Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 abi sen ah'dan bi 16x16 ev al onu at bari kimsenin gelecğei yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 2 kişiyle kapışırken nasıl ev atıcam abi, birinin gelip kestiğim adamları uzak tutması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 48 crimdeyim bu arada, 1 kişi keser ve ölürsem hapse giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 heh ya o kadar olduysa sen bi kişiyi kesip 18dakkalık jaile gir şimdiden sonra alakasız bi zamanda denkk gelir 20dakka beklersin hatta uproot yerine adam keserek yaptıysan jury'e noobları savundum filan die hikaye anlatırsın ceza bile almazsın belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 yanımda 1 kişi olması gerekiyor, 3 dk kala ikisini de öldüreyim diyorum ama başkasının gelmeyeceğinin garantisi yok, şu an yargılanırsam yetişemem 30 dk kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 şansa bak ya her zaman 5 online olur, şimdi 1 kişi var o da afk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ya cinderdaysa geliim dicem ama ben yürüyemiorum bile işten teamviewver ile bağlanınca, ondan yalan benim durum bu akşam 19:30'da bi yer var benim listemde yıkılacak sanddeep'te hatta ona bakabiliriz eğer online olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 yalan oldu, greymoon trade company geldi 10 kişi falan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 mosq bu cap olayları nasıl oluyor, tarlayı gören bir yerde karakteri çıkarttım, shadow aldım, stealth çektim. 31'de yıkılıyor, 31'de girip stealth basacam (gözden ırak bir yerde çıktım) eve de shortcut attım direkt basmak için. bana genel konsepti anlatsana hızlıca. 3 dk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 abi koyduktan sonra accept e basmadığım için kaçırdım FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCKKKKKKKKKKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ercument usta para dileniyor dedirtmem! serkanay said: aquila said: vergiyi veremeyince gelen icra memurlarinin onunde icindekilerle yaktim tarlayi. Ne yaptın yaw? 3-5 8-10 Gold her zaman desteklenir şu forum muhabbeti hatrına. ingame:Rkany Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 HELAL OLSUN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 http://www.gaziemir.bel.tr/upload_haberler/54b1b657f5b3ae773adafdb7660845c6cc71feb3655fa6dca747093cd3c59fed.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 yani parasındada degilim , gitti ürünler. Kavruldu canlarım . O sıcak güneşte toplayamıyınca. Bu labor la olmaz bu iş Daha çok labor.. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 mevsimlik isci sistemi lazim oyuna. adamla anlasma imzalicaksin, gleip senin mallari toplicak, mallar direk senin bankaya gidicek, is bitince de para otomatik adamin bankaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ehehe abi birkaç kere o şekilde kaçırmadan olmuo zaten boşver alphada olsun bunlar. bende çok abukl sabuk hatalarla çok yer kaçırdım bu arada en hızlı şekilde koymak için şöyle bi taktik okudum. şimdi normalde mouse clicki ie koysan bile çıkan ekranda build demedikten sonra hizli koymanın bi anlamı yok. build çıkan yeri işaretlemek için shortcut barları build çıkan yeri sana gösterecek şekilde yerleştiriyorsun. mouse tiklayip build olan yere tikliosun çok seri bir şekilde. sadece mouse click yapmiosun yani. bunu denicem bende ilk idoc farmda, daha deneyemedim ama iyi gibi gözüküyor. bingildak said: abi koyduktan sonra accept e basmadığım için kaçırdım FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCKKKKKKKKKKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Şimdi 150 dolar verip şuan oynamaya başladığımızda releasede herbokumuz yok olacak değilmi? Bi arkadaşım yok olmayacakmış falan fişman diyoda sallıyo dimi? dimi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 alphada yaşanan alphada kalır bilaadeerr! alpha serverı --> test serverı olacak releaseden sonrada açık kalıyor bildiğim kadarıyla wipelamasa olur yani ama release'e aktarılmayacak. betada da wipe var diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Alpha da takilmaya devam etmesin millet diye patch leri getirmeyecekler diye birsey duymustum. Su anda zaten 2 patch geriden gidiyor alpha, beta da 1 patch geriye dusecek ve release de latest e gececek. Beta ya bende gecmeyecem, oyuncu kalitesi daha ne beta da ne release de bulunmaz su anki. Bir de alakasiz belki, bir iki EU guild i ile konustum, kabul edilebilir ping olursa US-East de oynayacaklarmis, ben uzundur US server da mmo oynamamistim, gercekten milletin davranisi cok farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Gladmir said: gercekten milletin davranisi cok farkli. ne gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Kestikten sonra tukurmuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Aquilla tl;dr dan kurtarmış beni eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 tea-bag yapan sayısı daha az olur genelde asdasdsfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Wandering Winds faction ında başlayan varmı,yeni karaktermi açim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 mighty var galiba, dogulu kro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar