başı teknik direktör değişiminden nefret eden biri olarak keşke önümüzdeki sezonu da başımızda geçirebilseydi diye düşünüyorum. Luçesku iyi güzel de.. Adam Şaktar'da para harcamaya alıştı. Şimdi bizim para harcamayacak başkanla beraber nasıl yapar bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 frank de boer gelsin; futbolcuyken yapamadigi katkıyı td olarak yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 buyuk olcude Lucescu olacak gibi gozukuyor. zaten bi kac ay oncesinden de anlasilmisti Lucescu ile bu ihtimal dusunulerek. baskan Ahmetov'un ikna edilmesi gerekiyor bi tek o kaldi. pazartesi aciklanir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Herkes de usta psikolog. Rahata alışmış da yapamazmış. Ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Abi sen 'foruma ankaradan yazma' vergini odedin mi? Ikinci taksidi geliyo temmuzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 said: Dün Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile görüşerek 'Ayrılma' kararı alan Roberto Mancini 3puan.com'a sıcağı sıcağına çok ilginç açıklamalar yaptı. Galatasaray'da geçirdiği 7 ay boyunca mutlu olduğunu, Türkiye ve Türk futbolunu tanıdığı için kendi kultürüne bir halka kattığını belirten Mancini, ayrılık içinse 'Her ayrılık nasıl olursa olsun üzücüdür' ifadelerini kullandı. Roberto Mancini şunları söyledi: "Galatasaray'ı çok sevdim. Taraftarına hayran oldum. Arada sırada benimle ilginç diyaloglara girseler de çok saygıdeğer bir destek veriyorlar takımlarına. Bunu sadece futbolda değil, basketbolda da gördüm. Bu sevginin bir 'bağ' olduğu çok belli. Galatasaray'dan ayrıldım. Çünkü buraya gelirken bana çizilen felsefik tablo ile 3 aydır anlatılanlar arasında büyük farklar var. Ekonomik sıkıntılar yüzünden ayrıldığım doğru değil. Her kulüpte sıkıntılar olabilir. Bunlar birlikte paylaşılır. Sorunlar giderilir. Futbol kolay bir oyun değil. Bunu tahmin ediyorum herkes biliyordur. Fakat son 3 aydır ben zaten iyi sinyaller almıyordum. Bunu ekonomik olarak değil felsefik olarak söylüyorum. Birlikte çıktığımız yoldan sapmalar var. İstenenler farklı. Başkan bana ekonomik sıkıntılardan bahsetti ama altında başka şeyler olduğu anlaşılıyor. Benden istenen takımı kurmak için sabır gerekiyor. Bunu galiba kaybettik. Benim de bu şartlar altında Galatasaray'da kalmama gerek yoktu. Hem fazla ekonomik yük de olmak istemem. Çok kaliteli ve gururlu futbolcular tanıdım. Hepsiyle keyifli ya da kötü anlarımız oldu. Sonunda bir takım olduk. Ama artık yokum. Bütün oyuncularıma bol şanslar diliyorum. Umarım hayat onları hep iyi yöne doğru götürür. Bana Galatasaray'ı tanıtan, sevdiren herkese çok teşekkürler. Sadece tek bir isteğim var. Florya'dan 4-5 isim verdim. onlara lütfen iyi baksınlar. Onlar Galatasaray için önemli insanlar. Ve bu insanlar futbolcu değiller. Galatasaray'ın nasıl bir marka olduğunu gittiğimiz her deplasmanda daha net gördüm. Dünyada bu potansiyele sahip takım yok. Galatasaraylılar kulüplerinin değerini bilsinler." bebeyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Esh said: Abi sen 'foruma ankaradan yazma' vergini odedin mi? Ikinci taksidi geliyo temmuzda. Yakında dönüyorum İstanbul'a. Yetti bu kadar Angara bana. Zegna alınmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Ciddi ciddi neden kaçtı bu yüzden. Kaç yıl geri gitti kulüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar