kath Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Koleksiyon amacı ile yakışıklı ve uygun fiyatlı otomatik saat toparlıyorum piyasadan , Ben bunu satarım arkadaş takmıyorum etmiyorum dediğiniz otomatik saatleriniz varsa bi bakayım ya nolur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 otomatik saat derken mekanik saat mi demek istiyorsun? yoksa ikisi ayri seyler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 otomatik saat: kurulmasi gerekmeyen mekanik saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 pilli saat di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Otomatik saat, enerjisini kol hareketinden sallanmaktan alan saat işte, pilli kurmalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Bütçe aralığın var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Seiko 5 Bir sürü modeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 seiko 5 var abi farklı markalar arıyorum , Eski rus saatleri olabilir mesela poljot , vostok vs veya swiss olabilir kelepir tabi . Bütçe saate göre değişir bu arada , nevar elinizde onu bilsem alırım veya beni aşar derim duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Selam, ebay'de güzel NOS bulursun; ben birkaç tane kurmalı mekaniklerden almıştım :) TR içinde eski saatler de, kültürümüzde pek eskiyi korumak ve kollamak olmadığı için anası **** vaziyette bulunabiliyorlar :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Frederique Constant? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Breitling? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 orjinel kordonu duruyor delikli bi kordonla acaip spor bi saate de donebiliyor icabında dusunursen pm bir de orient var onun modelini bilmiyom ama cevresi kırmızı ormeli silikon kordonla baya gideri oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 paramecium said: Selam, ebay'de güzel NOS bulursun; ben birkaç tane kurmalı mekaniklerden almıştım :) TR içinde eski saatler de, kültürümüzde pek eskiyi korumak ve kollamak olmadığı için anası **** vaziyette bulunabiliyorlar :( Saygılar. Ebay'den hiç alışveriş yapmadım ya , NOS dediğin new old stock var bişi mi ? Gelir mi gelmez mi gümrükte kalır mı sistemi hiç bilmiyorum açıkcası. Pascal Tissot için PM attım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 FC ve Brietling beni aşar bu arada , daha alt kaliteli şeyler arıyorum bütçe açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Selam, Gümrüğe takılsa bile 18-20% KDV ödeyip alıyorsun. Benim aldıklarım takılmadan geldi o ayrı :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 kath said: FC ve Brietling beni aşar bu arada , daha alt kaliteli şeyler arıyorum bütçe açısından. Butce nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Bütçe 1k ya kadarsa Seiko 5 ve Tissot harici saat yok. Tissot le locle öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Yapma etme , 0-1k arasında otomatik binlerce marka model var. Tissot ve Seiko deyip çıkmayalım işin içinden. Örnek , Orient , Invicta , Citizen , Ruslar ( Poljot vs ) , Hislon daha tonlarca marka var o fiyat aralığında otomatik saat üreten. Benim amacım kelepir ve kaliteli bişiler bulabilmek , mesela orient mako - fiyatı 0 -350 ikinci el 200-250 arası bir yerlerde. Bunun dışında swiss made bişiler bulmak da mümkün olabiliyor elde kalanlardan bazen. Postu atma amacım da bu zaten elinizde takmadığınız ve takmayacağınız saatler var ise bi postlayın en azından görmüş olalım iki kelam edelim üstünde alamasak da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Panerai Luminor Automatic (orjinal kayışı koptu) Bvlgari SD 38 S - L 2161 (Orjinal deri kayışı mevcut) Fiyat alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 İkisi ile de ilgilenmiyorum Ulfang teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ucuza vericem yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Panerai veya Blvgari ne kadar ucuza verilebilir ki ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 F/p ürünü olarak önereyim. Seiko SNK809 siyah olanı. SNK805 asker yeşili, bi de lacisi var kodunu bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Eyvallah Stimpak biliyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Mavi olanın kodu snk 807 http://www.timemasteruk.co.uk/seiko/snk807/FRONT.jpg aha bu, çok güzel saat, bende var, satsam mı la acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar