totemic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 akirafes sayesinde hayallerimdeki 16x16 tarlama kavuştum. tekrar saol abi.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Beta zamanini nie aciklamadilar hala yauv. Haziran'da basliodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 12 zengin olmuşuz annen'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 13. zengin olup olmama konusundaki kararsızlığım sürüyor ama birisi dolduruşa getirirse yakacam paraları, şu an bu haldeyim gfdjgjsf: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 dün lvl 13e kadar oynadım tamamen noob olarak görüşüm ilk 12 lvl wow gibi bayık farm verdi quest bitane koycak yer yok sunu bunu ek diyo ilk trade questini verdi ekip bicip yapmak lazım anlamadım sonra miraj islanda gittim bitane glider blueprinti aldım nasıl yapcamı anlamadım sonra geç oldu eeh diip cıktım bakalım 15ten sonra işler değişiyo dendi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 small farm için zibil gibi yer var o konuda sıkıntın olmaz ama ilk görev yerinde bulman çok zor tabi herkes ilk oraya dikmeye çalışıyor. farmla ilgili görevleri yapmak için ekip, biçmene gerek yok ah'dan da alabilirsin. safezonelarda yer bulman zor olabilir tabi ama pvp zonelarda 8x8 için çok yer var, 16x16 için yok. benim farmın yanında 4-5spotluk 8x8 yeri var şuan. (cinderstone bölgesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 o değilde 1.5k worm oldu. satacam hepsini ya para topliim de bi set aliim kendime pvpde evirip, çevirio adamlar defansif bişi ya da healda yok ztn benim buildde bingildak said: 12 zengin olmuşuz annen'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 bizim tarafta worm 6-6.5 seviyesine düştü, ben günde bir posta ekiyorum sonra gece bırakırken aspen ile bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 bizde de o civarda aslında 6,5 gibi daha çok. bakalım 500tanesini koydum sabah ah'a akşam bakıcam satıldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 44 plate crafted set topluyorum ben, lake türü int/stam sadece. set bonus magic atk veriyor. arcane toplarsan 4 parça (mor kalite) artı bonus veriyor. ortalama 50g fln işte parçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Worm isi release de boyle olmayacak sanirim, birseyler i degistirecekler diyordu birileri, ya mighty ya guru. Sandik cikiyor vs. islerini kaldiracaklar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 merchant ship'in malzemelerini topladım. sadece şu an tek ihtiyacımız amele powaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 1.0 gelsin görücez değişiklikleri şu an ki haliyle ben pvp'den memnun değilim. en azından small scale'de: 1) cc global diminish (bubble, sleep, stun, fear, hold) 2) cc specific diminish (stun etc) 3) stealth revamp 4) burst scale revamp şart. 1.0'dan önce magelerin nasıl ilah olup, 1.0'dan sonra nasıl gg olduklarını söyleyen bir sürü kaynak buldum. şu an ki haliyle bir mage bana 6.7k critledi. 7k hp var zaten. ortalama max. hp'nin 7-8k olduğu bir oyunda 6.5k gibi critler kabul edilebilir cinsten değil. 7-8 sn stunlocklar. hiç bitmeyen cc ler. sleep biter, bubble gelir, bubble biter, telekinesis gelir, o biter fear başlar. builde sahip olduktan ve istedikten sonra sanırım bir playerı sonsuza kadar cc'de tutabilirsin. karakter 6-7 sn cc'de kaldığı zaman dramatik diminish gerekiyor. hatta scale olarak olsa ne güzel olurdu: 5 sn'den sonra 50% duration, 7 sn'den sonra 75% duration, 8 sn'den sonra immunity şeklinde. bunlar trion editleyebiliyor mu? bilmiyoruz. bunlar pvp 101. production korea'de olunca böyle oluyor işte. 1.0'dan sonra merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 reaper build : burst mage dps (8-9klara kadar crit vurabilio kendi comboları ile ama squishy) daggerspell build: gene deli dps çıkarıo ama squish gene baya bide 1v1de iyi small scalede cc'leri bozuolar genelde. bu iki buildi denedim, daggerspell ile başladım sonra reaper'a dondüm daha iyi gelio bana. ama biri size ilk saldırırsa %40 şansınız var çevirmek için hele bide kaşrı taraf prot ya da heal aldıysa %80 yatıosun. biraz daha oturaklı yere sağlam basan healı olan bişi bakıorum var mı fikri olan? mesela şöle bişi yaptım ama nası olur bilemiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 will'de aldığın çoğu şey gereksiz bi de mana star dışında hiçbir spellin yok ki mana starla adam öldüremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 16x16 tarlam var ya gerisi tefaruat benim için... yemişim pvpsini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 şu an merchant ship yapıyorum dewstone'da. başlarız yavaştan trade run denemelerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ARKADAŞLAR BU ARADA GUILD EVIMIZI ATMIŞ BULUNMAKTAYIM ANNEN'E HAYIRLI OLSUN! Evimizin yeri hepimizin tarlasına yakın olan tek büyük ev plotu. İnşa etmesi zor olacak, şayet 30 stone pack, 10 iron pack, 10 fabric pack istiyor. Ben zaten varımı yoğumu verdim plan'ı satın almak için. Haftalık kirası 36g, hehe. Ondan inşa etmek için ufaklı büyüklü hepinizin yardımlarını bekliyorum yoksa zaten yıkıp satmak zorunda kalacam. temeli atılmış hali : temelini atmak için 40g aldı allahsız inşa için gerekli malzemeler: lokasyonumuz: bittiği zamanki hali: http://archeagefurniture.com/wp-content/uploads/2014/04/tudorslatevilla-300x245.png 28x28 villamiz. oyundaki en büyük ev türü. ANNEN'E DE BU YAKIŞIRDI ZATEN. Şehirle dipdipe bu arada. Ondan pack yapıp taşımak sorun değil. Hatta peace vakitlerini bekleyip, hiç riske girmeden de yapabiliriz. HAYIRLI OLSUN ANNEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 lan benim trade ship hype'ımı gölgeleme. git topic aç kendine afafadf, bişe yap bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 vay buldun demek auctionda . hayırlı olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 resim koy abi sende. adam resimlerle konuşuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ahaha araziyi nası kapattın ya asıl o kısım önemli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 arkada kalmasın,ARKADAŞLAR BU ARADA GUILD EVIMIZI ATMIŞ BULUNMAKTAYIM ANNEN'E HAYIRLI OLSUN! Evimizin yeri hepimizin tarlasına yakın olan tek büyük ev plotu. İnşa etmesi zor olacak, şayet 30 stone pack, 10 iron pack, 10 fabric pack istiyor. Ben zaten varımı yoğumu verdim plan'ı satın almak için. Haftalık kirası 36g, hehe. Ondan inşa etmek için ufaklı büyüklü hepinizin yardımlarını bekliyorum yoksa zaten yıkıp satmak zorunda kalacam. temeli atılmış hali : temelini atmak için 40g aldı allahsız inşa için gerekli malzemeler: lokasyonumuz: bittiği zamanki hali: http://archeagefurniture.com/wp-content/uploads/2014/04/tudorslatevilla-300x245.png 28x28 villamiz. oyundaki en büyük ev türü. ANNEN'E DE BU YAKIŞIRDI ZATEN. Şehirle dipdipe bu arada. Ondan pack yapıp taşımak sorun değil. Hatta peace vakitlerini bekleyip, hiç riske girmeden de yapabiliriz. HAYIRLI OLSUN ANNEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 bingildak said: ARKADAŞLAR BU ARADA GUILD EVIMIZI ATMIŞ BULUNMAKTAYIM ANNEN'E HAYIRLI OLSUN! abi niye aldın niye atıyorsun evimizi. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 abi uo'da öyle derdik ya "ev atmak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar