Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

dün lvl 13e kadar oynadım tamamen noob olarak görüşüm ilk 12 lvl wow gibi bayık farm verdi quest bitane koycak yer yok sunu bunu ek diyo ilk trade questini verdi ekip bicip yapmak lazım anlamadım
sonra miraj islanda gittim bitane glider blueprinti aldım nasıl yapcamı anlamadım sonra geç oldu eeh diip cıktım
bakalım 15ten sonra işler değişiyo dendi ama
Sosyal ağlarda paylaş

small farm için zibil gibi yer var o konuda sıkıntın olmaz ama ilk görev yerinde bulman çok zor tabi herkes ilk oraya dikmeye çalışıyor. farmla ilgili görevleri yapmak için ekip, biçmene gerek yok ah'dan da alabilirsin. safezonelarda yer bulman zor olabilir tabi ama pvp zonelarda 8x8 için çok yer var, 16x16 için yok. benim farmın yanında 4-5spotluk 8x8 yeri var şuan. (cinderstone bölgesi)
Sosyal ağlarda paylaş

1.0 gelsin görücez değişiklikleri

şu an ki haliyle ben pvp'den memnun değilim. en azından small scale'de:

1) cc global diminish (bubble, sleep, stun, fear, hold)
2) cc specific diminish (stun etc)
3) stealth revamp
4) burst scale revamp

şart.

1.0'dan önce magelerin nasıl ilah olup, 1.0'dan sonra nasıl gg olduklarını söyleyen bir sürü kaynak buldum. şu an ki haliyle bir mage bana 6.7k critledi. 7k hp var zaten. ortalama max. hp'nin 7-8k olduğu bir oyunda 6.5k gibi critler kabul edilebilir cinsten değil.

7-8 sn stunlocklar. hiç bitmeyen cc ler. sleep biter, bubble gelir, bubble biter, telekinesis gelir, o biter fear başlar. builde sahip olduktan ve istedikten sonra sanırım bir playerı sonsuza kadar cc'de tutabilirsin. karakter 6-7 sn cc'de kaldığı zaman dramatik diminish gerekiyor. hatta scale olarak olsa ne güzel olurdu: 5 sn'den sonra 50% duration, 7 sn'den sonra 75% duration, 8 sn'den sonra immunity şeklinde. bunlar trion editleyebiliyor mu? bilmiyoruz.

bunlar pvp 101. production korea'de olunca böyle oluyor işte.

1.0'dan sonra merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

reaper build : burst mage dps (8-9klara kadar crit vurabilio kendi comboları ile ama squishy)

daggerspell build: gene deli dps çıkarıo ama squish gene baya bide 1v1de iyi small scalede cc'leri bozuolar genelde.

bu iki buildi denedim, daggerspell ile başladım sonra reaper'a dondüm daha iyi gelio bana. ama biri size ilk saldırırsa %40 şansınız var çevirmek için hele bide kaşrı taraf prot ya da heal aldıysa %80 yatıosun.

biraz daha oturaklı yere sağlam basan healı olan bişi bakıorum var mı fikri olan?

mesela şöle bişi yaptım ama nası olur bilemiorum
Sosyal ağlarda paylaş

ARKADAŞLAR BU ARADA GUILD EVIMIZI ATMIŞ BULUNMAKTAYIM ANNEN'E HAYIRLI OLSUN!

Evimizin yeri hepimizin tarlasına yakın olan tek büyük ev plotu. İnşa etmesi zor olacak, şayet 30 stone pack, 10 iron pack, 10 fabric pack istiyor. Ben zaten varımı yoğumu verdim plan'ı satın almak için. Haftalık kirası 36g, hehe. Ondan inşa etmek için ufaklı büyüklü hepinizin yardımlarını bekliyorum yoksa zaten yıkıp satmak zorunda kalacam.

temeli atılmış hali : temelini atmak için 40g aldı allahsız

inşa için gerekli malzemeler:

lokasyonumuz:

bittiği zamanki hali:
http://archeagefurniture.com/wp-content/uploads/2014/04/tudorslatevilla-300x245.png

28x28 villamiz. oyundaki en büyük ev türü.

ANNEN'E DE BU YAKIŞIRDI ZATEN.

Şehirle dipdipe bu arada. Ondan pack yapıp taşımak sorun değil. Hatta peace vakitlerini bekleyip, hiç riske girmeden de yapabiliriz.

HAYIRLI OLSUN ANNEN.
Sosyal ağlarda paylaş

arkada kalmasın,

ARKADAŞLAR BU ARADA GUILD EVIMIZI ATMIŞ BULUNMAKTAYIM ANNEN'E HAYIRLI OLSUN!

Evimizin yeri hepimizin tarlasına yakın olan tek büyük ev plotu. İnşa etmesi zor olacak, şayet 30 stone pack, 10 iron pack, 10 fabric pack istiyor. Ben zaten varımı yoğumu verdim plan'ı satın almak için. Haftalık kirası 36g, hehe. Ondan inşa etmek için ufaklı büyüklü hepinizin yardımlarını bekliyorum yoksa zaten yıkıp satmak zorunda kalacam.

temeli atılmış hali : temelini atmak için 40g aldı allahsız

inşa için gerekli malzemeler:

lokasyonumuz:

bittiği zamanki hali:
http://archeagefurniture.com/wp-content/uploads/2014/04/tudorslatevilla-300x245.png

28x28 villamiz. oyundaki en büyük ev türü.

ANNEN'E DE BU YAKIŞIRDI ZATEN.

Şehirle dipdipe bu arada. Ondan pack yapıp taşımak sorun değil. Hatta peace vakitlerini bekleyip, hiç riske girmeden de yapabiliriz.

HAYIRLI OLSUN ANNEN.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...