RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 of çok beziş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 blocklamış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Ha bide, madem kimliğin ifşa edilmesin istiyosun, o zaman basit bir stalk ile bulunabilcek bilgilerini gizleyeceksin. Ve yukarıda alıntıladığım gibi "ne çabuk unuttun"ları geçeceksin. Ödlek olup da, yok "konu silinsin istedim rahatsız oldum bıdıd bıdı" yazmayacaksın. Tamamen şahsi fikrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 ekşideki link i de atin yahu şenlenelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 subzer0 bence futbol bölümüne git bi ban ye sonra siteye girme bi süre, unutul geri gel. yoksa geçmeyecek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Abi tam olay kapanmış sen yine başlık açıyorsun. Bu başlığı da koydular ekşiye. Sen kaşınıyorsun. Bu arada Blackthorne iyi fişekliyor ekşi de konu devam etsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 esas mesele ekşiye kim açtı başlık. ben bi kere lerzan mutlunun viki sayfasına meraba paticik.com mereba paticik.com yazmıştımda sonradan anlamıştım yanlış bişey olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 ne oluyo şimdi bu topikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Mal said: esas mesele ekşiye kim açtı başlık. ben bi kere lerzan mutlunun viki sayfasına meraba paticik.com mereba paticik.com yazmıştımda sonradan anlamıştım yanlış bişey olduğunu. forgiver işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 lan sokacam ekşinize ben linki vermedim ama vermekten de çekinmezdim keşke donanımhabere koysaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Ahaaha donanimhaber :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 ensesindeki fiş yanlışlıkla çekilmişler tarafından izlenen zayon yerlisi gibi hissediyom kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 SubZero sen de ne yavşak bi adammışsın, her türlü imayı yaptın hala sonuna gülücük koyup mesaj atıyosun. İki üç heyecanlı ergenin idolü oldun diye gaza gelme, sus da konu kapansın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Gene mi hortladı bu konu ya, kapansın artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 kişiseli ve garbageı kapatın bence genele yazarken hidden cammış gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 bu konu da, subzero'nun mevzuyu uzatması da sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 forgiver said: lan sokacam ekşinize ben linki vermedim ama vermekten de çekinmezdim keşke donanımhabere koysaydım adam tyriona bağladı ahahahaha, banlancak gibi olursan trial by combat seç cuzi miktara i will be your champion fdsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 forgiverdan once şunu bi banlayın plx ya cidden çok baydı mide bulantısı yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Sevismeyi sizden ogrenecek degiliz, biz sevismeyi de iyi biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 WaNTeD said: forgiverdan once şunu bi banlayın plx ya cidden çok baydı mide bulantısı yaptı forgiver niye banlansın ? ne ban meraklısı adamlarsınız ya, devekuşu misali. ne saçma bi yer oldu bu forum ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 sensin saçma..... bastım ünleme inşallah banlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 ben de bastım hepsinden önce sen banlan saçma dedi ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 hepinize bastım beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 "Gavat demedim kavas dedim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Jaegerjaquez said: forgiver said: lan sokacam ekşinize ben linki vermedim ama vermekten de çekinmezdim keşke donanımhabere koysaydım adam tyriona bağladı ahahahaha, banlancak gibi olursan trial by combat seç cuzi miktara i will be your champion fdsas şampiyonu biseksüel olması lazım. gergeyi seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar