Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Radeon Memory Leak

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Nasi cozuyonuz bunu? Bi yerlerde Radeon Pro diye 3rd party bi yazilimdan bahsetmisler ama killandim baya indirmedim.

Memory leak nerden cikti derseniz;

Prototype 2 oynamaya calisiyorum da 20-30dk'dan fazla oynatmiyo. 16gig ram, i5-3570k ve 16gig ram var.

CPU hic bi zaman %50 ustunu gormuyo ve memory usage'da %35i gecmedi daha ama oyun oynanmicak kadar yavasliyo. Haliyle aradim taradim, denk geldigim her topik memory leak dedi. Olay budur.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi single core'a dusurdum orda dedigi gibi, bi 40dk dir oynuyorum, hafiften kasiliyo kalabalik yerlerde ama dunku gibi 4-5 FPSe dusmedi henuz.

Bi de driver guncelledikten sonra daha kotu olduydu, ona ragmen fena degil gibi. Biraz daha oynayayim belli olur olcak mi olmicak mi?

Sacma sekilde aksiyon bittikten ve mission completed dedikten sonra basliyodu sahne gecisinin hemen ardindan.
Sosyal ağlarda paylaş

artifact yokken fırınlasa nolcak. sadece nvidia değil ölü radeonlar da kurtalıyo öyle amma 4850'yi kurtaramadım ben geçende. fırından sonra artifactler gitmiş halde düzgün açıldı ama windowsta 5dk sonra bsodla beraber reset attı pc daha da görüntü gelmedi :(

bi de bu kadar uğraşmaya değer mi bi oyun için, prototype bi de sil gitsn yha
Sosyal ağlarda paylaş

Bi single core ustunde calistirma olayi baya is gordu gibi ya. Nadiren cozutuyor yine ama alt+tab yapip geri donunce duzeliyor.

Niye ugrasiyosun kismina da, bazi yerleri cok sacma olsa bile koca sehirde at kosturup onune gelenin agzini burnunu kirmayi seviyorum diyeyim. O yonden gayet guzel oyun bence Prototype.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...