navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 @baal barış molotofları at onlara hewal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 yani türkiye'nin %50'sinde var diyosun? ok pardon kendimi anlatırken yaşadığım ülkenin %50'sinin görüşünü de dikkate aldığım için pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 şu b*yık a cevap mı veriyonuz siz hala ciddi ciddi sdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 navyamphs said: forumda türk ırkçılığı yasssah kürt ırkçılığı biji biji onlarda da türk ırkçılığı köküne kadar, onların da kendi sebepleri var. Redeagle said: Çıkışa gel. adres ver (verme şaka) WaNTeD said: http://haber.gazetevatan.com/pkk-sirnakta-9-isciyi-kacirdi/637632/1/gundem yaparlar bilirim vücuduma saplanan 18 adet şarapnel parçasından ötürü. navyamphs said: @baal barış molotofları at onlara hewal yok be ya insan canı kıymetlidir. mecbur kalmadıkça şiddet çözüm değildir, küfür et rahatla düsturuyla yardırıyorum. tam gaz devam hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 HADİ TAM GAZ DEVAM!!! TÜM KÜRTLERE KÜFREDELİM :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 EN İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 size noluyo len siz etmeyin. ben antalya'da, kemer'de büyümüş en az 100 kürt iş arkadaşı olmuş (gerçek rakamdır), bomba olayına yukarda değindim, gibi nedenleri olan cahil bir insan olduğum için ben ırkçı olmakta haklıyım. siz gidin hakkari beytüşşebap'a bi kucaklaşıp gelin onlarla :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 BAAL benim içinde bi yardırsana plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 kürtlere mal satmiyorum yazsan. böylece önüne gecersin isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Biyik said: e bende sana tsk ve jitem'in yaptığı katliamları mı anlatayım? nedir, sidik mi yarıştırıyoruz vahşetle? ya sen ne boş konuşuyosun be kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 kanunlara aykırı söylediğin şey seele :d. satarım ayrıca müşteri veli nimettir. ki gidip sokaktaki kürtlere herhangi bir şekilde zararımın dokunmuşluğu da yoktur. işlerine güçlerine de karışmam. sadece içlerini ve bu ülkeye yaptıklarını biliyorum ben öyle içten içe ırkçıyım. onlara gelene kadar yobazlar ve tayyip var. yoksa herkes kendi hayatını yaşasın bana etki yapmadan tepki vermiyorum hiç birine. stres attım geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 navyamphs said: forumda türk ırkçılığı yasssah kürt ırkçılığı biji biji AHAHA sen nası banlanmıyon o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Fransuxa said: Biyik said: e bende sana tsk ve jitem'in yaptığı katliamları mı anlatayım? nedir, sidik mi yarıştırıyoruz vahşetle? ya sen ne boş konuşuyosun be kardeşim sen darbe istiyorsun zaten sinirlenmen normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 başlığı açanı ve destekleyenleri banlayın gitsin. bundanda alışveriş yapmayın. bu ne ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 la bi git solucan. (aynı üslupla etki-tepki) neyse ben stresimi attım konuyu sizlere emanet edip giderken, kendi adıma da çıkardığım "genelleme yapmak kötüdür" öğretisini sizinle de paylaşmak amacıyla şunu da koyayım. ırkçılık davamızdan vaz geçmeyiz ama dlkjfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 samsung galaxy note 3 slim armor view kılıf satışı üzerinden adamlık tespiti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 yaşadığım yer işyerlerini kürtlere kiraya verip parasını alamayan üstüne dayak yiyen insanlarla dolu. birde sağa sola borç takıp sıvışıyorlar. o yüzden eğer kürtlerle ticarete girecekseniz 2 kere düşünün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 askerde jama ticaretini iyi yapıyorlardı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 "kürtlere ırkçılık yapmayın" diyenler gelip bir hafta mersinde yaşasınlar bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 mersin çok fena ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Biji biji biji Türkleeeeeeeer mutlu mutlu aileleeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Theridone said: ırkını sikeyim demenin nesi nafiçe geri zekalı. asdjkahjkdah sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Biyik said: Fransuxa said: Biyik said: e bende sana tsk ve jitem'in yaptığı katliamları mı anlatayım? nedir, sidik mi yarıştırıyoruz vahşetle? ya sen ne boş konuşuyosun be kardeşim sen darbe istiyorsun zaten sinirlenmen normal. daha önce yazdıklarını (siyasi vs) okumamıştım, gündem kısmında yazıyorsun genelde sanırım. Ama burada yazdıklarından sonra ben de sana sorayım, "sen ne istiyorsun bıyık?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 forumda ırkcılık serbest olsun size ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 misal senin gibi türkün ırkını silkeleyim diye gelseydi op bu kadar drama dönmicekti :((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar