Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DEPREEEEEEEEEM

Kaede

Öne çıkan mesajlar

sostizm said:

BabacumMostors said:

şunu şuraya bırakayım

https://eksisozluk.com/entry/44885300?utm_source=facebook&utm_medium=wall&utm_campaign=social&utm_content=ogrenildiginde+ufku+iki+katina+cikaran+seyler&utm_term=0

adamada izmirde falan iş aryorum gençler

Bu yazı çok güzel yazılmış. Okumayanlara da öneririm.

tl;dr ya özetlese ya biriniz :P
Sosyal ağlarda paylaş

ben o deprem senaryosuna güldüm ama ya oraya kadar güzel okuyordum. eldeki verilerle yaptığı çıkarımı anlatıyordu, bilgilendiriciydi. gerisi ıslak ergen rüyası gibi. martılar sokakta insan leşleri yiyecekmiş, istanbulda kimse olmayacakmış, hayalet şehir olacakmış, millet birbirini kesecekmiş.
holivud senaryosuna bağladı.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

ben o deprem senaryosuna güldüm ama ya oraya kadar güzel okuyordum. eldeki verilerle yaptığı çıkarımı anlatıyordu, bilgilendiriciydi. gerisi ıslak ergen rüyası gibi. martılar sokakta insan leşleri yiyecekmiş, istanbulda kimse olmayacakmış, hayalet şehir olacakmış, millet birbirini kesecekmiş.
holivud senaryosuna bağladı.

7.4 un ustunde olursa ki hele hele 8 olursa yanlisklikla ki olcak gibi gozukuyor o senaryo cok uzak degil
Milyonlarin olmesi baska 10binler baska bi dusunun sahil seridini

Eski binalari dusunun
Sosyal ağlarda paylaş

ekonominin o kadar kötü oalcağını sanmıyorum keza belli başlı f,rmalar tek,rdağda çerkezköye taşınmaya başladı ama evet insan gücü bakımından çok büyük kayıplar vereceğiz ve sadece molozun kaldırılması bile yıllar sürecek bu yüzden istanbul savaş sonrası bir kente dönecek

elektrik, su, doğlagaz gibi dağıtımı yaplan hizmetlerin sıkıntısını atlatılması ne az 6 ay o da en en en iyi ihtimal
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

- istanbulda kimse olmayacakmış, hayalet şehir olacakmış-

Özellikle şu kısmı olası bir senaryodan çok uzak

Sokaklar kurtulan ve depremde burada olmayanlar ile dolu olur yine yani. Zaten Adanalı Çingene ve Kürtler otobüs kaldırmayı geçtim artık viking botlarıyla boru öttüre öttüre falan gelir lan yağma için. Türkiye genelinden böyle bir akın olur yani sırf oradan da değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...