Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 bugün denk geldi ucuzundan dürbün aldım. bunun aynısı http://www.avcimekani.com/tasko-el-durbunu-30x60 30 dedi 20 tl ye aldım. ucuz mucuz ama baya net gösteriyor. yarın emirgan sahile gidip karşı kıyıdaki yalıları dikizlemeyi düşünüyorum. başka fikri olan ilginç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 valla okudum güldüm istemsiz bir şekilde.durdum okudum bir daha güldüm. güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 babamda bi dürbün var, ayın kraterlerini görüyosun, teleskop gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 abi yalnız hayvan gözetlemek için o dürbün. kızma da nick/post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Benim gözlükler bu kadar büyütüyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 avuç içi kadar bişe ya nası net gösteriyor. bayada yakınlaştırdı. ilerde bunu alcam http://www.vatanbilgisayar.com/8-24x25-cf-eagleview-zoom-black-durbun.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 çocukken kullanıyorduk la biz bunları pepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 amatör bile eğlendirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 çok mal'sın yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 şimdi kuş gözlemi için 15x yeterli deniyor nette. ama bunun üstünde yazan değerlere güvenemedim. 60 dediği mercek çapı. ama nikon bundan iki üç santim büyük uzunluğu ve merceği 25 mm. nasıl oluyor o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 ya adam karşı daireyi net göreyim yeter diye almış niye vuruyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Onun odakları modakları, hesabı kitabı var aga. Üzerinde yazıyosa fazla düşünme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 yok abi oyuncak olanlar gibi değil net ve baya yakınlaştırıyor. dürbün piyasasında çok var böyle ürünler zamanında araştırdım. no name zoomlu ve amazon reviewlerş çok iyi dürbünler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 esas soruma cevap verin. ilginç nereyi izliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 aç götünü izle terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 başlığı okudum güldüm topici açıp okudum yine güldüm eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 hemen göt felan geliyo aklınıza. değişik ilginç diyom. nesi ilginç olabilir götümün. dikiz dediysem sex için değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Su altında da çalışıyor olması lazım o dürbünün. Denedin mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 iki yerde yazıyor su geçirmez mercekler diye http://www.n11.com/tasko-avci-durbunu-kamuflaj-desenli-30x60-P20559223 http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/tasko-30x60-el-durbunu-kamuflaj-desenli-021-86028367 da o yağmur suyu geçirmez anlamındadır bence. 20 tl ye aldığım şeyi 60 tl ye satıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Merceğe röntgen filmi kesip takarsan milleti cıbıl görürsün hee haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 güneşe bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 büyük yük gemisi geçerse içerdeki ortamı izlerim rus gemisi olabilir. yatlarda felan satanist ainler yapıyolarmış denk gelir belki. gökdelenlerin pencerelerede bakarım naughty office. bakalım bulurum yarın ilginç bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 30 yaşında adam nelerle uğraşıyo demi. tam serseri oldum çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 abi harbi ilkokul hobisiymis, allah korusun teleskop falan alsan hangi gezegeni dikizliyim dicen. valla ben sahilde otuan insanlari dikizliom zaten ev sahilde ama guzel oluo iste. bi de buyuk tarafindan bakmayi dene 10 saniyelik eglence falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 madcat de tam rontçu çıktı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar