Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
play butonunda offline yazıyor bende :) daha bu işin updatei var playi var teyy

Edit/UPDATE: The new servers are still being validated making our current ETA 11:00 AM PDT (GMT-7). Sorry for the wait, Beta testers!

yazmışlar 1 saat gecikmeli gelecek
Mesaj tarihi:
Alcest said:

Bende açılış videosu falan geliyor atıyor sonra oyundan

Aynısı bende de oluyor. Açılış videosu ve takılıyor,oyundan atıyor.

Bu problem ile başka karşılaşan var mı ?
Mesaj tarihi:
leak gibi bişey olmuş steam'e gelince.

http://archeage-online.de/forum/attachment.php?attachmentid=1112&d=1406369397

release 16 eylül diyor. steam bunu bilgi almadan yazmaz. paket satmak için açıklamıyorlar sanırım hala.
Mesaj tarihi:
yok arkadaş kendimi parçaladım bi tane beta key bulamadım. arkadaşlar elinde fazla olan varsa verebilirse çok sevinirim gerçekten. buradan arkadaş yazdı. sanırım başkası aldı onu. pm atarsanız mutlu olurum.
Mesaj tarihi:
Xenus said:

leak gibi bişey olmuş steam'e gelince.

http://archeage-online.de/forum/attachment.php?attachmentid=1112&d=1406369397

release 16 eylül diyor. steam bunu bilgi almadan yazmaz. paket satmak için açıklamıyorlar sanırım hala.

arkada kalmasın september 2014 yazıyor şuan
Mesaj tarihi:
150 dolarlık versiyonu içindekilerle hayli hayli hakediyor o parayı diye tespit yapılmıştı ya, halen geçerli midir o? Yani release bu kadar yaklaşmışken bekleyip daha uygun fiyatlısını alıp ekstralar (glider vs) için steamde "deluxe edition vs" için soteye yatmak sanki daha mantıkı değil mi şu anda? Ona göre alacam da :)
Mesaj tarihi:
150 dolarlık versiyonun içindekiler 75 dolar civarı ediyor diye hatırlıyorum ben ama 4 gün önden başlamak baya önemli onun değeride ayrı oyunda bir çok şeyi denemenin/bilmenin haricinde
Mesaj tarihi:
aksiyon dönmeye başladı pvp zonelarında. guildler ev bakanlara direk dalıyorlar topluca. demolishment zamanına bakıp camplıyorlar. kendileri kapatıp sonra slotu satıyorlar falan.

birde kendi evimiz tarlamız safe zone mu oluyor? ben pamuk ekerken etrafta kan gövdeyi götürüyordu dsdf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...