Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gönül işleri vol 2342345

Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

ya şimdi çocuk moduna girdiniz de bi sn. bi troll'lemeyelim.

aramızda şöyle saçma bi diyalog geçti ama pek iç açıcı değil, keşke sizin dediğiniz gibi olsaydı. ben demoralize oldum cevap bile vermemiştim =(

şimdi bebek yeğenleri var onun, onları sormuştum, "çok tatlılar umarım sana da nasip olur" dedi. yani benimle evlilik düşünen birisi bana bunu demez herhalde? daha farklı bir gözle bakıyor aslında =/ onu anlatmaya çalışıyorum aslında başından beri, ben nasıl ona yakınlaşabilirim diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

Batuhan_BJK said:

aramızda şöyle saçma bi diyalog geçti ama pek iç açıcı değil, keşke sizin dediğiniz gibi olsaydı. ben demoralize oldum cevap bile vermemiştim =(

şimdi bebek yeğenleri var onun, onları sormuştum, "çok tatlılar umarım sana da nasip olur" dedi. yani benimle evlilik düşünen birisi bana bunu demez herhalde? daha farklı bir gözle bakıyor aslında =/ onu anlatmaya çalışıyorum aslında başından beri, ben nasıl ona yakınlaşabilirim diye :D

yemlemis iste seni, sen ne cevap verdin?
Sosyal ağlarda paylaş

Batuhan_BJK said:

direk senin "çocuklara bakışın ne" diye aramış ağzını abi. net yani. "aman ne çocuğu ya" mı dedin o önemli
Sosyal ağlarda paylaş

kac bin yil olmus kimse cozememis, cozdum diyen de kendini kandiriyodur,
sen gidip dusunmeden konusuyosun. yapilacak is mi.

konusurken savastaymissin gibi hayal et.

hamlelerini iyi dusun. en bastan 1,2 konu belirle onun rahatlikla konusabilecegi, sana kesinlikle ters tepmiyecek. sikistigin zaman konuyu oralara cek.
konu cocuga bebege evlilige ya da istenmeyen herhangi birseye geliyosa kafa karistir. pozitif cevapla basla, evlilik guzel birsey falan gibi, negatif bitir insanlar bosaniyor vs.
AHA BU BENIMLE EVLENIR ya da BU BANA CAKIP KACAR diyemesin.
senden emin olmasina izin verme. pesinden kosma. ama arayi da acma.

yazmasi kolay, yapmasi daha zor. hadi kolay gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...