Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 marketplace açıldı, bu founder pack ile gelen creditleri harcayabiliyorsunuz alpha'da. girip ne var ne yokmuş diye bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 beta client indi benim. mybody.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 saat kaçta başlıyor beta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 hakkaten ya ne zaman başlıyor bu meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silenced Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Iftardan 40 dk once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 abi house, farm taxlerini nasıl ödüyoruz? hesapta gold varsa otomatik çekiyor mu yoksa gibi yatırmamız mı gerekiyor bir yere? benim house ve farmlar gitmesin şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 hadi gene iyisiniz elime beta keyi geçti. pm atana veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 directx 11'de texturelar yüklenmiyordu low res kalıyordu bazen şunun gibi http://oi58.tinypic.com/23u34fq.jpg multithread renderingi kapadım birde antialiasingi txaax2'e aldım düzeldi. diğer bütün ayarlar max zaten. birde 4-5 dk da bir 1 snliğine falan oyun donuyor bazen. bu sorunu yaşayan başkası var mı? directx 11 yüzünden gene diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 directx 11 baya sorunlu yav. işte multithread renderingi kapayıp birde antialiasingi txaax2'e alıp textureları fixlersem bu 1 snlik donmalar oluyordu. windowed mode'a geçince düzeliyor ama windowed mode'da iken oyunu launch edince texturelar gene bozuldu. yine de çözümü buldum oyuna fullscreen girip, windowed'a dönünce hem donmalar kesildi hemde texturelar sorunsuz yükleniyor. aşağıdaki linkten de borderless fullscreen patch'ini yükledim. ama ekstra dll dosyası atıyoruz directory'e pek legit değil gibi adam USE AT YOUR OWN RISK! demiş zaten. yine de koyayım çalışıyor yani. http://www.reddit.com/r/archeage/comments/2771r9/release_blaa_borderless_archeage/?sort=new ayrıca sene 2014 nasıl borderless fullscreen seçeneği olmaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Xenus said: abi house, farm taxlerini nasıl ödüyoruz? hesapta gold varsa otomatik çekiyor mu yoksa gibi yatırmamız mı gerekiyor bir yere? benim house ve farmlar gitmesin şimdi. artık maile geliyor gene ama pay diyincve gold değilde tax certificate istio. o sertifikalarıda herhangi bi farmda üretebilioruz 5 tax sertifikası 200labor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 BETA TR saatiyle 7de başlıyor diye hesapladım ben sırf EU serverının pingini fln görmek için takılıcam heralde biraz alphası olanlar klasörün ismini beta diye deiştirince beta'ya girebilio direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Ya ben oyunun 18 gb cektim Durdurdum işim vardi başlattim 48 gb boş alan olmasi gerek yazdi diskinizde 20 gb gözüküyo patch 48 gb yer dedi 35 gb zaten daha yer vardi diskimde indirmedi bi türlü bu akşam yeniden deneyeceğim var mi ayni sorunla karşilaşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Xenus said: directx 11'de texturelar yüklenmiyordu low res kalıyordu bazen şunun gibi http://oi58.tinypic.com/23u34fq.jpg multithread renderingi kapadım birde antialiasingi txaax2'e aldım düzeldi. diğer bütün ayarlar max zaten. birde 4-5 dk da bir 1 snliğine falan oyun donuyor bazen. bu sorunu yaşayan başkası var mı? directx 11 yüzünden gene diye tahmin ediyorum Aaspot forumunda biri yazmişti dx11 gözüküp 10 kullaniyo diye bi ayar var onu cekiyorsun 11 de aciyo kasma hiç olmuyor. Bi bakin derim ama bu olay rus sunucusundaydi eu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 fazladan keyi olan varsa alabilirim, çokta güzel olur (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 gece 4'te giveaway olmuş, yine kaçırdım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 darkageman said: Ya ben oyunun 18 gb cektim Durdurdum işim vardi başlattim 48 gb boş alan olmasi gerek yazdi diskinizde 20 gb gözüküyo patch 48 gb yer dedi 35 gb zaten daha yer vardi diskimde indirmedi bi türlü bu akşam yeniden deneyeceğim var mi ayni sorunla karşilaşan mümkünse ssd fln olmayan bol alanı olan bir diske indirip, yükleyin sonra ssd'ye alırsınız. copy/paste launcherı biraz saçma alan gereksiminde sapıtıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 İşte olduğum için gittim anneme yeniden indir dedim şimdi arayip dersem anne onu c ye değil d ye indir diye o ney evladim diyecek kiyamet kopacak umarim sıkıntı cıkmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Xenus said: çok teşekkürler key için :)-D yığılma vardır diyodum da yok, gözüme girdiler şimdiden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ne zaman başlıyor beta. 7 dediğiniz 19:00 di mi? offline yazıyor çünkü yukardan Europe(Beta)yı seçtiydim ondan değildir herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 heycan dorukta. birazdan açılır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 açılmış olması lazım saate göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 1 saat gecikemiş beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 11:00 am pdt. ertelenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 basladi. Harani actim nick Murakami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 oo fakirler sevinmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar