SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Ulan bi italyan beyefendisi teknik direktorumuz oldu, onu da erken gonderdik.
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 zaaaaa Bu hızda giderse 6saray teknik direktör bulamayacak sonu hagi vakasına dönecek
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ahaha denizli olsun 8 kişi defans yaparsınız.
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Biz Büyük Altay'lıyız Hiç Kimseden Korkmayız. Bu Dünyada 3 Sevdiğimiz Var 1 Allah 1 Altay Bir'de Rus Kızlar
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Katibim said: zaaaaa Bu hızda giderse 6saray teknik direktör bulamayacak sonu hagi vakasına dönecek bastım şikayeti. şunu da tutayım da silmeyesin sonra.
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 lucescu mu geliyor? abi denizli gelmesin ya.tugay olsun yeni td
fizban Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 tuh lan tam da bu sene mancini 20 ayri transfer daha yapip gs'yi ekstra batiracakti.
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 demirkol: bence luce ile anlasıldı bile dedi. ins.
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Aykut Rize ile anlaşmış diyorlar.
madcow Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 lucescu ya da denizli geliyo belliki aysal plan yapmadan bunu boyle yapmamıstır. mancini kalsın istiyodum ama bi yandan da duyunca bi rahatlık olustu bilemedim. takıma 1-1 macta 90+3 te ontivero sokmaya calısmak gibi garip seyler yapıyordu herif ama bi yandan da uzun suredir hurra diye oynanan futbolu bi taktige oturtmaya calısmıstı ben ortadaydım yani. lucescu gelirse daha guvenli bir secenek gibi duruyo hem mancininin kaldıgı yerden devam eder taktiksel acıdan, hem de turkiyeyi ve shaktar sayesinde genc kaliteli oyuncu piyasasına da hakim bir td olur gibi geliyor.
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 feldkamp napıyo o geçsin başa
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 souldarkorn said: CthuLhu said: hafta başı denizli benim tuttuğum iki takım var, biri altay biri gs demişti. niye konuşuyor lan bu böyle diyordum ben de. BJK ye geldiği zaman da asıl takımım BJK dememiş miydi ? Hep bu günü bekledim dememiş miydi ? Ben mi yanlış hatırlıyorum ? Bütün spor programlarında o kadar takım çalıştırdı ama her zaman BJK'li idi Denizli diye yorumlar hatırlıyorum ben. buldum haberini de http://spor.bugun.com.tr/denizli-kapiyi-acti-haberi/1136769
fizban Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bir hafta berabereyken oyun uzasin diye oyuncu degistirdim diyodu (kisa adam aliyodu oyuna bi de doldur bosalt yapan takimda), bir hafta galipken zaman gecsin diye oyuncu degistiriyodu. neyse, lucescu gelmezse sampiyon fener. m.d. besiktasliymis ayni zamanda: http://spor.haber7.com/spor/haber/82583-mustafa-denizli-ben-hep-bjkliydim hagi veya hikmet karaman gecsin hakkaten. plase erik gerets. sampiyon da yapti. belcikali falan. o gelsin abi ehehuehueh.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 CthuLhu said: souldarkorn said: CthuLhu said: hafta başı denizli benim tuttuğum iki takım var, biri altay biri gs demişti. niye konuşuyor lan bu böyle diyordum ben de. BJK ye geldiği zaman da asıl takımım BJK dememiş miydi ? Hep bu günü bekledim dememiş miydi ? Ben mi yanlış hatırlıyorum ? Bütün spor programlarında o kadar takım çalıştırdı ama her zaman BJK'li idi Denizli diye yorumlar hatırlıyorum ben. buldum haberini de http://spor.bugun.com.tr/denizli-kapiyi-acti-haberi/1136769http://spor.haber7.com/spor/haber/82583-mustafa-denizli-ben-hep-bjkliydim
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 http://cdncms.zaman.com.tr/2007/03/17/vural.jpg ya da luçeşçu şenol'da olurdu ama adami bursa kaptı
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 denizli umarım olmaz ya.olursa gs bu sene direk gg
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 lan mancini gitmiş :( :( abv ünal aysal
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 @ Cthulhu Haklısın dostum o haberi bende gördüm. @ Fizban BJK'ye giderken de aynı muahbbetleri yapmıştı doğru hatırlamışım. Ya medya yalancı yada Denizli İran Azerbeycan liglerinden kurtulmak için herkesin ağzına bal çalıyor. Sonuç Lucescu gelsin.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 denizli kalbim var diye beşkitaş'tan ayrılmadı mı ? Aman allah korusun. 6 aylık adam o. İyi direktör,çok kötü idareci. O yüzden 6 ayda 1 senede bir balonu patliyor tr'de. Futbolculara söz geçiremeyen bir adam
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Yok yok denizli olsun defans futbolunun inceliklerini öğrenin :)
fizban Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 denizli varolan futbolculardan maksimumu cok iyi aliyo. ama o kadar iyi aliyo ki 1 sene sonra ayrildiginda takim inanilmaz dagiliyo ehuehueheuhe.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 denizli demek 1-0 2-1 ile şampiyon olmak demek. fakat gs'nin şu hali düşünülürse denizli yanlış tercih olur. defans hattı felaketti geçen sezon, öne gectiği maçları koruyamadı, deplasmanlarda sürekli son dakikalarda puan kaybetti falan. denizli gelirse önce 5 tane yeni savunmacı ister.
Öne çıkan mesajlar