Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

bizim guildden biri auroria'da tek bir adamda 3 tane farmhouse + 10 tane 16x16 scarecrow görmüş bugün. hayvanlık bu işte. multiboxing yapıyor büyük ihtimal. yanımda da yeni geldi bi tane çift acc oynuyor. 1.9k gold verip, farmhouse ile 2 tane 16x16 land almış. 20 küsür lvl oyunu falan bilmiyor, burada pvp olduğunu bilmiyordum diyor falan. büyük ihtimal goldculara dolaresleri bandırmış işte. bu benimki normal yani, alt charların farmını kullanıyorum. belki ileride 150 gildalik yada daha üst çift katlı evden atarım, aynı yeri kapıyor. ayrıca alanları bana peşkeş çekiyorlarsa benim suçum ne dsddfg

aquafarma hiç girişmedim henüz. oyunda o kadar çok şey var ki daha yapamadığım. birde çevremde sürekli thunderstruck procluyor ayar oluyorum. biri gözümün önünde oldu animasyonunu izledim hüzünlü gözlerle. her bi yere ağaç ekiyorum işte bi umut.
Sosyal ağlarda paylaş

birde red görürseniz hemen pata küte girişmeyin. hostile faction kills'e falan bakın işte 10-15'den düşükse rahat bırakın. 30 leveldan sonra questing bölgeleri ortak, onlar 30-40'ta geliyor biz 40-50'de gidiyoruz bölgelerine.

işte daha evvel bunu kontrol etmiyordum. 35 lvl adam geldi ehehe diyip odun kesmeye devam ettim adam bi girişti ne oldu bitti demeden yattım. bi baktım kill 135 mi ne adamın. cloth armor halim üst üste büyüyle crit 4.5k ve 6.4k nasıl vurdu anlamadım ama boru gibi gear yapmış
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

bu da benim farm

farmhouse + 2 adet 16x16 scarecrow + 3 adet 8x8 scarecow birde sawmill station çektim. iki adet daha 16x16 var ama onlar 50-100m uzakta. ali babanın çiftliği projem çerçevesinde onları da farmhouse'a birleştirmek istiyorum. :P

4 karakterle yaptın sanırım bunları. Ne ladar tax gidiyor. Labor yetişiyor mu? Ayrıca mantıklı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

asdfasf yüksek bi yerdeyseniz glider açıp kaçma olayı çok uyuz. adamın gliderını 2 defa engelledim, 3.de halatı attım çektim yine uçtu gitti. onursuz p...k işte.

sen onu geç görünmez olan glider var. adam havalanıyor üstüne kayboluyor takip etmesi imkansız. yukarıda resmini koyduğum bizi ganklemeye çalışan elemanda vardı işte. kaçarken kaybolup duruyordu itoluit sonra geri geliyordu. hatta ilk gördüğümde alt f4 mü yapıyor falan dedim
Sosyal ağlarda paylaş

bemre said:

Xenus said:

bu da benim farm

farmhouse + 2 adet 16x16 scarecrow + 3 adet 8x8 scarecow birde sawmill station çektim. iki adet daha 16x16 var ama onlar 50-100m uzakta. ali babanın çiftliği projem çerçevesinde onları da farmhouse'a birleştirmek istiyorum. :P

4 karakterle yaptın sanırım bunları. Ne ladar tax gidiyor. Labor yetişiyor mu? Ayrıca mantıklı mı?

evet server limiti 4 karakterin işte. henüz büyük farm satın almadım. 500g civarı fiyatları. küçük farmları sallayabilirim duruma göre. şuan 9 yapı sahibi görünüyorum. ağır tax geliyor o yüzden işte. 350 tax mi ne olmuş toplam. sağlam tax giriyor şuan asdfg.

tax hiç sorun olmadı ama zaten afk bırakıyorum 20 labor geliyor, 10 labor yerine. serverlara ne kadar yük bindirirsen kazanıyorsun. labor bugün ilk defa bitti hep odun kesiyordum işte şu son station için stone pack, lumber pack falan gerekti ona kastım. benim land durumları baya dinamik geçtiği için o konuda kesin bilgi veremeyecem. eğer 5 tane yapın varsa, 6.ı 16x16 koyarken 60 tax gibi bi maliyet istiyor senden. ilk yapısını koyan adam 35 mi ne veriyor mesela

labor konusunda şuan bilgi veremiycem henüz 47'iyim. bayık questing bitmiyor. hele 40'tan sonra moblar hiç çekilmiyor. önce rahattı ama kesilmesi istenen tavşan, toplanacak tavşan bacağı sayısı artıyor. questlerin verdiği regen foodlar, potionlar 40 bilemedin 41'de bitiyor sonra kendi craftlaman yada ah'dan alman gerekiyor. hani bence questingte götürecek potionların, basic foodların vendoru olması lazım. benim pdef çok düşük olduğundan, pdmg vuran moblara ölmemek için on takla atmaya başladım. yani crafting'e pek girişemedim. yoksa hammadde toplanması, işlenmesi üstüne crafting hepsi ayrı bir aşama ve labor gerektiriyor. her şeye yetme şansınız yok kesinlikle. guildsiz bu oyunda solo ilerlemek mümkün değil.

uzakdoğu mmolarının klasik hastalığı dünya çok ruhsuz. ffxiv'de uzakdoğu ama japon oyunu. orada dünyanın bi canlılığı bi atmosferi vardı. hele o müzikler off. bu korelilerin her oyunu ruhsuz. işte oyunun sandbox olması dünyayı, endgame'i oyuncuların oluşturması, dramalar iyi. şimdi düşününce elimde zaten bi 50 lvl karakter vardı, sıfırdan kasmak baya gereksiz oldu. gerçi her yeri elimin içi gibi biliyorum. grafikler çok başarılı manzara izleyip, ss alıyorum, gliderla süzülüyorum falan işte.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=jdbhuk7zPpk
http://www.youtube.com/watch?v=cG8oBCf2K6w
http://www.youtube.com/watch?v=QivLHMJzPzo
http://www.youtube.com/watch?v=GYWrID0Fkcc
http://www.youtube.com/watch?v=6smB0RDXplY
http://www.youtube.com/watch?v=D0TDs1bZKaE
http://www.youtube.com/watch?v=f97XVnXCV0Q
http://www.youtube.com/watch?v=-6myzEwv2Iw

çok iyi lan. adamın biri karayip korsanlarının theme müziğini çalıyordu yanımda dsdfg
Sosyal ağlarda paylaş

us based sanırım. küçük küçük guildlerin hardcore oyuncularını toplamışlar falan. über gearli guildler hep us based ama eu oyuncularını da topluyorlardır tabi. EU based über gearli guild yok hiç.

guild chatte okudum bende işte bunlar piç guildlerden birisiymiş sanırım. gm'i da megoloman diyalog bile kurulmayan bi adammış. millete betayı zehir mi ne etmişler ne. kastırmamışlar falan sanırım tam bende bilmiyorum. mesela şuan alpha'da bile kraken bossunu kapitalize ediyorlarmış galiba. karşı tarafta forestcrow diye bir guild var bizim tarafta nui world order diye bir guild. ikisi de us based. anlaşmalı mı kesiyorlarmış ne işte, diğer guildler bossa yaklaşırsa birlik olup kesiyorlarmış falan. bu durumda ne yapabilirsin ki zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahaha anlaşma olayı çok hipneceymiş.

bizim guild de betada bayağı güçlü, alphada öyle böyle takılan bi guildmiş dediklerine göre. alphadaki kuşatmalar konusunda bi guildden "SİZE EN İYİ GEARLI 10 ADAMIMIZI VERİRİZ ŞU KULEYİ ŞUNLARDAN ALIRSANIZ" tarzı bi teklif geldi oyunun diplomasisi çok hoş. abi düşünsene o ten best geared men'den biri olarak gidip savaşmak falan. çohoş muhabbetler döner. hypelandım.
Sosyal ağlarda paylaş

işte ucunda loot olunca kolayı garanti yöntemi bu oluyor.

krakenden shield düşüyormuş mesela oyundaki en iyi shieldmış sanırım hatta 2 kişide var sadece. bu galiba.

http://archeagedatabase.net/us/item/25973/

12m range nedir abi yuh. guild politikaları, drama, butthurtlük falan işte oyunun olayı zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

he ya onun olayı şeymiş millet sadece peace süresince trade yaptığından "abuse ediyosunuz, alın size abuse" denilerek yapılmış. bayağı güzel olay.

lvl 35 oldum ynystere'e gidiyodum hem tome'a kayıt olayım hem de archeum denizindeki balık raidine katılayım diye baktım dar bi yolda 2 kişi yaklaştı bana. ben de yaklaştım konuşacaz herhalde diye pat diye saldırdı 2si de stundan çıkamadm 2 kişi olduklarından mal mal öldüm. sonra doğup "hazırlıklıyım bu sefer" diyerek yakınlarına gittim. bunlar dalmaya çalışıyor yaklaşıyor falan kaçıyorum mountla. başka bi adam geldi durdu, saldırdılar ona. indim mounttan saldırdım adamlara 2v2 pvp döndü resmen, öldürdük ikisini de. beraber savaştığımız adamla dost olduk bunların kan izlerini de reportladık falan. biri direk mahkemeye çıktı, bebenin tekiymiş zaten konuşmasından belliydi 15 dk tek prison yedi. ama olsun 2v1 gelen adamları 2v2'de ske ske öldürdük ya yeter o. (benim hpm %80 idi, adamın %50 idi öldürdüğümüzde) eheheh

edit: bizimkilerin balıkçı teknesine doğru kayıkla gidiyorum şimdi. denizin bi kısmında martılar uçuyordu sesleri falan geliyordu, denize yaklaşıp uçuyorlardı falan şans eseri oradan geçtim çok hoştu lan. sesler vs efsane. 150 doları hakediyor oyun.

edit2: mother seabug diye bir şey saldırdı afk yüzerken. zorla öldürdüm anlattım mevzuyu guildde "afk gitmeyi engellemek için onlar eheh" yaptılar. cidden hoş olay. saldırı animasyonu falan da bayağı iyiydi. etkileyici sdfd

edit3: pirate adasının yanından geçtim. geçerken haritadan adaya baktım

pirate guild manager : Roger
GOLDU Dİ ROCA
Sosyal ağlarda paylaş

150$ veren kitlede bile chatte ağlama bebe dialogları geziyor zaten lel

bende son zone karkass'a geldim işte. bu berbat questing bitecek sonunda inşallah. birde gold spammerlar da iyice bokunu çıkardı. blokluyorsun silip silip geri geliyorlar. faction chate yazmak için level sınırı lazım. ffxiv'de böyle çözmüşlerdi mis
Sosyal ağlarda paylaş

abi fishing aşırı zor ama değiyor bütün emeğe. 9.5 gold geldi tek balıktan. trade pack şeklinde taşınıyor balık ve diamond shores'da satılıyor.

fishing guild'i var masturbaiters diye adamların 2-3 tane fishing gemisi var onlarla dostuz kullanıyoruz gemilerini, clipperlarla falan yanlarında geziyoruz. onların gemiden aldığım "yellow lure" ile tuttum şu balıkları. olay çok hoş

100 labor alıp %5 exp veriyor balık yemi yuttuğunda, sonrası balıkçıya kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

zor olanı sport fishingmiş, normal fishing autoya bile alınıyor bayağı rahat.

bu arada, guild lideri giveaway yapıyormuş guild chatten yazdı stream linkini de attı tekrardan (yeni açmış streami o sıra)

what are you giving away, your virginity ? ahahahadfk i had to yaptım az daha atılıyodum guildden esadfks. atarlandı aristokrasi. reyiz bi şey demedi asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...