Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Kendi çapmda uğraştığım bir tarih blogum var. Son dönemde biraz etiket, Hürriyet Bumerang işlerine falan girdim ve giriş sayısı arttı (ama hala az) ve dün böyle bir mesaj geldi. Nette aradım ama çok da ayrıntılı bilgilere ulaşamadım. Sizin bilginiz var mı konu hakkında? İyi günler, Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) olarak dijital ortamda kaliteli içerik üreten içerik yaratıcılarının sesini geniş kitlelere duyurmak amacıyla bir platform kuruyoruz. Sitenizde yer alan kaliteli içeriğiniz sebebiyle bu platformda sizinle de işbirliği yapmak istiyoruz. Konuya ilişkin bilgi paylaşımında bulunmak üzere size ulaşabileceğimiz elektronik posta adresiniz ve iletişim bilgilerinizi blog ismiyle birlikte bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız. http://www.byegm.gov.tr/turkce/duyuru/turkiye-yerel-medya-ve-blogger-platformu/59079 Görüşmek üzere. T.C. Başbakanlık BYEGM www.facebook.com/BBYEGM twitter.com/byegm email:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 "yandaş blog olurmusun aga?" nın mail versiyonu. neyini anlamadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 FUCK LOGIC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Abi işin ilginci o zaten. Yandaş olacak durum yok ki blogumda. Naziler, Sovyetler, Pearl Harbor falan yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 tarihi onlardan iyi bilecek bir icerik koymussun dolayisiyla yiyip yutmaya calismislar iste isn't it obvious? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Fişleme yapmak için kullanacaklardır belki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 olm yandaşlığın kralı işte. naziler,sovyetler,diktatörlük,soykırımlar,ayrıştırıcılık cart curt. tayyip okusa alnından öper seni afferim çocum beni yazmışın diye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Açık konuşucam beyler. İşin ucunda para var mı? sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 ilerde hoslarina gitmeyecek birsey yazarsan diye tum iletisim bilgilerin onceden hazir olsun istemisler iste. ters birsey yazdigin zaman bilgilerinin yanina paralel ya da ergenekon diye not duserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Boşver yahu içinde "başbakan" geçiyor, sil gitsin. Sitenin adresi ne ben onu merak ettim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Şaka bir yana blogumun başlıklarına, içeriğine ve fotoğraflara karışma durumları olur mu? Çünkü sitelerindeki bilgi kısmında çeşitli gözden geçirmelerden sonra yayına alınır gibisinden şeyler eklemişler. Nasıl editleyecekler abi Nazilere demir çelik sattı cehape mi diyecekler? HİTLER İNÖNÜYE 12 ADALARI AL DEMİŞ İNÖNÜ OLMAZ DEMİŞ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 blog bilmemde bu twitter da şimdi isimlerini unuttuğum 2-3 kullanıcı var.bunlardan biri kim 500 milyar istere katılmıştı condalton herhalde adı.adam karı kız peşinde saçma sapan yazılar yazan birisiydi zaten ama akp karşıtı twitlerde atardı bazen. artık ne kadar para verdilerse adam ölümüne akp li oldu ki durumu iyi olan bir adam bildiğim kadarıyla :) işin ilginci bu adamın bir hesabı daha var oradan da akp ye sallıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 iletisim bilgileriyle direk tamam yarin saat 12 de mahkemeye gel falan da diyebilirler djfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Verdim valla iletişim bilgilerini. Ayrıntılı bilgi almak istiyorum dedim. Bir de hala fişleme diyenler var. Ben fişlenmedim diyen varsa çıksın karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 bana diil fiş fatura bile kestiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 lan mal mısın, evinden aldırırlar allahıma kitabıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Abi cidden editleme hakkı falan isterlerse kabul etmem. Ondan sonra blogda Abdülhamid Han Japonya'ya namaz kılan robot gönderdi falan yazarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 ulan editleme hakkını vermesen nolacak adam youtube twitter kapatıyor seni blogunu mu kapatamayacak fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 evini yaktırırlar olm np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Kısacası hiçbir fikrimiz yok diyorsunuz. Belki reklam falan alırdım sosyal medyayı destekleme ödeneği gibi bir şeyden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 kimi kimi? sosyal medyayımı? hani şu kurabiye tayyip videosu paylaşıldı diye kapatılan twitterın olduğu sosyal medyamı? kankam 1 biskrem 2 tanede kakaoğlu süt verirler ödenek olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 para gelecekse yap tabi. ama özgürlüğünden ödün verme. eskiden nasıl takılıyorsan öyle takıl gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 sosyal medyayı destekleme ödeneği? tayyar günahını vermez allahıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 tamamdır şimdi blog sayfanın linki verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar