Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Kim nerede oynayacak çıkınca? CB de başta niye hype yapmışlar lan bunu dedim. Mat bulma derdi, skill kasma yetmiyor üstüne labor diye online bekleme şeyi eklemişler. Browser oyunu mu bu diyordum.

Neyse biraz kastım karakteri lvl 20 oldu işte. Sıkıldım dağa taşa vurdum, gezdim tozdum. Derken bir yere geldim aha o ne PK, adama daldım. Herif döndü bir vurdu yarı hp gitti, topukladım. Hp yi doldurdum, tekrar adamı aramaya çıktım, gz yakın zaten. Adam mob kesiyor, ben arada dalıyorum bana dönüyor, kaçıyorum. Ehehe eski anılar canlandı.

Kısaca oynanır bu ama craft filan kasmam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

her yerde faction pvp yapma şansı var ama öyle pk hatta ileri götürüp korsan olucam ben kendi factionımı da kesicem diyorsanız, 2k dk hapis yeme durumuna gelebilirsiniz bir süre sonra. hapis süreleri katlanarak artıyor, criminal recordunuza işliyor.

birde sadece pvp yapıcam, mob kesicem derseniz oyunda yaşama şansını yok yalnız. endgame de crafting yapmasanız bile trade yapmalısınız para kazanmak için yoksa enflasyon karşısında ezilirsiniz.

siz esas land grablerdeki aksiyonu göreceksiniz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kek said:

bu oyun sadece pvp yaparak solo yaratık keserek filan oynanabilir mi ?


Masakari said:

End game görmedim ama benim niyetim o.


You'll both fail.

Solo yaratık keserek şu oyundan ne zevk alınır ne bir şey elde edersiniz.

Günde min 2-3 saat oynayıp, düzgün bir guild ile takılmadıktan sonra oyunun esas amacı ve vaadi olan şeylerin %99'unu göremezsiniz. Hiç download etmeyin oyunu daha iyi. Solo için Swtor gibi senaryosu daha zevkli oyunları denemek, ne bileyim TESO almak bile daha mantıklı. Keyif almak istiyorsanız eli yüzü düzgün bir ekiple başlamanızı tavsiye ederim. Ekonominin her şeyde çoook büyük etkisi var, o yüzden emek istiyor oyun.

Bu arada EU Shatigon'da başlayacağım ben guild ile muhtemelen.

Alfa'yı da en azından open beta gelene kadar açık tutsalardı ya ffs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

adamlar SOUL SLAYERS, logoda kılıçlar geçiyor kurukafanın gözüne giriyor, kanla yazılmış yazı, cebinden balta çıkaran şovalye gaz müzik eşliğinde ağaç kesiyor.

11/10 wud bong


o kadar büyük gizli farm ı bulup hepsini yağmalamak. Onun sahibini üst üste 50 kere kesmekten fazla koymuştur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

/rage mode on

abv trion

bu ne biçim tease lan böyle. 2 hafta önceden release tarihi mi verilir. paketi son ana kadar satalım diye zorladılar. benim ebem ağladı, para yapana kadar. 3k yapıp set almıştım. şimdi kasa kasa 4.5k daha yaptım bir tane silaha verdim. şimdi oynamak için 1 gün sürem var. son gün diye herkes mallık peşinde zaten. allah rıza için bir kere arena sırası geldi. ilk defa tadını çıkardım.

1.0'da başlayan adam 1 emek veriyorsa, 1.2'de başlayanın 10 vermesi gerekiyor. şuanda durum bu, ağır grindfest. alpha'ya 1.0'da başlayıp bu benden rahatı mezarda kitlesi ne yapıcak acaba release'de çok merak ediyorum lol.

/rage mode off
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neyse bu da benim plantasyon

http://i.imgur.com/Zoxhp0R.jpg
yandan giriş
http://i.imgur.com/UcUKiNQ.jpg
arka giriş. farmı bitiştirmedim, biraz yana attım böyle. aralık bıraktım güzel oldu hehe
http://i.imgur.com/dptg2ZC.jpg
yandan. üşendim çitleri bitirmeye. birde yampiri yumpiri oluyor keşke yeri düzleştirebilsek.
http://i.imgur.com/LGeQqjM.jpg
bu önden görünüş. 6 tane farm, 2 workbench var.
http://i.imgur.com/OZoplT8.jpg

içi
http://i.imgur.com/avWS6Y2.jpg
http://i.imgur.com/ZvgGumC.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mosquito said:

ahaha lol xenus naptin silahla/seti, yapıo mu iş,gearlar ?


aynen baya iyi oldu. 5.5k'a anlaşmıştık aptal herif regrade denemiş düşürmüş scepterın grade'ı. 4.5k'a verdi neyse işte heroic olarak. 4k dedim de bye diyince mecbur aldım, oyun bitiyor ak. 1k'a yaparsın diyor unique AH'da 1 tane regrade scrollu, taşı kalmadı ki lol. zaten yanlışlıkla aldığım healer seti var üstümde birde shield kullanınca zaten 3 kişi tepeme biniyor ölmüyorum falan ahaha. esas silah iyi oldu, burst dmg baya arttı işte. daha önce adam kesmem için rotasyonu 2-3 kere döndürmem gerekiyordu. şimdi tekte kesiyorum milleti nerdeyse. ben hala JP serverındaki adamı dropbackte fireballı nasıl 9 tane attığını anlamıyorum. attack speed arttırıcı birşeyler var sanırım oyunda ya da dagger kullandığı için olabilir.

bide taşınmazlar elimde kaldı. farmhouselara 1-1.4k verenler vardı şimdi 400g diyorlar lel. 7-8 tane evi yıkıp elden çıkardım. taxler ateş pahası oldu millet tüm AH'ı temizleyince. 100 tax 20g idi şimdi 100 tax 100g lol. kendimi kandırdım. ateş olmayan yerden duman çıkmıyor işte. steam her zaman haklı ya

2 aydır falan oynuyorum işte bir tane gilda harcamadım anca 187 gilda olmuş fishing boat bile alamadan oyun bitti pff. para yapayım derken dailyleri boşladım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...