fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 evet offline görünüyor şuan, sitesi açılmıyor cart curt. Kısıtlı kullanıcı ile bu kadar sıkıntı çıkıyorsa full release de neler olur kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jchan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 play butonunda offline yazıyor bende :) daha bu işin updatei var playi var teyy Edit/UPDATE: The new servers are still being validated making our current ETA 11:00 AM PDT (GMT-7). Sorry for the wait, Beta testers! yazmışlar 1 saat gecikmeli gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Bende açılış videosu falan geliyor atıyor sonra oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Xenus said: beta key http://www.curse.com/betas/archeage-beta-key-giveaway bu da benden CMWZ-2FKJ-GJGZ-MXG2-NEPT bu keyi ben aldım bu arada ty annen inc hangi serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 annen alphada, betada kopekler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1nfected Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 arkadaşlar key arıyorum kaç gündür elinde fazla olan varsa verebilirmi rica etsem saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 9XWK-PTYP-XL2T-RFW7-QRPJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1nfected Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 daha önce kullanılmış diyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Alcest said: Bende açılış videosu falan geliyor atıyor sonra oyundan Aynısı bende de oluyor. Açılış videosu ve takılıyor,oyundan atıyor. Bu problem ile başka karşılaşan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 server list gelene kadar esc spamlayın. sonra ayarlarda çözünürlüğü falan düzeltin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 serverlar seçilebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Beta invite geldi LA Mutluyam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Bu oyun piyasada sevildi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
V-Set Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Daha alpha çıkmadan steamde en çok satanlardan . Bi de key bulup bizde görebilsek iyi olacak . :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 europe seçip dl ediyoryuz değil mi?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Ben öyle yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 leak gibi bişey olmuş steam'e gelince. http://archeage-online.de/forum/attachment.php?attachmentid=1112&d=1406369397 release 16 eylül diyor. steam bunu bilgi almadan yazmaz. paket satmak için açıklamıyorlar sanırım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1nfected Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 yok arkadaş kendimi parçaladım bi tane beta key bulamadım. arkadaşlar elinde fazla olan varsa verebilirse çok sevinirim gerçekten. buradan arkadaş yazdı. sanırım başkası aldı onu. pm atarsanız mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Xenus said: leak gibi bişey olmuş steam'e gelince. http://archeage-online.de/forum/attachment.php?attachmentid=1112&d=1406369397 release 16 eylül diyor. steam bunu bilgi almadan yazmaz. paket satmak için açıklamıyorlar sanırım hala. arkada kalmasın september 2014 yazıyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 150 dolarlık versiyonu içindekilerle hayli hayli hakediyor o parayı diye tespit yapılmıştı ya, halen geçerli midir o? Yani release bu kadar yaklaşmışken bekleyip daha uygun fiyatlısını alıp ekstralar (glider vs) için steamde "deluxe edition vs" için soteye yatmak sanki daha mantıkı değil mi şu anda? Ona göre alacam da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 150 dolarlık versiyonun içindekiler 75 dolar civarı ediyor diye hatırlıyorum ben ama 4 gün önden başlamak baya önemli onun değeride ayrı oyunda bir çok şeyi denemenin/bilmenin haricinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Bu oyun hakkında daha geniş bilgi edinmek için 2 başlığıda okumam mı gerek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 http://i.imgur.com/UjgFES0.jpg holi şet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 aksiyon dönmeye başladı pvp zonelarında. guildler ev bakanlara direk dalıyorlar topluca. demolishment zamanına bakıp camplıyorlar. kendileri kapatıp sonra slotu satıyorlar falan. birde kendi evimiz tarlamız safe zone mu oluyor? ben pamuk ekerken etrafta kan gövdeyi götürüyordu dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Pvp zonelarda , Safe zone deil kendi tarlan . Gayet reskill e baglarlar isteseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar