Apex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ali gultiken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Alpay malın tekiydi halada öyle. Ergün Penbe Tayfur Havutçu Rüştü Rençber[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Blind- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 şuanki kadrolardan söylüyorum BJK:Ahmet Yıldırım,Ronaldo,Tayfur GS:Ergün derim başka birşey diyemem mükemmel ötesi bir adam FB:Rüştü aklıma bi rüştü geldi[hline]Alayına İsyan Ölümüne Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Cansel ... verirse holiganlar bayram eder oooo diye bi tezahurat vardı süperdi ya :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ergun penbe tabe[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 eskiler yazılmış hep ama şu ankilerin sorulduğunu farz ederek ergün, rüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bülent korkmaz ebeye küfür serbest :))[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 rüştü be rüştü :)[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: LvL_Sabo, 04 June 2003 20:00 tarihinde demiş ki: said: Nukem_Verite, 04 June 2003 19:47 tarihinde demiş ki: hagi ? ZUAHAHAHAH[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki: evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali.. hagi centilmendi tabi ki ne bekliyon, bi de gülmüş yahu :) LvL_Sabo sapıtmış yada başka bişi var bunda anlamadım ben !![hline]Grandmaster Apprentice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Rüştü Ertuğrul Ergün Feyyaz Metin Oktay[hline]Grandmaster Apprentice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Ulan nerden açtım alla alla pişman oldum ha millet birbirini yiyo ya iyiki bi sergen yazdım adam efendi ağırbaşlı bişi dikkatimi çekti herkes kızıyo oke sergen olmasın yeterki siz isteyin lol :) şifo mehmet unutulmayanlar sonra ertuğrul sonracımaaaaa abi bide fevzi varya beşiktaşın sessiz kalecisi o[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 walla futbolcu değilde bildiğim en centilmen sporcu harun erdenay. hastasıyım...[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Gawain, 04 June 2003 21:49 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 04 June 2003 20:00 tarihinde demiş ki: said: Nukem_Verite, 04 June 2003 19:47 tarihinde demiş ki: hagi ? ZUAHAHAHAH[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki: evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali.. hagi centilmendi tabi ki ne bekliyon, bi de gülmüş yahu :) LvL_Sabo sapıtmış yada başka bişi var bunda anlamadım ben !![hline]Grandmaster Apprentice yoo erol ersoy olayı hariç bence hagi çok centilmen bir futbolcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Dünyadaki tek futbolcu Hagi olsa gene de centilmen olarak nitelendirilemez.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: blackchaos, 04 June 2003 20:32 tarihinde demiş ki: Cansel ... verirse holiganlar bayram eder oooo diye bi tezahurat vardı süperdi ya :)[hline]bla bla bla ... adamın eşinin suçu ne? ne kadar öküz millet ya lafım sana diil onuda belirtiyim o tezahuratı yazan ve maçta söyleyenlere konuya gelirsek ergün derim :) süper adam[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Çok konuşmada online ol sen önce bi :p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: LvL_Sabo, 05 June 2003 01:15 tarihinde demiş ki: said: Gawain, 04 June 2003 21:49 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 04 June 2003 20:00 tarihinde demiş ki: said: Nukem_Verite, 04 June 2003 19:47 tarihinde demiş ki: hagi ? ZUAHAHAHAH[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki: evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali.. hagi centilmendi tabi ki ne bekliyon, bi de gülmüş yahu :) LvL_Sabo sapıtmış yada başka bişi var bunda anlamadım ben !![hline]Grandmaster Apprentice yoo erol ersoy olayı hariç bence hagi çok centilmen bir futbolcu bence sen yanlışsın bunu burda topic açarak soralım istersen nasıl olur bakalım insanların tepkisi nasıl olacak[hline]Grandmaster Apprentice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Ronaldo (BJK)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: Gawain, 05 June 2003 09:47 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 05 June 2003 01:15 tarihinde demiş ki: said: Gawain, 04 June 2003 21:49 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 04 June 2003 20:00 tarihinde demiş ki: said: Nukem_Verite, 04 June 2003 19:47 tarihinde demiş ki: hagi ? ZUAHAHAHAH[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki: evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali.. hagi centilmendi tabi ki ne bekliyon, bi de gülmüş yahu :) LvL_Sabo sapıtmış yada başka bişi var bunda anlamadım ben !![hline]Grandmaster Apprentice yoo erol ersoy olayı hariç bence hagi çok centilmen bir futbolcu bence sen yanlışsın bunu burda topic açarak soralım istersen nasıl olur bakalım insanların tepkisi nasıl olacak[hline]Grandmaster Apprentice çünkü insanlar tarafsız olarak bakamıyorlar malesef. halbuki hagi oldukça centilmendir ersoysuz olayı hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Kesınlıkle ergun[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 O kdr centilmen ki dünya kupasında Conte'nin bacağını kırmıştı, o kdr centilmen ki UEFA finalinde kırmızı yemişti. O centilmense Zago melek...[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 lvl bıde bozuk plak gıbı aynı seylerı tekrarlıyorsun,gına geldı be.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ergün[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Ne umıt ozat 6s den mı? Burasadan aldık abıcım onu,naptın sen? Bıde umıt ozat fenerın kaptanıdır,hıcbır yere gıttıgı yok.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: BonePART, 05 June 2003 14:39 tarihinde demiş ki: walla ben rustuyu severim milli galatasaray takımında(9 oyuncu gs den 1 beşiktaş 1 fenerli) super oynamasının yanında superde davrandı terbiyesizlik yapmadı hastasıyım yane bide ümit ozet mı ne wardı gsden fenere giden o adamı severim od ageri geliyo zaten euhehu[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa -(At last) bu arada mıllı takım kadrolarına bıdaha bak bakalım.Illa mok atıcaksın bır takıma ya,hey allahım...[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar