Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Akhlaur said: İşgal kısa fetih uzun muymuş yani ? öyleymiş öyleymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 "Tatar Ramazan" said: Bi de bu var Bici Bici tatlısı, Adananın meşhur yazın yenir http://inozj.files.wordpress.com/2011/01/bici-bicikj-tatlisi-225x3004.jpg karsanbac degil mi bu? mersinde yemistim kucukken. icimden lan bu bildigin KAR demistim ama sesli soylemeyi gotum yememisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 fethinin ki kaç santimmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Biyik said: Akhlaur said: İşgal kısa fetih uzun muymuş yani ? öyleymiş öyleymiş :D Kürtlerin maruz kaldığı uzun mu kısa mı oluyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 maruz kaldıklarını bilmem ama maruz bıraktıkları ortada. tsk ve tc'ye diz çöktürdüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 en mantıklısı kelimeyi kullanan tarafa göre değişiyor olması değil mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 evet çok doğru. anlamları herkes kendine çeker. o yüzden etimolojik kökenlerine bakıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Biyik said: maruz kaldıklarını bilmem ama maruz bıraktıkları ortada. tsk ve tc'ye diz çöktürdüler. oooo deli laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 tc tsk dediğin AKP değil mi? yoksa ben mi yanlış biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Yürü be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 hayır abi tc dediği türkiye cumhuriyeti işte, barış molotofları atarak yola getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Biyik said: tsk ve tc'ye diz çöktürdüler. >roboski lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 pardon diz çöktürmeden kastın aponun yanına batak arkadaşı almaktı sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bingildak said: hayır abi tc dediği türkiye cumhuriyeti işte, barış molotofları atarak yola getirdiler. ne molotofu yahu pkk'de sağlam mühimmat var. molotof şehir direnişindeki ekipman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Biyik said: evet çok doğru. anlamları herkes kendine çeker. o yüzden etimolojik kökenlerine bakıyorum ben. ama öyle baksan da kimse tarih ile ilgili yazı kaleme alırken öyle bakmıyor işte. yani kıbrıs ile ilgili herkes tr işgal etti diyor mesela, "etimolojik olarak işgal demeyelim biz ona" demezler gibi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Biyik said: maruz kaldıklarını bilmem ama maruz bıraktıkları ortada. tsk ve tc'ye diz çöktürdüler. şu o kadar fail bir laf ki klasjdaskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 barış molotofu: http://galeri7.uludagsozluk.com/270/kara-g%C3%B6zl%C3%BCm-filmindeki-molotof-kokteyli_475381.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Biyik said: bingildak said: hayır abi tc dediği türkiye cumhuriyeti işte, barış molotofları atarak yola getirdiler. ne molotofu yahu pkk'de sağlam mühimmat var. molotof şehir direnişindeki ekipman. pkk değildir o. mittir, tsk'dir, paralel yapıdır, akp zihniyetidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 sağlam ekipman kürdo v1 http://store.donanimhaber.com/27/b2/3a/27B23AA18AD454291D9E4A0C5054800E.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 warthunder'da da var bunlardan 1933 yapımı tanklarla bir türlü delinmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 abi yok adamlarda sağlam silah ve cephane desteği vardır ve hatta şu an "barış troloolol" diye daha da güçlendiklerini düşünüyorum. esas kendileri "mehehe barışmıyok" dediklerinde durum ne olacak o önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 pkk silah bırakmadı zaten. enayi değiller tsk'ye tc'ye güvenecek kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 seninle diyaloğa girmek bile ölen 30küsur bin kişiye ihanet gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 çok iyi yapmışlar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 http://someinterestingfacts.net/wp-content/uploads/2013/01/German-Tank-in-WWI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar