Mal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 biri birinden bişey duydumu heryere yayılıyor. herkesin dilinde sıkıntı var sıkıntı yok sıkıntı et bilmemne. birine hitap etceğim zaman usta diyodum. general diycem bundan sonra bakalım ne kadar zamanda yayılcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 arkadaşa general dedim şimdi nediyon hamına koduğum dedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 ben başkana dedim ''general naptın'' diye. şu an savunmamı yazıyorum. kaynak olarak bu başlığı göstericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 o kadar hizli yayilmis ki konuyu okurken ofise ilk giren adam generaller nasilsiniz dedi. teknoloji iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 şirket ceosuyla görüşücem, general bey nasılsınız diyeyim bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bizim köpeklere çavuş diyen arkadaş vardı nabıyordur şimdi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bide dikkat ettim mesela son sosyal ortamımda herkese müdür diyen biri vardı. normal çalışandı ama işle çok ilgili hevesliydi. müdür olmak istiyor ondan herkese müdür diyo galiba. mesela ülkücü bebelerde reis der hep reis olmak istiyolar çünkü büyünce. bende usta olmak istiyorum demekki. splinter ustayıda çok severdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bide istteyseniz bugün dışarda çok rahat sex bulabilirsiniz. bayanlara sex gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 böyle yolda yürürken jestlerine mimiklerine hakim olamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 diyemedim bugün kimseye general denk gelirse siz söyleyin yayılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar