massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 birde arsamız hazır olsa en iyi yerden manzaralı iyi olacak. E beta serverı ayrı olmicakmı, yok şu an öyle bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 bu low disk space hatası tam bir troll ya 50 gb alan istiyor, tamam o alanı açıyorsun, 10 gb download ediyorsun download kesilirse gene 50 gb alan istiyor, şimdi 3 gb kala download kesildi yazlığın boktan interneti yüzünden gene 50 gb, 120 gb ssd zaten windows dışında herşeyi sildim amk off lan her gelen patchte böyle 50 gb yer istiyor mu oyun? eso'da bypass edebiliyorduk bunu bunda olmuyor. hdd'e yükleyeyim o zaman ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 3 gündür kanser etti download ağız tadıyla bi giremedim. download average 150 kb/s falan bazen 50'lere düşüyor. AKK aşılı zaten nadir 300'lere geliyor download. firewall'ı kapattım, ipconfig /flushdns çekiyorum yok düzeltemedim çıldırttı resmen. uzun zamandır gördüğüm en boktan launcher client. madem bağlantıyı sağlayamıyorsun bari peer-to-peer download opsiyonu koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Xenus said: bu low disk space hatası tam bir troll ya 50 gb alan istiyor, tamam o alanı açıyorsun, 10 gb download ediyorsun download kesilirse gene 50 gb alan istiyor, şimdi 3 gb kala download kesildi yazlığın boktan interneti yüzünden gene 50 gb, 120 gb ssd zaten windows dışında herşeyi sildim amk off lan her gelen patchte böyle 50 gb yer istiyor mu oyun? eso'da bypass edebiliyorduk bunu bunda olmuyor. hdd'e yükleyeyim o zaman ya normal hdd'ye download et sonra install et. install ettikten sonra 25gb fln yer kaplior daha sonra onu direk copy/paste ile ssd'ye al ve glyph'ye intall locaiton olarak ssd'dekini göster. veee profit.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 keyi olan varsa atsa çok hoş olur rus verisoyonunu indirip ing patch yükledim ama çok yarım yamalaktı. gerçeğini oynamak istiyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 beta hype'i yok mu ya 45 euro veriyim mi vermiyim mi dusunuyorum. dokunsaniz alicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 nerene dokunalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silenced Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Musstehhhcen yerlerim haric banada dokunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 poke layin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ZeratuL_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/538/Archeage-Beta-Key-Giveaway.html hala daha cb key alamayan varsa kaçırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 oh sagol super oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silenced Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 50 daaalır bayilmaktan kurtulduk thenksss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 peki 17 sinden önce indirebiliyor muyuz oyunu? şimdiden çeksek güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 beta clientı gözükmüyor henüz. herhalde 1 gün önce download'a açarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 _ZeratuL_ said: http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/538/Archeage-Beta-Key-Giveaway.html hala daha cb key alamayan varsa kaçırmasın 0 keys left :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ZeratuL_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Certhas said: _ZeratuL_ said: http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/538/Archeage-Beta-Key-Giveaway.html hala daha cb key alamayan varsa kaçırmasın 0 keys left :( bir tane aldım ben ihtiyacım yok pm den yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Fazla key alabilen varsa om atsa ne super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silenced Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Download linki niye cikmadi ya kaldi 2 gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 1.0 patchden haber var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 1.2 patch'i gelmedi mi zaten? birde latency ile melee classlar oynanabiliniyor mu? pvp ağırlıklı oyunda sıkıntılı olur sanki, server amerikadaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 1.2 build 4.2 gelmiş gene 22gb download ettirio adamlar. ne mal adamlar ya her patchte 22gb yükliceksek işmiz var valla. taxler otomatik ödenmicek onu düzeltmişler sonunda oh be 1.2patch 4.2 build ArcheAge Version 1.2 Build 4.2: Patch Notes MARKETPLACE The in-game Marketplace is being enabled with this build for testing and feedback! There are new icons in the bottom right corner of the screen to access the store. The storefront icon will be customized in a future build. The Loyalty tab of the Marketplace contains items available for purchase with Loyalty Tokens, earned by Patrons on their first login of each day. Items and prices in the Marketplace may change based on feedback and usage. Founder's Pack credits should be available for test use on your accounts. These credits are shared between Alpha and Beta (spending some on Alpha will reduce the amount you have available on Beta) and will be refilled when the game goes live - you are not spending these credits permanently while in Alpha! For players who are in Alpha via invite and not a Founder's Pack, you should have received a credit grant this morning with the same amount of credits as an Archeum pack would give (11,250). GENERAL Fixed a bug with system Tax mails that prevented players from paying taxes. NOTE: TAXES WILL NO LONGER BE PAID AUTOMATICALLY after this update! Updated text with most recent translations and localization. Some Korea-region specific event quests have been removed (particularly from Mirage Isle). Behind the scenes, the way character data is stored has changed in structure, which is the driving force behind the full redownload today. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 LAN ?!! http://media.tumblr.com/tumblr_m26nvnNG5o1qkk10ro1_500.jpg 4 günde kotası dolmuş yazlık internetiyle dandik launcher bağlantı hızıyla zar zor indirdim gene mi 22gb download off ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 bu build 4.2 aynı zamanda beta clientı olacakmış eğer beta folderına kopyalanırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silenced Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Halen downloaderi goremiyorum ne bicim siteleri var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 http://i.imgur.com/ftAXZ1x.jpg http://i.imgur.com/uHlFrRl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar