senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 son cikan iste futuristik nazi dunyasinda gecen half-life'i fln oynadik olm, az oyun oynuyoz diye gommeyin direk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 ulan bonec ya, 20 yıllık undying fear hl2 falan yazmış asdf. kesin bitirilmesi gereken oyunlar ama sankonun onları oynamamış yetolukta olduğunu varsaysak bile sene 2016 oynanmaz artık bunlar. fear hatta modern sistemlerde hiç oynanmıyordu lagdan diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 "acik ara oynadigim en iyi pc oyunlarindan" diyor ne yazsaydım, black ops 3 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 HELLO KITTY WORLD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 bu rhinoları öldürmenin kolay yolu var mı oyunun başındayım da sdfs motolof atıp taradım geldi koydu öldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 ağır makinalı var ya onla bi sarjor boşaltıyordum ben veya roketin varsa roketi salla üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 3-5 füzyon ile ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Save/load yok muymuş be bunda? Düşüp ölünce falan en başa dönüyor. Koştur koştur veya ATV ile millerce git gel yaptırarak mı playtime artırmak istemişler? sevmedim :( F5 save'imi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Sunun yenisi gelse de oynasak artik ya 3 ve 4 u sevdiydim ben baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Farcry 5 gelene kadar Primal oyna sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar