geffen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 xanthe madalya takmışın:)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Ra_tyillustrious, 17 Aralık 2004 19:22 tarihinde demiş ki: yok senin evde toplanalim buyrun beklerim ama sen gelme kıl oldum sana... takmış adam ya.. içkilerde benden ev'de benden...herşey benden...buyrun gelin.. müracaat için : insight..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 rakı[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 efes kutu fıçı smirnoff bide adım gibi cintonik :) he bide tequila ama pek mumkun olmuo ;)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ben Biradan başka bişi içmem .[signature][hline]defaultgame WoW TeaM defAultgame - gamerbug postin. greenpeace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: insight, 17 Aralık 2004 19:56 tarihinde demiş ki: buyrun beklerim ama sen gelme kıl oldum sana... takmış adam ya.. içkilerde benden ev'de benden...herşey benden...buyrun gelin.. müracaat için : insight.. sen istanbul dışından değil miydin :) istanbulda yap partyi gelmeyen topic olsun[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 hiçbiri.[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 94) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 hepsi[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Rakı+Tonbalıgı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Tequila surundurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paticik Ailesi Bi Ev partysi grubu oluşturmak lazım.... sırayla kadınların altın günü gibi bizler de içki günü yapalım birisi evini açsın, gelenlerde içki getirsin, ev sahibi hiç para vermesin böyle böyle git gel yapan bir istanbul loncası oluşturalım...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 harbi süfer olurrrr[signature][hline]defaultgame WoW TeaM defAultgame - gamerbug postin. greenpeace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ya çok Safari içsem fazla kilo yaparmı?[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 iyi balkon yaparsin sanirim bi bakin buraya[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 efkarlıyken: rakı(tekirdağ tercihim)+orhan gencebay klasikler 1 ve 2 değilken: içinde votka(hatta absolut) olsun benim olsun:) her türlü teklife açığım burada. hiç sevmem: bira. arpa suyu işte, tuvalete götürtür, kafa yapmaz, hızlıcana göbek yapar, buzlukta unutulmamış ve dark değilse adam yerine bil koymuyorum:) tabii potansiyel ayyaş olduğum için pek farketmiyor:) evde toplaşıp iççmek süfeeeer, barlarda bir biraya dünyanın parasını vermek kötüüüüü.......[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 vodka+kola pembe şarap [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 17 Aralık 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 kutlamalarda(mümkünse soğuk günlerde) kırmızı şarap veya sıcak şarap içerim onun dışında pek içmem.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bira gordon+tonik[signature][hline]R+ [Bu mesaj uncla tarafından 17 Aralık 2004 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bira ve votka[signature][hline][ img ]http://live.quizilla.com/user_images/U/ucanadam/1103313661_lerimadamm.gif[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bi adet Smirnof bi adet El tabancasi vee bir tanede kursun[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Ancalagan, 17 Aralık 2004 22:05 tarihinde demiş ki: Bi adet Smirnof bi adet El tabancasi vee bir tanede kursun el tabancası ne oluyor?[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Of tabiki bira Cuma aksamlarını cok seviyorum yaf ama kızdan ayrıldım fena dagıttık bu aksam[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Olur öyle, dağıtası gelir insanın zaman zaman. Ha bu arada, "tekel kanyak içmeyin" Mide bulandırıcı bir şey. Konu ilk açıldığında da söylediğim gibi. Yabancı votkadan şaşmamak lazım. Ve sek içmek. Karıştırınca o da mide bulandırıyor. Bira mı demiştiniz bir de? Sadece efes extra içebiliyorum su gibi. Diğerleri de bir acayip yapıyor benim yüz ifademi içerken. Acı geliyorlar, midemi bulandırıyorlar. Çok hassasımm...[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Tekila + Margarita Mix[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 vermouth[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar