Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 merhaba, bas gitar çalışmalarına başladım, yanlız notaları aklımızda tutarken do-re-mi... diye mi, yoksa c-d-e.. diye mi tutmamız lazım? yoksa her ikisini de bilmemiz mi gerekiyor? yani fretboardda notaların yerleni ezbelerken, bir de do notası hangi harfe denk geliyordu onu kafada tutup eşleştirmeye uğraşıyorum. henüz ders alacak zaman bulamıyorum işten güçten malesef, bir süre taşıma su ile değirmen döndürmek durumundayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?12,7568625,7595800,page=2#msg-7595800 Topic'in bir işe yaradığını hissedeyim ahah Sorunu cevapladım, bir kaç şey ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 8 notanın nesini ezberleyemiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 serdar ortac gelmis ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Serdar Ortaç mısın kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 8 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 evet eller havaya, haydi istanbul :) @deadwoll teşekkürler. sorun nota ezberlemek değil elbet, bende biliyorum 8 nota olduğunu. her iki halini birden özümsemeye çalışınca kafam karıştı haliylen. yaş 40 a dayandı, zor motive ettim kendimi sıfırdan böyle bir işe kalkışmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 cedo, fefa, emi, ala, besi, dere, gesol diye birkaç kez tekrarla aklında kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 a'nin la oldugunu ogren, gerektigi gibi degistirirsin. o kadar zor degil. Onun disinda gitar filansa harf ile baslaman faydali olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 ezberci egitime hayir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 anlamadım tam soruyu ama a = la diye ezberlemek iyi olabilir. parça ezberleyeceksen bodozlama do sol fa mi vs. vs. diye ezberleme, on kez çal 100 kez çal bakmadan çalmayı dene sonra bakmadan çalarsın, istersen içinden de notasını okursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar