di Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Selam, Nasi cozuyonuz bunu? Bi yerlerde Radeon Pro diye 3rd party bi yazilimdan bahsetmisler ama killandim baya indirmedim. Memory leak nerden cikti derseniz; Prototype 2 oynamaya calisiyorum da 20-30dk'dan fazla oynatmiyo. 16gig ram, i5-3570k ve 16gig ram var. CPU hic bi zaman %50 ustunu gormuyo ve memory usage'da %35i gecmedi daha ama oyun oynanmicak kadar yavasliyo. Haliyle aradim taradim, denk geldigim her topik memory leak dedi. Olay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 trolleyim dedimde o kadar bile teknik bilgim yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 sadece prototypeda ise developerin sucudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 önce driverları kaldır, üstüne şunla driverla ilgili arta kalan ne var ne yok temizle. basit birşey zaten. sonra en yeni driverlarını edinip, baştan yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 nvidia alarak cozebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Nvidia alarak başka sorunlara yelken açabilirsin. Oyunun suçudur o patch felan yok mu bir araştıralım bakalım. Edit: Şöyle birşey var denemelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 aquila said: nvidia alarak cozebilirsin. Adam 10 numara Amerikali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Envidya her sekil daha iyi ama ya, adam hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 multiplatform ise kesin oyundandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Avet abi, console'dan port edilmis, baya da kotu edilmis sikinti o. nVidia'da da patliyomus bu arada. Bosuna artizlik yapiyonuz. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 jonq said: Nvidia alarak başka sorunlara yelken açabilirsin. Oyunun suçudur o patch felan yok mu bir araştıralım bakalım. Edit: Şöyle birşey var denemelik. Su affinity haricinde hepsini denemistim, onu da deniyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 imamizer said: trolleyim dedimde o kadar bile teknik bilgim yok ya. kaçağı elektrik bantıyla kapayabilir fdsfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Ne kadar cahiliz lan. Benim bilgisayarim boyle olsa prototype'i kaldirmiyo heralde der oyunu uninstall ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Hayret kimse daha kartı fırınla dememiş. Aaa gerçi o Nvidialara yapılıyordu dimi :) Var mı bir gelişme Di ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Abi single core'a dusurdum orda dedigi gibi, bi 40dk dir oynuyorum, hafiften kasiliyo kalabalik yerlerde ama dunku gibi 4-5 FPSe dusmedi henuz. Bi de driver guncelledikten sonra daha kotu olduydu, ona ragmen fena degil gibi. Biraz daha oynayayim belli olur olcak mi olmicak mi? Sacma sekilde aksiyon bittikten ve mission completed dedikten sonra basliyodu sahne gecisinin hemen ardindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Theridone said: Ne kadar cahiliz lan. Benim bilgisayarim boyle olsa prototype'i kaldirmiyo heralde der oyunu uninstall ederim abi tamamen oyunları yapanların puştlukları bunlar. sen şimdi gitsen bunların forumunda desen birader sizin oyun şöyle böyle, senin bilg. bozuk derler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 artifact yokken fırınlasa nolcak. sadece nvidia değil ölü radeonlar da kurtalıyo öyle amma 4850'yi kurtaramadım ben geçende. fırından sonra artifactler gitmiş halde düzgün açıldı ama windowsta 5dk sonra bsodla beraber reset attı pc daha da görüntü gelmedi :( bi de bu kadar uğraşmaya değer mi bi oyun için, prototype bi de sil gitsn yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Aynen. Sil gitsin. Hani pillars of eternity çıktığında böyle bir sorun olursa kasayı fırına atarım doğrudan gerekirse. Ama proto, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Bi single core ustunde calistirma olayi baya is gordu gibi ya. Nadiren cozutuyor yine ama alt+tab yapip geri donunce duzeliyor. Niye ugrasiyosun kismina da, bazi yerleri cok sacma olsa bile koca sehirde at kosturup onune gelenin agzini burnunu kirmayi seviyorum diyeyim. O yonden gayet guzel oyun bence Prototype. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 İlk oyunu oynamıştım baya keyifle de 2. ye bakmadım hiç. Geçici olarak da sorunu aşabiliyorsan o da güzel. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar