Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 genelleme zaten cahil işi. aydınlık karşıtı bir olgu. üzerine bir ırka ben sevmem diyince baya çükotu gibi ortada kalıyosun gerçekten. çok büyük laflar bunlar. ben bunları sevmem ben şunları sevmem.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ben ortada falan değilim. kürtler ortada kaldıklarını düşündükleri için yabancıların taşeronluğunu yapıyor, ondan sonra da yaptıkları taşeronluğa siyaset kılıfı uydurmaya çalışıyor en basitinden. ondan sonra sizi sevmeyeni cahil aptal falan ilan ediyorsunuz. batının topraklarından siktirettiği ırkçı siyaseti ermenilerle birlikte türkiye'ye kürtler getirdi. şimdi de senin gibi tipler sağda solda aydınlıkçı ilerici takılıyor işte. sahiplerinizin memleketlerinde bu ırkçı siyaseti yapamazsın. adamı f-tipi hapishaneye atarlar. bunlar işin geneli. al sana genel. özele inersen de otel dikip eroin parası aklayan, hiçbişi bulamazsa komşusunu vurup öldüren, gözüne kestirdiği içkili mekandan gidip haraç isteyen, vermeyince sahibine bıçak takan insanlarsınız. bana böyle ıyyy cahil ayaklarıyla gelme. hepinizin ciğerini biliyorum.
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 o ülkelerde seni hapse atarlar, adamı değil.
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 mersin kürtler için çok önemli. mersinden yayılmıştır kürtlük. orada kürtleri hepimiz bir ırkı temsil etmeleri için seçtik.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 moriarty said: o ülkelerde seni hapse atarlar, adamı değil. git mesela almanya'da f-tipi hapishanelere atılan insanların ne suç işlediklerini kendin araştır. anayasaya karşı suç işleyen insanları f-tipine atarlar, çünkü bu iş için düşünülmüş bir hapishane konseptidir f-tipleri. mesela fransa'da fransız gizli servisi en çok hangi etnik kimlikten insanları takip eder, onların yazıhanelerini, evlerini, elektronik iletişimlerini izler? bence aklına geldi bile hangi etnik kimlikten insanları izlediği. çünkü bu boku orada onlardan habersiz yiyemezsin. tereciye tere satamazsın.
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ben çok gittim yurtdışına, sende biraz dünyayı gezersen, ufkun genişleyecektir.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 he canım, tez mi yazdın orada? yesinler. ne üzerine yaptın mastırını?
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 sen kürt bilir kişisi misin lan? kürtolog musun? ne alakası var
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 bazı kürtleri sevmiyorum, bazı türkleri de sevmiyorum. bazı slav ırklarına karşı da sitemkarım. ha bi de bazı amerikan zencilerini sevmiyorum. amerikan zencisi ama. afrikadakilar gariban geliyor gözüme.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ya işte okumuş, üst sınıf, aydınlanmış kürdlerin hitap şekilleri: lan, aptal, küfür falan okumuşunuz bu kadar işte diğerleri ne halde anlatıyorum ama dinleyen yok
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mc_Lovin said: he canım, tez mi yazdın orada? yesinler. ne üzerine yaptın mastırını? yok yurtdışını çok biliyomuş gibi yazıyosun, tez yazabilecek olan sensin. ama yazmadan önce bi git gör. orada söyle böyle olur diye sallamadan önce. hapise girecek olan sen olursun orada bu harsh bakışınla bir ırka. hadi onu geçtim, seni toplum olarak barındırmazlar zaten.
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mc_Lovin said: ya işte okumuş, üst sınıf, aydınlanmış kürdlerin hitap şekilleri: lan, aptal, küfür falan okumuşunuz bu kadar işte diğerleri ne halde anlatıyorum ama dinleyen yok türkün okumuşu sensin, hala millete laf anlatıyosun. tatava yapma öl geç.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ben seninle aynı fikirde olmayınca görmemiş oluyorum o zaman. algısı kıt ancak senin kadar olunabilir. "benimle aynı fikirde değilsen avrupa amerika görmemişsindir pis cahil"
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 hayır, beynin olmayınca dediklerim öyle anlaşılıyo bence daha çok.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 bravo, bana beyinsiz diyerek Ving ve Theridone seviyesine indin. radikal okumaya da başlarsan metamorphosisin tamamnalacak
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 adam kendi kendini dövüyor. ben bırakıyorum. okumuşluğu lana aptala falan bağladı. ufkun genişlesini teze falan bağladı. garip garip olaylar tabi
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 bu kelime esprisini bilerek yaptım. Ving anlasın diye.
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Vingthor said: adam kendi kendini dövüyor. ben bırakıyorum. okumuşluğu lana aptala falan bağladı. ufkun genişlesini teze falan bağladı. garip garip olaylar tabi bence tez kısmı bir mübalağa ile objeleştirme. eğitim seviyesinden bahsederken lan ve aptal kelimelerinin kullanılması da tezat oluşturduğu için ilişkilendirmiş.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 yok olm, seviyorum sizi aslında. şahıs seviyesinde de hiçbirinizi kırmak istemem. tanımıyorum da zaten forumdan kimseyi. küfür yesem de alınmıyorum zaten. lisede (ortaokul+lise) çok kral adamlar vardı, ünide tiyatro kolunda çok delikanlı adamlar vardı kürd, yalan yok bizde. çok sevdiğim adamlardı. koptuk sonra, hayat falan. buluşmalarda görebiliyorum anca. ama üç beş tanesi hepinizin yaptıklarını paklayamıyor.
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Vingthor said: OO MORİ KÜRTLÜK ÇOK GÜZEL GELSENE hazırlayın molotofları, geliyorum anasını satiyim.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Vingthor said: sen kürt bilir kişisi misin lan? kürtolog musun? ne alakası var şuna da cevap vereyim. kürdler üzerine uzmanlığım alaylı seviyesindedir.
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Civcivhead said: Vingthor said: adam kendi kendini dövüyor. ben bırakıyorum. okumuşluğu lana aptala falan bağladı. ufkun genişlesini teze falan bağladı. garip garip olaylar tabi bence tez kısmı bir mübalağa ile objeleştirme. eğitim seviyesinden bahsederken lan ve aptal kelimelerinin kullanılması da tezat oluşturduğu için ilişkilendirmiş. eğitimle argonun ne alakası var? beni korkutuyosunuz çocuklar ya
Öne çıkan mesajlar