XX Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 adam kendisi ırkçıydı "Türkler şöyle böyle", "böyle şeyler yapıosunuz", "sizin devletiniz" filan diyordu adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 biyik neden banlandı yazmadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Forumda neden gençliğe hitabe sabit olduğunu anlayamadıysanız basar gidersiniz bu forumdan bukadar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 gerizekalı, benim dediğim ile senin dediklerinin ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 moriarty said: biyik neden banlandı yazmadım ben. hayır yani oda ırkçıydı sonuçta harşı marşımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 XX said: Forumda neden gençliğe hitabe sabit olduğunu anlayamadıysanız basar gidersiniz bu forumdan bukadar net. http://www.awazaciya.com/images/smilies/fasisttc.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bakıyorum da ırkçı kürt banlanınca bazıları üzülmüş. hep biz türkler mi banlanıcaz biraz da onlar ban tadını alsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 XX said: Forumda neden gençliğe hitabe sabit olduğunu anlayamadıysanız basar gidersiniz bu forumdan bukadar net. yani benim yazdığım şeye şu cevabı vermek için hakkaten gerizekalı olmak lazım. gençliğe hitabeyi falan keşke adam gibi okuyabilmiş olsaydınız böyle olmasaydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 moriarty said: gerizekalı, benim dediğim ile senin dediklerinin ne alakası var? yav ben sana demedimki genel dedim onu... 2. kere yazdım farkındaysan... ayrıca sensin gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 saXHJASFDGVHB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 3. kere yaz sen nolur nolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 FromTheHell said: böyle topak açmak yassah değil miydi Şıçtık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 XX said: moriarty said: gerizekalı, benim dediğim ile senin dediklerinin ne alakası var? yav ben sana demedimki genel dedim onu... 2. kere yazdım farkındaysan... ayrıca sensin gerizekalı. yahu istersen genele yaz. milleti sen nasıl forumdan kvouyosun? kovuldukça seksen tane başka accountuyla gelen sen değil misin? yok ben editörün ortağıyım, yok ben editörün silahıyım falan diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Adamın ban konusunda bile eğlence çıkıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 forumda azimle nefret ve tepki toplayarak bilgisayar başında rulo rulo tuvalet kağıdı tüketen birisi için 5 sayfa topik kasmayın be abi. çok özletmez zaten açar bi hesap gelir yine. fındığın fıstığın bol olduğu yerden eksilmiyorlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Zaten eğlence olsun diye açtım :) eğlence... eğlence... Bıyık asıl 10 Kasımda topiğe yaptıkları yüzünden banlanması lazımdı. Pik noktası o topikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 çoğunda haklıydı orada yazdıklarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Nedemek haklıydı ? Saygısızlık nolcak ? Bizim Önderimize , yasımıza ? Yasımızla Dalga geçmesi ? 10 Kasım bir yas günüdür farkındasın dimi bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 görmezden gelemediğiniz ve amacına ulaştığı için haklıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 niye banlandı merak ettim şimdi de aramaya bile üşendim. ne derse desin tahammül kültürü olmadığından memleketimde hani çok da garip değil. ya tartışmayı görmedim de harbiden kürt türk muhabbetinden banlandıysa çok saçma lan. ama onun dışında genel olarak tanımadığım için banane paticiği ben mi kurtaracam demek geldi içimden onun ardından da sosyalist kimliğim ne olursa olsun hakkaniyeti kovala dedi. hemen ardından da its paticik obvious dedim geçti yalnız başta llama nın "ağza giriyordu kesildi" yorumu gerçekten gözlerimi yaşarttı gülmekten. sonra da kendimden utandım dilekçemi yazayım bari dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 her büyük insan gibi(!) biyik da öldükten(*) sonra kıymeti bilindi... o kadar haklı görüyorsanız yanında duraydınız, iki tuşa basıp haklısın diyeydiniz belki o zaman sinirden(?) marjinaliğe vurup gerilla :) bayrağı açmazdı... ayrıca resim yüzünden banlanmış olmasın, akşam bir şeyler olmuş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ya olm amma boş yaptınız. vingthorla, theridon la onla bunla saatlerce kürt x türk muabbeti yapıyoruz kimse banlanmıyo etmiyo. rahatsızlık veren bi insandı banlandı gitti. zaten evet 10 kasımda yaptığı goygoydan sonra banlanması gerekiyodu banlanmadı ayrı mesele. boşa tartışmayın olm kırmayın birbirinizi bi nagihan yüzünden. 4 kişi aynı anda bi şeye beyaz dediği zaman HAYIR ABİLER BU SİYAH diye her boka muhalefet bi adamdı. ha okuyosa burda bu yazdıklarımı : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Theridone said: benim dusundugum cogu seyi o soyluyordu, farki oydu. bazi konularda anlasamasak da iyiydi. soylemlerinin coguna katiliyordum. sadece direkt soyluyordu, sorun buydu. linc edildi tabii her farkli gibi. Gotunden kavramlar uydurup millete dayatan bi tipti lan. Hatirlasam konuyu bulup c/p yapicam da hatirlamiyorum. Sen de mi boylesin simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 adam benim andactan fotomu bulup, playstation konusunda marxizmden bahsediyordu, ilginc adamdi rahmetli, cok tanimadim sizin kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Feamer said: her büyük insan gibi(!) biyik da öldükten(*) sonra kıymeti bilindi... o kadar haklı görüyorsanız yanında duraydınız, iki tuşa basıp haklısın diyeydiniz belki o zaman sinirden(?) marjinaliğe vurup gerilla :) bayrağı açmazdı... ayrıca resim yüzünden banlanmış olmasın, akşam bir şeyler olmuş yine sende mi brutus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar