Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 @ginaly: hep bu yüzden kaybetmişim demek........... ah iyi niyetim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 internet efendiye vermeyen kızlara ilişkin bilgilerle dolu be aslanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 @ginaly evlilik isteyen default turk kizina harala hurele diye gidersen birak 27de evliligi dusunmeyi 30una kadar tursunu kurar kendisinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 kız 24 yaşında batuhan 27 yaşında olsa dediğin geçerli olur. kız 27 batuhan 24 olduğunda ise ben haklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 gerci yas olmus 27 di mi o da var sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 önce hüplet, sonra gümlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 kız şu an YANIYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ya şimdi çocuk moduna girdiniz de bi sn. bi troll'lemeyelim. aramızda şöyle saçma bi diyalog geçti ama pek iç açıcı değil, keşke sizin dediğiniz gibi olsaydı. ben demoralize oldum cevap bile vermemiştim =( şimdi bebek yeğenleri var onun, onları sormuştum, "çok tatlılar umarım sana da nasip olur" dedi. yani benimle evlilik düşünen birisi bana bunu demez herhalde? daha farklı bir gözle bakıyor aslında =/ onu anlatmaya çalışıyorum aslında başından beri, ben nasıl ona yakınlaşabilirim diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 şaşırtmaca o tuzak o... en tehlikelisine çatmışın dolaylı yoldan yokluyor. (dolaylı yoldan yoklayanlar yılan gibidir yalnız o yüzden şanslısın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 al iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Batuhan_BJK said: ya şimdi çocuk moduna girdiniz de bi sn. bi troll'lemeyelim. aramızda şöyle saçma bi diyalog geçti ama pek iç açıcı değil, keşke sizin dediğiniz gibi olsaydı. ben demoralize oldum cevap bile vermemiştim =( şimdi bebek yeğenleri var onun, onları sormuştum, "çok tatlılar umarım sana da nasip olur" dedi. yani benimle evlilik düşünen birisi bana bunu demez herhalde? daha farklı bir gözle bakıyor aslında =/ onu anlatmaya çalışıyorum aslında başından beri, ben nasıl ona yakınlaşabilirim diye :D yemlemis iste seni, sen ne cevap verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 kendi yaşın 24 ama akıl yaşın 17 falan. alın bu arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 cevap vermedim ya geçiştirdim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 evlilik istiyor case closed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 amerikan polisleriyle hep dalga geçiyorlar ya filmlerde "önce vurup sonra sorguluyorlar " diye sende aynını yap bebeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 umarım evleniriz ve 2 tane tatlişkomuz olur de bakalım. aklı çıkarsa bil ki geleceğine ipotek koyacak. normal konuşursa ise daha tehlikelisi hayatın kararacak. saçmala falan diye gülerse iyidir, evlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 gerci sen kasinmissin gidip bebek yegenlerini falan sorarak. hic dusundun mu bebek yegenlerini sorarken bunu neden soruyorum, bunu sorunca ne kazanicam diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 düşünmedim işte laf olsun diye sordum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Ahah marty ince görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ulan ben de tam düz adammışım beeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Batuhan_BJK said: ya şimdi çocuk moduna girdiniz de bi sn. bi troll'lemeyelim. aramızda şöyle saçma bi diyalog geçti ama pek iç açıcı değil, keşke sizin dediğiniz gibi olsaydı. ben demoralize oldum cevap bile vermemiştim =( şimdi bebek yeğenleri var onun, onları sormuştum, "çok tatlılar umarım sana da nasip olur" dedi. yani benimle evlilik düşünen birisi bana bunu demez herhalde? daha farklı bir gözle bakıyor aslında =/ onu anlatmaya çalışıyorum aslında başından beri, ben nasıl ona yakınlaşabilirim diye :D direk senin "çocuklara bakışın ne" diye aramış ağzını abi. net yani. "aman ne çocuğu ya" mı dedin o önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 kendimi tekrar edicem ama, gidişat bu: http://1.bp.blogspot.com/_1mKKcFQMNLQ/TUKqeFKEkSI/AAAAAAAAAC0/d85cVB3X8-Y/s1600/rmuck1308.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 abiler o cümleyi sanki böyle arkadaş edasıyla söylüyormuş gibi geldi. ben de "bu kız beni sevmiyor bana öyle bakmıyor =((((((((" diye demoralize oldum cevap mevap vermedim. watzaptan konuşuyorduk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 sen kızdan daha heveslisin. belki de kız şu an seni arkadaşlarına: "yyaa bi salakla tanıştım ben sevişiriz, takılırız sanıyordum ama evlenmek istiyor galiba benle ne evliliği daha yhaaaa" diye anlatıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 kac bin yil olmus kimse cozememis, cozdum diyen de kendini kandiriyodur, sen gidip dusunmeden konusuyosun. yapilacak is mi. konusurken savastaymissin gibi hayal et. hamlelerini iyi dusun. en bastan 1,2 konu belirle onun rahatlikla konusabilecegi, sana kesinlikle ters tepmiyecek. sikistigin zaman konuyu oralara cek. konu cocuga bebege evlilige ya da istenmeyen herhangi birseye geliyosa kafa karistir. pozitif cevapla basla, evlilik guzel birsey falan gibi, negatif bitir insanlar bosaniyor vs. AHA BU BENIMLE EVLENIR ya da BU BANA CAKIP KACAR diyemesin. senden emin olmasina izin verme. pesinden kosma. ama arayi da acma. yazmasi kolay, yapmasi daha zor. hadi kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar