pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 evet. başlıktan da anlaşılacağı üzere kafam çok karışık şu aralar. yakında 3 kişi olacağız smiling smiley araç ile bol bol şehir dışı uzun mesafe yapma durumumuz var ilerde hanımın memleketi dolayısı ile ve yaz ayları yazlığa gidiş geliş sebeplerinden dolayı. bu yüzden golf gti biraz uzak kalıyor bana. a3 sportback ve c180 arasındayım daha yoğun ama dün de doğuşta gti'i baya bir kurcaladım o da dürtmüyor değil. ne yapardınız siz olsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 çocuk varsa büyük araba alsana napcan bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 samsung note3 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 az yaksın diyorsan a3 dsg yakıt koymaz diyorsan c180 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 bunların içinde c180>a3>golf, bana göre tabi. Ama bebek varsa c180 yine yada tiguan. Bebek arabası çantası ıvırı zıvırı bisürü şey sığdırman gerekecek. Avrupada arabaların yarısından çoğu bunun için stationwagon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 C180. Cunku bagaj :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Selam, Katibim sana deneyimlerini aktarsın bence :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 A3 alinirmi be boş a3 100 bin'den basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 A3 100k lira mı? o_O Isuzu D-max Vehicross 4x4 otomatik 89700 lira. 2.5lt dizel 163 bg 400 tork. Tonla da donanım var otomatik versiyonda seribaşı model olduğu için. Bagajsa bagaj, uzun yolsa uzun yol. Alt orta sınıfı temsil eden A3'e 100k verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Su anda komple herhangi bir arabaya para verilmez. a3 e 100k ucuz bile piyasanin genelini degerlendirince. Bir de tabii aday arabalarin birbirinden alakasiz olmasi durumu soz konusu, o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 a3 e 100 k yerine cla ya veririm aynı parayı. ama onun yerine 72kdan başlayan fiyatıyla 2014 Giulietta öneririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Cla da 125 oldu hic biri yerinde durmuyor onlarin ^^ amg'si 135 fln heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bro http://img.pandawhale.com/39325-bro-do-you-even-shift-UPQ2.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Selam Sana şöyle izah edeyim durumu Malum bende çocuklu bir aile babası oldum Şu andaki aracım 170 lik dsg jetta tsi Belki ekonomik durumun çok iyidir ve saydığın araçlara bakıncada öyle olduğu görülüyor Sana tavsiyem Passat Variant - Audi A4 Avant (allroad) yada Volvo V70 Şimdi... madem aile babasısın şöyle bir hesap yapalım seninle Diyelim ki yazlığa oradanda memlekete uğrayıp eve dönecek bir tatil planı yaptınız Buradan çıkarken alacakların aşağı yukarı şunlar olacak; Bebek arabası Bebek Çantası Bebek Malzemeleri Bebek Park Yatak Senin Valizin Eşinin Valizi yazlıktan memlekete geçtikten sonra bunlara ek olarak memleketten getireceklerin Tabi bunlar en iyi ihtimal dediğin araçlara Bebek koltuğunu koymadım bile Ben ciddi olarak bu passat variant ve volvo v70 i düşünmeye başladım Netice olarak bizler aile babasıyız ve kalbimiz gibi aracımız da geniş sevdiklerimiz için huzur dolu bir yer olması lazım Sen sen ol avrupalıları dinle Stationwagon iyidir... Saygılarımla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 3.0 allroad'a binip memleketten zeytinyağı ve salça getirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 A3 yerine isuzu dmax tavsiye edilmiş, holi şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Fiyat/performans oranı olarak söylemiştim, 100k ya alt orta sınıf alınmaz bence. Otomobil balonu oluşmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Selam, Katibim(deneyim) konuştu az önce :D Ona kulak vermelisin. Ben 2012 Scenic 1.5dCi aldım eski Grand Scenic II'den ayrılıp. Tamam, bagajda artık puset falan filan taşımıyorum ama büyük oğlanın ve ufaklığın bisikletleri dolanıyor şimdi de. Yani işin içine çocuk girdiğinde bagaj şart. Çocuk koltuğu falan da eklenince arka koltuk diz mesafeleri önem kazanıyor çünkü sağlam koltuklar oldukça iri! Ayrıca yere yakın bir araçta çocuğu koltuğa yerleştirip almak -hele ki kaldırıma sıfır yanaştıysanız- resmen sizin belinizin düşmanı oluyor; en azından bende öyle. O sebeple MPV'e devam. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 teşekkür ederim para :D Uzun lafın kısası aile babası isen ve ailene uygun bir araç arıyorsan tercihin ya MPV olmalı yada Stationwagon Cidden kullandıktan sonra ne demek istediğimi anlayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar