Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GALATASARAY 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Başarı kıstası değil buradayken Renoya binmesi, Lucenin o zamaki kanaatkarlığı. Adam fakirlikten gelmiş ve çalıştığı takımları da genelde zorlamamış mali yönden, üstüne ucuza iş gören kadrolar yapmış. Ama 10 yıldır bir eli yağda bir eli balda, hem maaş hem komisyonlardan müthiş paralar kazandı, hem doydu hem yaşlandı.

Gören de adam ırgattı sanacak 2001 yılından önce.

Bahsettiğin şartlar futbol sektöründeki her hoca, futbolcu için geçerli. 15 sene önce bir topçuya da 100 milyon Euro bonservis verilmiyordu ya da dönemin süperstarları ayda 2 milyon euro maaş almıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeniden yargılama sayesinde Aziz başgan başınızda kalırsa biz de ona bi yıldız daha takalım diyoruz.

Mancini'nin gitmesine üzüldüm. Dakika başı teknik direktör değişiminden nefret eden biri olarak keşke önümüzdeki sezonu da başımızda geçirebilseydi diye düşünüyorum. Luçesku iyi güzel de.. Adam Şaktar'da para harcamaya alıştı. Şimdi bizim para harcamayacak başkanla beraber nasıl yapar bilmiyom.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dün Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile görüşerek 'Ayrılma' kararı alan Roberto Mancini 3puan.com'a sıcağı sıcağına çok ilginç açıklamalar yaptı. Galatasaray'da geçirdiği 7 ay boyunca mutlu olduğunu, Türkiye ve Türk futbolunu tanıdığı için kendi kultürüne bir halka kattığını belirten Mancini, ayrılık içinse 'Her ayrılık nasıl olursa olsun üzücüdür' ifadelerini kullandı.

Roberto Mancini şunları söyledi:

"Galatasaray'ı çok sevdim. Taraftarına hayran oldum. Arada sırada benimle ilginç diyaloglara girseler de çok saygıdeğer bir destek veriyorlar takımlarına. Bunu sadece futbolda değil, basketbolda da gördüm. Bu sevginin bir 'bağ' olduğu çok belli.

Galatasaray'dan ayrıldım. Çünkü buraya gelirken bana çizilen felsefik tablo ile 3 aydır anlatılanlar arasında büyük farklar var. Ekonomik sıkıntılar yüzünden ayrıldığım doğru değil. Her kulüpte sıkıntılar olabilir. Bunlar birlikte paylaşılır. Sorunlar giderilir. Futbol kolay bir oyun değil. Bunu tahmin ediyorum herkes biliyordur.

Fakat son 3 aydır ben zaten iyi sinyaller almıyordum. Bunu ekonomik olarak değil felsefik olarak söylüyorum. Birlikte çıktığımız yoldan sapmalar var. İstenenler farklı. Başkan bana ekonomik sıkıntılardan bahsetti ama altında başka şeyler olduğu anlaşılıyor. Benden istenen takımı kurmak için sabır gerekiyor. Bunu galiba kaybettik. Benim de bu şartlar altında Galatasaray'da kalmama gerek yoktu. Hem fazla ekonomik yük de olmak istemem.

Çok kaliteli ve gururlu futbolcular tanıdım. Hepsiyle keyifli ya da kötü anlarımız oldu. Sonunda bir takım olduk. Ama artık yokum. Bütün oyuncularıma bol şanslar diliyorum. Umarım hayat onları hep iyi yöne doğru götürür.

Bana Galatasaray'ı tanıtan, sevdiren herkese çok teşekkürler. Sadece tek bir isteğim var. Florya'dan 4-5 isim verdim. onlara lütfen iyi baksınlar. Onlar Galatasaray için önemli insanlar. Ve bu insanlar futbolcu değiller. Galatasaray'ın nasıl bir marka olduğunu gittiğimiz her deplasmanda daha net gördüm. Dünyada bu potansiyele sahip takım yok. Galatasaraylılar kulüplerinin değerini bilsinler."

bebeyim ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...