BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 şunu şuraya bırakayım https://eksisozluk.com/entry/44885300?utm_source=facebook&utm_medium=wall&utm_campaign=social&utm_content=ogrenildiginde+ufku+iki+katina+cikaran+seyler&utm_term=0 adamada izmirde falan iş aryorum gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Okudum ya., İçim karardı ama adam bilimsel. KAnıtları var. Aklıma yatmadı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 bu yazda ne deprem yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 BabacumMostors said: şunu şuraya bırakayım https://eksisozluk.com/entry/44885300?utm_source=facebook&utm_medium=wall&utm_campaign=social&utm_content=ogrenildiginde+ufku+iki+katina+cikaran+seyler&utm_term=0 adamada izmirde falan iş aryorum gençler Bu yazı çok güzel yazılmış. Okumayanlara da öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 BabacumMostors said: şunu şuraya bırakayım https://eksisozluk.com/entry/44885300?utm_source=facebook&utm_medium=wall&utm_campaign=social&utm_content=ogrenildiginde+ufku+iki+katina+cikaran+seyler&utm_term=0 adamada izmirde falan iş aryorum gençler bunu okudum ufkum açıldı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 aynen dün gece bende skimledim, aklım çıktı sonra açtım yüksekten nasıl güvenli atlanır videolarını izledim... 2. kata taşındım bari bir işe yarasın. doğrusu bina hem tepede hem 3 katlı. yarı yarıya kurtarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 25-30 sene daha sabretsin sonra isterse ters dönsün ya banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 çolun çocuğun aynı binalarda doğup yaşayacak abi. onlara bir şey olması daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 lan ben de okudum. ufak ufak kurtaramaz mıyız ya? minik minik attırır enerjisini batıya doğru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 abi herifin projeksiyonu depremde ölmesen de çok korkunç zaten. o dedikleri olursa ülkenin ekonomisi göçer, en az 50 yıl geriye gider ülke, kendini toplaması 20 yıldan fazla sürer - bizim hayatlar geçer gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bizim hayatlar çoktan geçti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 sostizm said: BabacumMostors said: şunu şuraya bırakayım https://eksisozluk.com/entry/44885300?utm_source=facebook&utm_medium=wall&utm_campaign=social&utm_content=ogrenildiginde+ufku+iki+katina+cikaran+seyler&utm_term=0 adamada izmirde falan iş aryorum gençler Bu yazı çok güzel yazılmış. Okumayanlara da öneririm. tl;dr ya özetlese ya biriniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 hepimiz boku yiyoruz. her türlü gg o yazıya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 aynen depremde ölsen de hayatta kalsanda gg sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ben o deprem senaryosuna güldüm ama ya oraya kadar güzel okuyordum. eldeki verilerle yaptığı çıkarımı anlatıyordu, bilgilendiriciydi. gerisi ıslak ergen rüyası gibi. martılar sokakta insan leşleri yiyecekmiş, istanbulda kimse olmayacakmış, hayalet şehir olacakmış, millet birbirini kesecekmiş. holivud senaryosuna bağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 evet biraz fazla dramatik ve pesimist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 imamizer said: ben o deprem senaryosuna güldüm ama ya oraya kadar güzel okuyordum. eldeki verilerle yaptığı çıkarımı anlatıyordu, bilgilendiriciydi. gerisi ıslak ergen rüyası gibi. martılar sokakta insan leşleri yiyecekmiş, istanbulda kimse olmayacakmış, hayalet şehir olacakmış, millet birbirini kesecekmiş. holivud senaryosuna bağladı. 7.4 un ustunde olursa ki hele hele 8 olursa yanlisklikla ki olcak gibi gozukuyor o senaryo cok uzak degil Milyonlarin olmesi baska 10binler baska bi dusunun sahil seridini Eski binalari dusunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 üsküdar down&die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 yazının olayı o kısmı değil zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 oturduğum binayı sordum soruşturdum 41 yıllıkmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bingildak said: çolun çocuğun aynı binalarda doğup yaşayacak abi. onlara bir şey olması daha kötü. ne çocuğu abi kafayı mı yedin asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ekonominin o kadar kötü oalcağını sanmıyorum keza belli başlı f,rmalar tek,rdağda çerkezköye taşınmaya başladı ama evet insan gücü bakımından çok büyük kayıplar vereceğiz ve sadece molozun kaldırılması bile yıllar sürecek bu yüzden istanbul savaş sonrası bir kente dönecek elektrik, su, doğlagaz gibi dağıtımı yaplan hizmetlerin sıkıntısını atlatılması ne az 6 ay o da en en en iyi ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 imamizer said: - istanbulda kimse olmayacakmış, hayalet şehir olacakmış- Özellikle şu kısmı olası bir senaryodan çok uzak Sokaklar kurtulan ve depremde burada olmayanlar ile dolu olur yine yani. Zaten Adanalı Çingene ve Kürtler otobüs kaldırmayı geçtim artık viking botlarıyla boru öttüre öttüre falan gelir lan yağma için. Türkiye genelinden böyle bir akın olur yani sırf oradan da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 istanbulun alt yapısı gg oldu mu türkiye gg olur abi direkt olarak. köprüler gitse tek başına yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bi de Ankara'ya gidicem dediğimde bidi bidi ediosunuz :| edit; biri spoiler içinde ekşideki yazıyı koyabilir mi? websense var giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar