Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Bunun bir ayarı filan varsa ben bulamadım yerini. Nasıl engellerim bu olayı. Herşeyimi 5 taksit yapıyor otomatik. Hesabım şaştı yaw aylardır... Eskiden yapmıyordu kendi kendine gelin güvey olmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 paypal'e bağlı olan kredi kartın dolayısıyla öyle yapıyor olabilir mi ki ? benim world card vardı, adios'a çevirdim, kart tüm yurtdışı harcamalarını 5 taksite çeviriyor otomatik, ben istesem de istemesem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paypal değil o abi sdfds ahahah İnternet üzeri alış-verişlerini 100 TL ve üzeri alışverişleri 5 taksit yapıyorlar. Axess, Adiosta felan var. Hangisi senin kart? =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 niye güldün bu kadar cok mu cahilim -.- adios benimde istemiyorum ben taksit ne yapmam lazım adios ayarlarında var mı öyle birşey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 adios neymiş la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Var, Arayacaksın telefonla. Otomatik internet alışverişlerini taksitlendirme hedesinin iptalini istiyorum PLS diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 hmm sagol arıyım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Ben de kartım böyle birşey yapsın istiyorum 100 lirayı geçen ödemeleri direk 5 taksite çevirsin fatura falan ödüyorum haha bütün ödemelerde mi geçerli bu olay yoksa paypal üzerinden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Garanti yurtdışı online alışverişlerde taksit yapıyor mu ya bilgisi olan var mı? (Amerikan express harici) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Soru beni de ilgilendiriyor. Paypal benim garanti bonusa bağlı , o taksit dalgası oluyor mu, yurtdışı alışverişlerde. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ben 3-4 defa aldım bonusa baglı paypal,hiçbirinde taksıt olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Alcest said: Ben de kartım böyle birşey yapsın istiyorum 100 lirayı geçen ödemeleri direk 5 taksite çevirsin fatura falan ödüyorum haha bütün ödemelerde mi geçerli bu olay yoksa paypal üzerinden mi konu adios ise hepsinde geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paypalle alakası yok gençler. İnternet üzerinden online ödeme yaptığınız her ödeme için geçerli. Axess'in bu hedesi vardı, adiosun da vardı. Kampanya bunlar. Kredi kartınızın bankası ile görüşün. Paypal ile alakalı bi durum değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Adios 5 taksiti 3'e düşürdü geçen aydan itibaren. Kullananların bilgisine. 100 TL üstü yurtdışı harcamalarına otomatik 3 taksit yapıyor. Paypal'ın da POSlar yurtdışından olduğundan taksit kampanyası çalışıyor ama Paypal'ın şimdi POSları vergi vb. nedenlerden dolayı Türk bankaları ile anlaşarak Türkiye'ye taşıma ihtimali var o zaman taksit yapmamaya başlayabilir. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Garanti bonus yapmıyor mu hala? 2 taksit yapsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar